Střevní mikroflora
Dobrý den před 2 lety mi bylo diagnostikováno porušení střevní mikroflory,ale přišlo se na to až později,takže se se snažím stravovat zdravě,je pravda že občas zhřeším něčím nezdravým-sladkosti,jinak jím výrobky bez droždí-tedy kváskový chléb žitný,nebo špaldový,kuřecí maso,rybu,zakysané mléčné výrobky,tvarohové pomazánky,zeleninu,celozrnné těstoviny,rýži,brambory,bílou mouku jen omezeně,hovězí a vepřové maso jen zřídka kdy,zelí,obyčejné vody,čaje bylinkové,zelené,plátkové sýry,vejce,užívám probiotika biopron a hlívu ústřičnou v kapslích,ale jako by tomu všemu něco chybělo,občas mám dny kdy pocituju více únavy a málo energie,ale výrobky z cukru na dosažení větší energie jíst nechci a tak se chci zeptat jestli dělám něco špatně,nebo co udělat jinak,přijde mi to všechno takové jednotvárné,ale jinak se stav určitě od počátku zlepšil,jen mi tomu prostě něco chybí.Mnohokrát děkuji za radu,s pozdravem
Dobrý den, chybu neděláte,zařaďte kysané mléčné výrobky (pokud to lze). A netrapte se kdy...