Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Strach

Jaroslav . 27.4.2014 redakce uLékaře

Dobrý Den, pane doktore .... mám takový problém a potřebuji poradit ... po mém prvním sexu (asi v 19, nyní mi je 21) se mi udělal flek od uzdičky (vrchní strany) dolů ... takový tmavší (hnědý) flek ... nikdy to nebolelo nic .... mám strach jestli to může být příznak pohlavní nemoci nebo cokoliv jiného, podotýkám že při stopoření penisu ten flek dá se říct ,,zmizí'' ... je to asi jen zbytečný strach ale přesto bych chtěl znát Vaši diagnostiku a poprosil Vás o radu zda to stojí o to mít strach ...

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Neměl by to být žádný problém, když při erekci mizí, může jít o kapilární cévní řečiště tmavě prosvítající

Související dotazy

Strach
Prosím o radu, jak se zbavit strachu ze ztráty kontroly?...
Strach
Dobrý den, chci poprosit o radu. Čekám miminko, partnera...
Strach
dobry den mam strach a nevim jak ho prekonat.mam astma...
Strach
dobrý den můj dotaz je ted čistě psychický.. Chtěla...
Strach
to máte pravdu..sice to nemohu řešit ale strach z toho...
Strach
Dobrý den, čeká mě chirurgická extrakce neprořezané...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Strabismus

Dobrý den,obracím se na Vás kvůli mému chlapečkovi.Má 2 měsíce a pozoruji,jak...

Strabismus a porod

Dobry den,rada bych se zeptala ocniho lekare,zda je pro me nebezpecny prirozeny...

Strabismus u dítěte

Dobrý den, u dcerky od cca 10 měsíců pozorujeme strabismus u levého očička,...

Strabizmus

Dobrý den. Dcerce je 10 měsíců a šilha-většinou ujíždí oko ke straně k uchu....

Stracanie erekcie pocas sexu, problemy s erekciou pocas sexu- vysledok masazi penisu nazvanych JELQING?

Dobrý deň, Mám vážny problém. Na internete som našiel rozne rady a príspevky...

Strácející se prso

Dobrý den já vlastně vůbec nevím na koho by jsem se měla s tímto problémem obrátit.Před...

Stracený tampon!

Dobrý den jsem s kamarádkou na táboře v Chorvatsku a mam menstruaci tak jsem...

Stracím cit v prstech na pravé ruce

Dobrý večer, Chci se vás zeptat a zároveň zda mi můžete poradit , asi před...

Strádá mé tělo bez masa?

Dobrý den, je mi 14 let. Už přes měsíc nejím maso-nechci ho a nehodlám se k...

Strah z gynekologa

Děkuji vám za odpověď z minulého dotazu. Jekož jsem menses nedostala 5 měsíců...

Strach

Dobry den pane doktore jsem ve 24.tydnu tehotenstvi a koupili jsme Biolit na...

Strach

Dobrý den, mám problémy s krční páteří. Trpím občasným slabším točením hlavy....

Strach

Dobry den. Dnes v praci jsem odlela. Zacalo to tim ze mi pichlov levim boku...

Strach

Dobrý den ,je mi 29 let.Cítím se velmi unaven a celková slabost,Špatně spím...

Strach


Strach

tak já jsem po většinu času celkem už klidná,ale jsou chvylké mé slaboty kdy...

Strach

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na pár svých problémů. Je mi 15 let a v tomto...

Strach

Dobry den, asi mam hloupy dotaz, ale vrtameto v hlave. Dnes na prochazce s...

Strach

Dobrý den, chci se prosím zeptat, jestli je možné absolovovat nějaké kompletní...

Strach

Prosím o radu, jak se zbavit strachu ze ztráty kontroly? Je tento strach oprávněný?...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pálení pat


MUDr. Věnceslav Černý

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Jizva po operaci srdce může být i nenápadná


Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci


Revmatoidna artrida


Mám na přirození takové malé pupínky


Zubní kaz


Laparoskopie odhaluje příčiny neplodnosti


MUDr. Dušan Rada

Ordinace PL stomatologa

S atopickým ekzémem k moři


Trpíte alergií? Otestujte si i krém na opalování


Absence menstruace


Angina


Časté průjmy


Pupínek pod prsem


Bolest a otok dásní a jazyka


Předávkování Helicidem

Co se stane když sním 8 kusů Helicidu naráz ? ..

Allergocrom pálení očí


MUDr. Jarmila Bartošová

Praktická lékařka

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×