Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství ?

Lucie J. 8.9.2016

Dobry den jmenuji se Lucie je 25 let chtěla bych se optat beru prášky utrogestan 16 den a beru je 3mesice a ted jsem to nedostala jen v pondělí jsem mela výrok hnědý test jsem si nedělala kdyz mam teprve zpoždění 3dny.muzu byt těhotná?rada bych předem dekuji Lucie

Odpovídá:

MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

Hezký den Lucie, jestliže jste měla nechráněný pohlavní styk, samozřejmě být těhotná můžete. Pokud těhotná jste, těhotenský test by Vám s největší pravděpodobností měl vyjít pozitivně již 1. den po vynechání menstruace, takže Vám doporučuji jeho brzké provedení. Bez odběru krve, či provedení těhotenského testu Vám v časné fázi těhonství nikdo jinak nepotvrdí. Pokud bude test negativní a vy menses nedostanete, doporučuji Vám konzultaci u Vašeho gynekologa. S pozdravem, K. Jiříčková.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat. V září 2015 jsem měla první...
Těhotenství
Dobrý den, je mi 36 let. Pár dní po styku s manželem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství - krev v moči

V moci bilkovina a krev, nasledujici den ruzove kousky v hlenu po pouziti wc....

Těhotenství - mírný oligohydramnion

Dobrý den, ve 30. týdnu těh. mi byl na ultr vyšetření sdělen výsledek týkající...

Těhotenství - očkování dítěte

Dobrý den, jsem teď 18tt a můj 2letý syn by měl jít na očkování proti zarděnkám....

Těhotenství - průkaz

Dobrý den, snažíme se o miminko, minulý měsíc jsem po spoždění pěti dnů dostala...

Těhotenství - rizika

Dobrý den,tento rok mi bude 31 let a s přítelem jsme se rozhodli, že už je na...

Tehotenstvi - rizikove pracoviste

Dobry den pane doktore, prosim o radu.. Jsem v 10 tt tehotenstvi a pracuji...

Těhotenství - screening

Dobrý den, právě jsem 11+3 týden těhotenství (což je tedy jak jsem správně...

Těhotenství - špinění

Dobrý den pane doktore, Ráda bych se poradila-jsem cca v 5,tt po inseminaci,...

Těhotenství - vypalování bradavic

Dobrý den, je možné vypalovat bradavice v průběhu těhotenství? Nyní jsem již...

Těhotenství -cysty na chorioidálním plexu

Dobrý den pane doktore, jsem v 19tt a triple testy mi vyšly negativní, ale bylo...

Těhotenství ?

Dobrý den. Je mi 51 let. Už víc jak rok nemám menstruaci. V listopadu jsem...

Těhotenství ?

Dobrý den.. mám problém .. 6.7 se měla dostavit menstruace..ale nepřišla,s přítelem...

Těhotenství ?


Těhotenství ?

Dobrý den, chtěla jsme se zeptat za jk dlouho se dá poznat, že jsem těhotná...

Těhotenství ?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak dlouho trvá, než se dostaví menstruace...

Těhotenství ?

Dobrý den,možná mám trochu komplikovanější dotaz,zkusím se to vysvětlit co nejlépe....

Těhotenství ?

Dobry den, je mi 16 mela jsem s pritelem sex, ale meli jsme problemy s kondomem...

Těhotenství ?

Dobry den chtela jsem se zeptat pred 2mesici jsem vysadila anrikoncepci a prvni...

Těhotenství ?

Mám otázku asi před dvoumy týdny sme s přítelem spolu spali a praskl nám kondom...

Těhotenství ??

Dobry den chtela bise zeptat strasne mne palej prsa nigdy sem to nemne ze ani...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×