Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Mateřství petra . 31.7.2009 redakce uLékaře

Dobrý den. Včera mi má paní doktorka řekla, že jsem v 5. 6. týdnu těhotenství a na vaginálním ultrazvuku mi ukázala váček cca. 2 mm velký. Je to normální velikost a co mě čeká za měsíc na kontrole? Děkuji za odpověd. Petra

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, velikost je zcela normální. Další kontrola proběhne, v případě žádných komplikací, zcela normálně, tzv. vyšetření, příp. odběry krve a dotazy na zdravotní stav. Hezký den.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Operace páteře

nejdříve Vám chci moc poděkovat nebot Vaší zásluhou mne vzali na operaci páteře...

Křižový vaz.

Dobrý den. Asi před 5 měsíci se mi vyvalilo levé koleno. Původně mě léčily na...

Trhlinky na předkožce

Dobrý den, chtěl jsem s zeptat jestli se dají trhlinky na předkožce léčit? Nebo...

Masážní olej při sexu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na masážní olej: KNEIPP Masážní olej mandlový...

Reaktivace mononukleózy

Dobrý den, před 14 dny mi byla zjištěna infekční mononukleóza v reaktivaci výsledky...

Imunní vůči lékům

Dobrý večer, už 3 dny mě trápí vysoké horečky a dusivý kašel. Od včerejška užívám...

Na ruce se mi objevila ne...

Na ruce se mi objevila nevzhledná bradavice..Prosím můžete mi poradit nějakou...

Problém s erekcí 18 let

Dobrý den, mám problém udržet erekci, když nestimuluji penis rukou, nebo nezatnu...

Dlouhodobé točení hlavy

Dobrý den, v poslední době se moje hlava chová poněkud zmateně:). Již asi...

Bakterie v močové trubici i měchýři

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes jsem byla na kontrole u uroložky, kde...

Antikoncepce

dobry den,chtela bych se zeptat.beru lunafem uz asi rok a chtela jsem si oddalit...

Malátnost, únava, pocity na zvracení

Dobrý den, je mi 28 let a celý život se potýkám s hypotenzí a meteosenzitivitou...

Měsíčky vs. chemický potrat

Dobrý den, přítelkyně 30. 7. 13 přestala brát HA. 3. září byla u gynekologa...

Rok po vysazení antikoncepce nemenstruuji, pomůže chlorella a ječměn?

Chlorella a zelený ječmen na hormony. Dobrý den! Chtěla bych se zeptat,...

Boule po naražení a její řešení

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, ve svých 11 letech jsem bobovala, ale nějak...

HPV

Dobrý den.. Jsem kluk, je mi 18 let a mám pravděpodobně problém s virem HPV....

Kousnutí pavoukem

Kousnutí jedovatým pavoukem většinou není životu nebezpečné. Přesto vyhledejte...

Antikoncepce a normix

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda střevní antibiotikum Normix ovlivňuje...

Noční křeče v nohách

Zhruba čtvrt roku mě v noci budí křeče ve stehnech nebo lýtkách,jedná se skutečně...

VIDEO: Možnosti léčby křečových žil

Trápí vás drobné křečové žilky a metličky na stehnech, lýtkách či kotnících?...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×