Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Štovik v těhotensti

Mateřství svetlana . 2.6.2011 redakce uLékaře

Dobrý den,chci se zeptat jestli se muže uživat štovik v tehotenstvi, nemuže byt škodlivý? děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den Světlano! V těhotenství se konzumace šťovíku (máte.li na mysli šťovík) nedoporučuje. Hezký den.

Související dotazy

Těhotenstí
Dobrý den paní dokotorko Hasilová, ráda bych se Vás...
Možné těhotenstí? Ano či ne
Dobrý večer,měla bych dotaz,s přítelem jsme měli necháněný...
Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace
Dobrý den, jsem 7+3 tt a včera nám natírali okolo baráku...
Alkohol a marihuana na začátku těhotenstí
Vážený pane lékaři, půl roku se snažíme o miminko,...
Výživa v těhotenství
Jsem v 30 týdnu těhotenstí. Přibrala jsem 7 kg. Jím...
Pharmatex
Dobrý den, vysadila jsem HA po operaci slepého střeva,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Štítná žláza?

Dobrý den, chci se Vás na něco zeptat, protože už mám delší dobu potíže. Je...

Štítná žláza?

obrý den.Šla jsem ke svému lékaři předepsat prášky na hubnutí a ten mi po odběru...

Štítná žláza?

Dobrý den, mám občasné bušení srdce, rychlý tep. Vyšší tlak- beru Tezeo 80....

Štítná žláza?

Dobrý den, můžete mi prosím poradit. V spnu minulého roku mi byla diagnostikována...

Štítná žláza?

Dobrý den, je mi 32 let. Potřebovala bych poradit, již delší dobu mám problémy,...

Štítná žláza?

Dobrý den, již delší dobu (více než rok) mě trápí problémy-bolest svalů u nohou,...

Štítná žláza??

Dobrý den, je mi 21let. Jsem v 7.měsíci těhotenství. Za tu dobu jsem přibrala...

Štítní žláta

Dobry den,toto jsou vysledky na stitnou zlazu stare cca 3 tydny,je to nejak...

Štítnice

Dobrý den,moje jedenáctiletá dcera onemocněla se štítnou žlázou,má velmi nízké...

Štouchnutí do oka

dobrý den, včera jsem se- omylem štouchl do pravého oka, asi tak 3 s sem viděl...

Šum v hlavě

dobrý den,asi 14dní mám problém,že se mi motá hlava,spíš mi v ní šumí,přes den...

Šum v hlavě a závratě

Dobrý den, před dvěma lety jsem měla třídenní silnou bolest hlavy (s tepáním...

Šum v pravém uchu

Dobry den. Uz asi 4 roky slysim v pravem uchu takove sumeni.Bylo to jen asi...

Šum v uchu

Dobry den,potreboval bych poradit.Uz dlouho mi tak nejak sumi v usich(jako kdyz...

Šum v uchu

Dobrý den, od července mi zaléhá střídavě levé ucho. Nebolí, jen v něm jaksi...

Šum v uchu

Dobrý den, měla jsem perforaci bubínku, při které mi šumělo v uchu. Můj ORL...

Šum v uchu, tlak v hlavě

Dobrý den, je mi 66 let. Léčím se na vysoký krevní tlak. V roce 2002 infarkt,...

Šum v uších

Dobrý den Trápí mě pískot či šumění v hlavě, v uších. Dříve jsem pracoval...

Šum v uších

Již 2 roky mi šumí v uších. Šum je někdy větší někdy méně. Vysledovala jsem...

Šum v uších po viroze

Prodělala jsem chřipku (rýma, bolesti kloubů, horečky). Doktorka mi předepsala...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×