Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Těhotenství

Antikoncepce Barbora 13.4.2016

Dobrý den, beru HA a třetí prášek v prvním týdnu užívání jsem si místo 19:00 h vzala až v 6:30 h ráno druhého dne, ten den, co jsem si zapomněla prášek vzít jsem měla nechráněný styk, s partnerovym vyvrcholením do mě. Už je to měsíc, menstruaci jsem dostala o den dříve než normálně, jaká je pravděpodobnost, že jsem těhotná? A za jak dlouho to poznám? Prý když beru HA, tak jsou výsledky těh.testu zkreslené. Gynekolog to prý pozná až za čtyři měsíce. Díky za radu.

Odpovídá lékař:

MUDr. Petr Lidák


Dobrý den, těhotná nejste, výsledky trestu užívání antikoncepce nezkreslí!

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství

Dobrý den pane doktore chtěla bych se zeptat12.8.2014 jsem měla poslední měsíčky...

Těhotenství

dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je možnost že bych byla těhotna. už...

Těhotenství

Dobrý den, mám takový problém. Poslední mestruaci jsem měla 17.4., před týdnem...

Těhotenství

Dobrý den pane doktore, v pátek (1. 11. 2013) jsem dobrala platíčko hormonální...

Těhotenství

Dobrý den paní doktorko chtěla bych se zeptat12.8.2014 jsem měla poslední měsíčky...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda se dá spočítat datum početí dle PM a CRL....

Těhotenství

Dobrý den, mám takový dotaz jsem těhotná a nevím s kym 28.8 jsem se vyspala...

Těhotenství

Dobrý večer, pane doktore Sládečku! Co má žena udělat pro to, aby se jí podařilo...

Těhotenství

Dobrý večer měla abych otázku ohl.tehotenskeho testu. Asi první prosincovou...

Těhotenství

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda mohu byt těhotná v případě, že jsem dobrala...

Těhotenství

Dobrý den, posledních pár dní mě bolí bradavky, podbřišek a taky se mi objevil...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla chtěla jsem se zeptat, jak moc velká pravděpodobnost, že jsem...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, pokud jsem si zapoměla vzít prášek a po 5ti...

Těhotenství

Dobrý den, ráda bych znala názor i jiného lékaře. Dnes jsem byla na prohlídce....

Tehotenstvi

Dobry den, zacala jsem brat antikoncepci Sunya ale po skonceni menstruace cca...

Těhotenství

Dobrý den, 3 dny před termínem menstruace jsme měli s přítelem pohlavní styk...

Těhotenství

Dobrý den,za celých 6 let co mám menstruaci jsem ji nikdy nedostala přesně vždy...

Tehotenstvi

Dobry den mohu se zeptat ? muj brtar si nasel pritelkyni a moc chteji miminko...

Těhotenství

Dobrý den, měla bych dotaz. Jeden den jsem si zapomněla ráno vzít antikoncepci,...

Těhotenství

Dobrý den mam nevšední dotaz který mě trápí . Od srpna 2015 se snažím s přítelem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zduření ve vlasech a odstraňování v těhotenství

Dobrý den, nedávno jsem si našla ve vlasech na dvou místech tento hrbolek. Nevím...

Antibiotika

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, jestli by se mi něco stalo kdybych na...

Mykóza po antibiotikách

Dobrý den, před týdnem jsem dobrala antibiotika Ospen a chtěla jsem se zeptat,...

Hlen v nose

Dobrý den, nemohl jsem pořád vysmrkat něco v levé nosní dírce. Při snaze o to...

Předávkování se vitamíny - rakytníkem v těhotenství

Dobrý den, jsem v 19. týdnu těhotenství a o víkendu mě začalo škrábat v krku....

Bolesti hrudní páteře

V posledních 2 měsících mě trápí stěhovavá bolest v hrudníku (v oblasti zad),...

HAK a antikoncepce

Dobry den, chcela by som sa opytat beriem HAK softinelle 1 rok a uživam aj ATB...

Život bez obou varlat


Zulbex- vedlejší účinky

Dobrý den, Mám dotaz ohledně refluxu žluči do žaludku. Beru cca 14dní zulbex...

Průjem po dobrání AMOKSIKLAV 1g


Bolesti zubu po ošetření zubního kazu

Dobrý den, před týdnem jsem byl u zubaře a zjistil mi malý kaz na dolní levé...

Bolest v uchu


Motání hlavy, pocit na zvracení

dobrý den posledních pár týdnů se mi motá hlava, provázený pocitem na zvracení,...

Cukání svalů, napětí ve svalech

Dobrý den, ráda bych se poradila ohledně svých neurologických problémů. Asi...

Průjem při užívání Amoksiklavu


Možné spolknutí baterie dítětem?


Antikoncepce

Dobrý den. Užívala jsem asi dva nebo tři roky antikoncepci Pramino, kvůli vysokému...

Bolest ucha cca týden po extrakci horní 8ky

Dobrý den, měl jsem nález na dolní osmičce, kvůli snížené bolestivosti byl...

Otrava Hypnogenem


HA

Dobrý den, kvůli dovolené u moře si budu oddalovat menstruaci. Užívám třífázovou...

Reklama
Zavřít