Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Strach z otěhotnění

Kateřina . 5.12.2013

Dobrý den. Stalo se mi, že jsem hodinu po užití antikoncepce měla průjem, respektive jsem měla jen řidší stolici (asi se mi jen rychle vyprázdnila střeva). Pak jsem si vzala prášek ještě následující dva dny a měla týden pauzu. Po pauze, po užití třech prášků jsem měla pohlavní styk. Mám mít strach z toho, že se mi tehdy prášek nevstřebal a že by mohlo dojít k otěhotnění? Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Při průjmu je vždy risiko,že nedošlo ke vstřebání do konce cyklu pro jistotu používejte ještě kondom a kdyby menses nepřišly udělejte si gravitest. Příjemný den

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Strach z otěhotnění
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, jaká je pravděpodobnost...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Otěhotnění při kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Strach z nemoci

Dobrý den, je mi 16 a už asi tak půl roku mám takové problémy a začínám se bát...

Strach z nemoci

dobrý den. Je mi 16 let a pořád se bojím, že mám nějakou nemoc. Mám spoustu...

Strach z nemocí, potíže se spánkem

Dobry vecer mam dotaz,mam strach ze vsech nemoci a proto sem se v tom utapela...

Strach z neplodnosti

Dobrý den, chci se jen zeptat zda nepřetržité vaginální výtoky, bolesti v podbříšku...

Strach z nespavosti u dětí

Dobrý den, mám desetiletou dceru, která má poslední dobou strach z toho, že...

Strach z očkování

Dobrý den mám strach z tetanovky a nevím co s tím mám dělat vždy mě u injekce...

Strach z omdlení

Dobrý den , mám dotaz za posledni 34 mesice proste vubec nikam nechodim mezi...

Strach z onemocnění

Dobrý den Moc vás prosím o radu. Mám pořád strach že se nakazím ptačí chřipkou....

Strach z operace

dobrý den mám takový problem pujdu na operaci a bojim se ji napišu vam o co...

Strach z operace, trhání osmiček

Dobrý den,můj problém je,že jdu na trhání zubů-osmiček.Už jsem jednou byla,ale...

Strach z otěhotnění

Dobrý den pane doktore, má přítelkyně bere antikoncepční pilulku v 9 večer,...

Strach z otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné otěhotnět při pravidelném...

Strach z otěhotnění

Dobrý den, mam nahradni platicko HA, ve ktere mam nyni 20 tablet, ale prijde...

Strach z otěhotnění

Dobrý den pane doktore Mám dotaz beru HA jangee a chtěla jsem se zeptat zdali...

Strach z otěhotnění

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, jaká je pravděpodobnost otěhotnění při orálním...

Strach z otěhotnění

Dobrý den, je mi 16 let a dnes jsem měla nechráněný sex, ale partner se vystříkal...

Strach z otěhotnění

Dobrý den pane doktore. 2.1. jsme měli s přítelem nechráněný pohlavní styk,...

Strach z otěhotnění

Dobrý den. Měla bych na Vás takový dost neobvyklý dotaz. Mám ovulaci a můj přítel...

Strach z otehotneni

Dobry den. Mam dotaz . 11.8 jsem mela sex se svym pritelem s ochranou. Po zkoumani...

Strach z otěhotnění

Dobrý den,mám takoví problém.Beru antikoncepci Chloe.Pravidelně bez zapomínání...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×