Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Těhotenský test

Antikoncepce Tereza 2.3.2012

Dobrý den, beru HA minipilulky Azalia.Menses mám velmi nepravidelně.Před 16ti dny jsem zapomněla užít jednu minipilulku a ten večer jsem měla nechr.pohl.styk.Dnes jsem si dělala těh.test (GS mamatest-citlivost10mlU/ml) s ranní močí.Vyšel negativně :-).Mohu se na to spolehnout, je tento test 100% už 16.den po případném oplodnění??Děkuji za informaci Beranová

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, při dlouhodobém užívání antikoncepčních tablet by jedna zapomenutá tableta příliš neměla ovlivnit spolehlivost antikoncepce. Pravděpodobnost otěhotnění je velice malá, pro 100 % jistotu test zopakujte však ještě za týden.

Související dotazy

Těhotenský test
Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, mám 5 dní zpožděnou...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat od 8.1 do 13.1 sem...
Negativní těhotenský test
Dobrý den, Včera jsem si dělala těhotenský test sedmý...
Pozitivní těhotenský test a ultrazvuk
Dobrý den prosím o vysvětlení těhotenský test ukázal...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat když jsem měla pohlavní...
Testy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera i dneska jsem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test

Dobrý den ještě mám na vás jeden dotaz je platný výsledek těhotenského testu...

Tehotensky test

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Chci si být jistá, že nejsem těhotná. Teoreticky...

Těhotenský test

Dobrý den, paní doktorko. Již 5 měsíců jsem chodila na upravení cyklu pomocí...

Těhotenský test

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se optat, udělala jsem si těhotenský...

Těhotenský test

Který těhotenský test doporučujete jako nejkvalitnější a nejúčinnější, prosím...

Těhotenský test

Dobrý den mužů se jen zeptat i když je třeba žena těhotná ale neví o tom a...

Těhotensky test

dobry den včera jsem tady psala tento text jinému gynekologovi tento text: Dobrý...

Tehotensky test

Dobry vece chtela bych vedet zda se muzeme tehotnsky test ukazovat negativni...

Těhotenský test

Dobrý den, ráda bych se zeptala co znamená, když jsem si udělala 8.den po styku...

Těhotensky test

dobry den včera jsem vám sem dávala dotaz.. Dobrý den.. 24.2. jsem měla dostat...

Těhotenský test

Dobrý den,mohu si udělat těhotenský test při menstruaci?

Těhotenský test

Dobrý den chtěla jsem se zeptat na maličkost ohledně těhotenských testů. Mám...

Tehotensky test

Dobry den, chtela jsem se vas jenom zeptat. Dnes odpoledne jsem si delala tehotenskej...

Těhotenský test

Dobrý den, pane doktore, chtěla jsem se zeptat, zda mohu věřit těhotenskému...

Těhotenský test

Dobrý den, 8.dní po styku jsem si udělala 2 testy a druhá čárka zde byla velmi...

Tehotenský test

Dobrý den, už je to asi 16 den od pohlavního styku co jsem měla. Chtěla bych...

Těhotenský test

Dobrý den, včera jsem Vám pokládala dotaz ohledně vynechaných 2 prvních tablet...

Těhotenský test

Dobrý den paní doktorko, cca o víkendu jsem měla dostat menstruaci, od pátku...

Tehotensky test

Pane dr.chtěla bych se vás zeptat jestli dvacet dni od pohlavního styku bude...

Těhotenský test

Dobrý den, měla jsem strach, že budu těhotná, sice beru antikoncepci ( Jangee...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pepř CAYENNE mimo prospěšných účinků může škodt ledvinám?

Dobrý den pane doktore, může Kajenský pepř škodit močovému traktu (ledviny,...

Konizace čípku děložního

Dobry den,tento týden jsem objednána na konizaci delozniho čípku. Sestra já...

Subakutní zánět štítné žlázy

Dobrý den, v září jsem prodělala sub-akutní zánět štítné žlázy. Můj výsledek...

Studené nohy kojence

Dobrý den, mám 3,5 měsíčního syna a má pořád studené nohy. Na poslední kontrole...

Na co je ventolin

dobri den chtela jsme se zzeptat za jakych podminek se dava ventolin jak sprej...

Poruchy zraku po operaci šedého zákalu

Dobrý den. Dne 12.12.2017 jsem prodělala operaci šedého zákalu na pravém oku....

Bolesti v krku

Dobrý den, již dva dny mě bolí v krku, že nemohu polykat, včera jsme mela...

Ekzém na noze u kojence

Dobrý den, mohu vás poprosit o Vas názor na ekzém naší 9ti měsíční dcerky? Předem...

Hypermetropie

Dobrý den, paní doktorko, mám 18ti měsíčního syna. Narodil se předčasně - 28...

Hormony štítné žlázy

Dobry den, při preventivní prohlídce mi byla zjištěna elevace hodnot štítné...

Herpetická infekce


V zubu se stále tvořil zánět


Bulka na tvrdém patře


Korová cysta ledviny

Dobrý den, byla jsem na CT, tam mi mimo jiné našli "korová cysta ledviny 35mm."...

Tetování a kortikoidy

Dobrý den , mám rakovinu nadledvinky.. už mi nadledvinku vzali a po půl roce...

Svědění penisu

Dobrý večer, už poslední týden mě strašně moc svědí špička penisu. Opravdu už...

Boule pod uchem

Dobrý den ,dnes se mi na krku pod uchem na konci čelosti objevila boule o průměru...

Brnění levé ruky

Dobrý den před 5 letí jsem spadla na schodech na rengenu v nemocnici nic nenašli...

Kolísavý krevní tlak u babičky

Dobrý den, obracím se na vás s dotazem, pro svou babičk (vyplněny její údaje)....

Nervozita a nemožnost se uvolnit

Dobrý den, již delší dobu jsem nervozní a nemohu se uvolnit s tím jsou spojeny...