Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Syfilis

Pohlavní nemoci Karel 27.2.2017

Dobrý den,
chci se zeptat, zda mohou spolehlivost testů na sifilis ovlivnit antibiotika (tetracyklin) dobraná 3 týdny před testem i v případě, že by se jednalo o starší nákazu, např. latentní stádium, nebo zda je zkreslení možné jen na začátku onemocnění, kdy ještě není vytvořen dostatek protilátek.
Nebyl jsem léčen na syfilis. Bral jsem antibiotika na jiný problém a potřebuji vědět, zda to mohlo ovlivnit testy, pokud od možné nákazy uplynul již delší čas. Děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Dagmar Doležalová


Dobrý den, i po léčbě syfilis antibiotiky lze detekovat protilátky 6 měsíců po pořeléčen...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

Vážený pane Karle, specifické protilátky třídy IgG zůstávají detekovatelné dlouhodobě, i...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Syfilis
Dobrý den, prosím o odpověď ohledně krevních testů...
Syfilis
Dobrý den, prosím Vás může se stát, že bych přehlédla...
Syfilis
Dobrý den. Po nechráněném styku jsem byla léčena pro...
Syfilis?
Chci se zeptat, na zadku a ze predu se mi delaji takove...
Syfilis?
Syfilis Dobrý den,zhruba před měsícem jsem měla nechraneny...
Syfilis
Dobrý den, před 2,5 lety mě jeden muž dal francouzský...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Syfilis

Dobrý den, u kořene jazyka to mam trochu zarudle žádný tvrdý vřed jsem nenahmatal,...

Syfilis

Dobrý den. Před 6 týdny jsem měl rizikový, ale chráněný sex.Asi dva týdny mám...

Syfilis

Měl jsem nechráněný pohlavní styk s neznámou dívkou a hned druhý den se mi udělal...

Syfilis

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli existuje možnost přenosu syfilis líbáním....před...

Syfilis

Dobrý den v roce 2002 jsem byla přeléčena na Syfilis,ne penicilinem jelikož...

Syfilis

Dobrý den asi před 3-4 týdny se mi udělalo něco jako bradavice postupně se změnila...

Syfilis


Syfilis

Dobrý den, nedávno jsem zjistil, že jsem před dvěma lety měl pohlavní styk...

Syfilis

Dobrý den.Stalo se že jsem se asi před týdnem, dost napil. A protože nejsem...

Syfilis

Šel jsem na operaci krční páteře a při předoperačním vyšetření mi byl diagnostikován...

Syfilis

DObry den , mam v oblasti nad penise asi 1cm smerem nahoru k pupiku tvrdý vřed...

Syfilis

Dobrý den chtěla jsem se zaptat na horním patře v puse se mi udělal takový vřídek...

Syfilis

Na penisu se mi obejvili nevýrazné malé pupínky. Všiml sem si jich cca před...

Syfilis

Dobrý den, paní doktorko. Nedávno jsem vám psal moje problémy a vy ste mi řekla,...

Syfilis

Dobry den, minuly tyden se mi udelal pod pravym okem tento bedar/vred - viz...

Syfilis

Dobry den chcela by som sa opytat ci sa moze jednat o syfilis ? neboli to objavilo...

Syfilis

RPR test, Syfilis, pohlavni nemoci Rad bych se zeptal na moznost falesne...

Syfilis

Dobry den,chtel bych se zeptat,asi před 14dni se mi udělala na penisu pod kůži...

Syfilis

Dobrý den, chci se zeptat jestli se vyrážka objeví na jednou a za čas zmizí,nebo...

Syfilis

Dobrý den, asi tři týdny po nechranenem pohlavním styku se mi udelal tvrdý nebolestivý...