Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenstvi

ivana . 26.7.2015 redakce uLékaře

Chtela jsem se zeptat beru antikoncepci nekdy zapominam ale mela jsem asi 6dni menstruaci a prasky nebrala potom jsem mela nechraneni stik a prasek si vzala az po stiku muzu byt tehotna?

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Při takto neuspořádaném užívání antikoncepce se gravidita vyloučit pochopitelně nedá. Příjemný den

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolene při rotaci a natržené vazy

Dobrý den, asi před měsícem a půl jsem si na fotbale narazil při pádu vnitřní...

Náhlá slabost, ospalost

Dobrý den, vážená poradno, prosím o radu! Je mi 26 let. před rokem mi byla zjištěna...

Bulka konečníku


Dlouhodobé užívání hylaku

Dobrý den,chci se touto cestou zeptat zda mohu dlouhodobě užívat Hylak forte...

Hypotonie

Dobrý den, již dříve jsem měla problémy s ledvinami (konkrétně neprůchodný...

Problém s levou nohou - asi stehenní sval


Výtok z pochvy


Svědění klitorisu

Dobry Den. Uz druhy den me trapi silne svedeni klitorisu a okoli. V pochve...

Únik stolice

Dobrý den, rád bych se zeptal na jeden intimní problém. Často se mi stává že...

Zlomenina bérce i lýtkové kosti

Dobrý den, měl bych otázku ohledně zlomeniny berce a k této otázce jsem připojil...

Pálení na prsou u mého otce - 64 let

Dobrý den, pane doktore, ráda bych se Vás zeptala na problém, který má můj otec...

Kardiomyopatie EF 40% recidivující komorové tachykardie

V roce 2003 mě byla diagnozovaná dilatační kardiomyopatie EF 40 % recidivující...

Pocit tlaku v krku


Mykosa

Dobrý den, je mi 19 a žiji sexuálně s mojí přítelkyní. Jednoho dne z ničeho...

Infekce

Dobrý den, trápí mě čirý výtok z penisu.. celkem páchne a občas mě to svědí...

MUDr. Alena Šromová

Praktický lékař pro dospělé

Lymeská borelióza má tři stadia. Znáte nejčastější příznaky?

Pro lymeskou boreliózu, onemocnění přenášené infikovanými klíšťaty, je typický...

Pálení nosní sliznice

Dobrý den, do včerejška mě šíleně bolel krk, ale přes noc se to zlepšilo, ale...

Strupy na bradavkách

Dobrý den je mi 15 let a mám strupy na bradavkách.Mám je už asi 2 roky.Někdy...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×