Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Struma

Endokrinologie Dana . 11.5.2010 redakce uLékaře

Dobrý den, mám strumu, jsem kvůli štítné žláze pravidelně kontolovaná, kdysi jsem ji měla hyperaktivní, nyní TSH v pořádku. Jsou na ní nějaké cysty, ty se ale nezvětšují, takže jen chodím na kontroly a žádné léky neberu. Chci požádat o odpověď, zda a event. za jakých podmínek struma může vymizet. Jím 2x týdně ryby (filé, sardinky apod.), občas piju Vincentku, krk je stále stejně oteklý. Velmi děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, struma je zvětšení štítné žlázy, ale pokud máte TSH v normě, není ze zdravotního hlediska důvod ke znepokojení, pokud vám vadí hledisko estetické, můžete se domluvit s endokrinologem na jejím chirurgickém odstranění. Zmenšení spontánní je málo pravděpodobné. Hezký den.

Související dotazy

Struma
Dobrý den,je mi 44 let,zdravotní sestra ve směnách,jsem...
Struma
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera jsem byla u...
Možnosti terapie nodózní strumy
Dobrý den, prosím o radu ohledně operace štítné žlázy.Léčím...
Struma štítné žlázy
Dobrý den, praktická lékařka mě poslala na endokrinologii,...
Susp. struma
Dobrý den, chci se zeptat, dřív jsem měla zvětšenou...
Struma
Dobrý den je mi 74 let a dneska mi našla doktorka na...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Stroupky v nose

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Udělaly se mi v pravé dírce v nosu stroupky...

Stroupky ve vlasech

Dobrý den, můj přítel má takové velké šupinky ve vlasech, které se loupou a...

Strpnutá noha

Dobrý deň, už štvrtý deň mám na nohe v oblasti členka na ploche asi 10x5 cm...

Strpnuté prsty na ruke

Dobeý deň p. doktor, chcem sa opytať. mám iba 21 rokov V poslednej dobe asi...

Strpnuty palec po narkoze

Dobry den, pred 14 dňami ma operovali laparoskopicky, v narkoze, od prebudenia...

Strs pred samotným sexem

Dobry den, po dlouholetém vztahu mám novou partnerku, tedy teď asi 1/2 roku....

Struktura spermatu

Dobrý den , mám problém se strukturou svého sperma . Občas se stane , že je...

Struktura stolice

Dobry den, trapi me delsi dobu problem se travenim. Vse zacalo pobolivanim...

Struktura žaludu

Dobrý den, rád bych se zeptal jestli je v pořádku struktura glansu. Ke "zvrásnění"...

Struma

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera jsem byla u doktorky na Endokrinologii...

Struma

Dobrý den,je mi 44 let,zdravotní sestra ve směnách,jsem 6 měsíců po totální...

Struma

Dobrý den je mi 74 let a dneska mi našla doktorka na ultrazvuku - struma s rozpadovými...

Struma

Vážený p. doktore , mám dotaz: uvádím z lékařské zprávy : laboratoř: TSH mIU/I-3,17,FT4pmI/I-11,9...

Struma a hypothyreosa dohromady?

Dobry den byla sem poslana na endokrinologiii dr mi napsal struma la se sspekci...

Struma na štítne žláze s rozpadajícim se uzlem

Dobrý den,před 2týdny z ničeho nic se mi objevila bolavá boule na levý straně...

Struma nedosa I.dx

Dcera má problém se štítnou žlázou. Tady jsou údaje od lékaře a prosím o přeložení...

Struma nodosa

Dobrý den, Už jednou jsem tady psala a mam cystický nalez na štítné žláze a...

Struma nodosa

Dobrý den. chci se zeptat, v září bych měla jít na operaci ŠŽ.jelikož mám...

Struma nodosa

Dobrý den Chtěla bych se zeptat jestli mi opravdu hrozí operace.. Včera jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×