Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Syfilis - neinfekčnost

Pohlavní nemoci xxx . 6.3.2013

Dobrý den, podstoupil jsem léčbu necelý půl rok po nákaze. Znovu na kontrolu mám jít za 3 měsíce. Vím, že člověk po tuto dobu nesmí mít sex. Proto mě zajímá, zda to je z důvodu, že bych nemusel být zcela vyléčený a může se tak stát, že by mi na té kontroly mohli zjistit, že to nebylo zcela vyléčeno? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Zákaz pohlavního styku je z důvodu možné přetrvávající infekčnosti a tím pádem rizika přenosu nákazy syfilis na jinou osobu.

Související dotazy

Syfilis?
Chci se zeptat, na zadku a ze predu se mi delaji takove...
Syfilis
Dobrý den, prosím o odpověď ohledně krevních testů...
Syfilis?
Syfilis Dobrý den,zhruba před měsícem jsem měla nechraneny...
Syfilis
Dobrý den, prosím Vás může se stát, že bych přehlédla...
Syfilis
Dobrý den, v partnerském vztahu jsem měl po dobu několika...
Syfilis
Dobrý den, před 2,5 lety mě jeden muž dal francouzský...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Syfilis

Dobry den, chci se zeptat jestli vzdy doprovazi vred zvetsene uzliny v prvnim...

Syfilis

Dobry den, vsude se pise ze 2 stadium syfilisu se projevi do 12 tydnu nejcasteji...

Syfilis

Dobrý deň.Može to byť syfilis?Mal som priateľku,ktorá už nežije(dva mesiace)a...

Syfilis

dobry den,v roce 2000 po porodu mi zjistili syfilis dite se narodilo mrtve,,v...

Syfilis

Dobrý den, milý pane doktore, ráda bych se Vás na něco zeptala. Můj přítel...

Syfilis

dobrý den je možné aby mně žena nakazila při orálním styku syfilis a projevilo...

Syfilis

Dobrý den Dne 21.1. Jsem sel na erotickou masaz. Pomazala se olejickem a...

Syfilis - dispenzarizace

Dobrý den, jsem pacientem s podezřením na syfilis, přeléčený, s negativními...

Syfilis - doba nakazy

Dá se z krevních testů zjistit doba nákazy syfilisem ? Případně může mít delší...

Syfilis - leze - chancre

Dobrý den, Chtěl jsem se zeptat. Může se leze Syfilis objevit po 3 dnech...

Syfilis - prosím poraďte

Dobrý den, jsem zoufalá. Byla jsem dnes pozvána na kožní oddělení pro podezření...

Syfilis - vřed

Velice zdravím.Muj dotaz zní.Udělal se mi u kořene penisu,takovýto ,nevím jak...

Syfilis - Vřed

Dobrý den,před 5 týdny sem měl orální styk a je možné aby se mi vřed na pohlavním...

Syfilis - vřídek

Dobrý den, rád bych se dotázal na možnosti přenosu. Přesně před týdnem jsem...

Syfilis ?

Dobrý deň pred ôsmymi mesiacmi som mala nechránený pohlavny Styk s dvoma mužmi,...

Syfilis ???

Dobrý den chtěl bych se zeptat měl jsem poslední dobou několik nezávazných ale...

Syfilis ..

Dobry den,chcem sa spytat,zo dna na den sa mi spravili na ramenach taketo vyrazky,uz...

Syfilis a darování krve

Dobrý den, chci se zeptat, bojím se, že bych mohla mít syfilis, ale byla jsem...

Syfilis a orální styk

Dobrý den, před měsícem a kousek jsem měla krátký orální styk (partner to dělal...

Syfilis a povinnosti

Dobrý den, pokud přítel nakazil příjicí jinou osobu a ta po něm nyní chce aby...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest bricha v tehotenstvi


Panenská blána


Krk, plíce , dech

Dobry den, chtela jsem se optat.. V listopadu jsem se stresove zhroutila, od...

Roztroušená skleroza a změna medikace


Trombóza


Slabá menstruace


MUDr. Jitka Kulhánková

Gynekologická ordinace

Hnis v palci u nohy


Bulky mezi prsy


Stres a obavy


Anxiozně-depresivní sy


MUDr. Renata Göblová

Praktický lékař stomatolog

Boreliosa


MUDr. Milan Sedláček

Ordinace stomatologa

Nekuřák s rakovinou plic? Víc případů, než tušíte!


Problém s chozením na velkou u 3 letého syna


Pálení při močení


Bolest v podbřišku


MUDr. Radmila Šlapalová

Privátní gynekologicko-porodnická ambulance

Alergie na mléčné výrobky


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×