Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Těhotenství

Gynekologie Drahuše 18.4.2011

Dobrý den chtěla jsem se zeptat má pozitivní revmatoidní faktor vliv na otěhotnění.Už 3 roky se snažíme otěhotnět a stále nic.Já jsem po operaci cysty,naděla mi pěknou paseku,měla jsem srůsty a úplně slepené vaječníky.Teď po operaci by to mělo být vše v pořádku,vejcovody mám průchodné.Operace proběhla 28.2.Manžel mám spermiogram velice dobrý. A mě na imunologií zjistily zvýšený revmatoidní faktor(stále mám vysoká LATEX kolem 122)Beru už 2 měsíce Prednison 5,tak jsem se chtěla zeptat jestly má vliv na otěhotnění ten pozitivní latex.Jinak ASLO,CRP,SEDIMENTACI,LEUKOCYTY mám vše v pořádku.Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Sám o sobě revmatoidní faktor nemá na otěhotnění vliv,spíše bych videl problém v té operaci cysty i když je to od ní krátký odstup,než aby se efekt dal zhodnotit .Prednizon vliv na otěhotnění nemá
Příjemný den

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství

Dobrý den,už 4 roky užívám hormonální antikoncepci-.Chtěla jsem se izeptat...

Těhotenství

Dobrý den. Mám dotaz ohledně otěhotnění. S manželem jsme se 1.5 roku pokoušeli...

Těhotenství

Dobrý den,mám na Vás dotaz ohledně rizik mého dalšího plánovaného těhotenství..V...

Těhotenství

Dobrý den,obracím se na vás s prosbou. Skoro rok se s partnerem snažíme o dítě,po...

Těhotenství

Dobrý den,chci se zeptat zda mohu otěhotnět na konci menstruace?Bohužel styk...

Těhotenství

Dobrý den, prosím o radu. S přítelem se snažíme o miminko, již podruhé. Poprvé...

Těhotenstvi

Dobrý den, mohu mít s přítelem dítě, když máme stejnou krevní skupinu. Slyšela...

Těhotenství

Dobrý den pane doktore.Před dvěma lety jsem byla na interupci v 8.týdnu.Letos...

Těhotenství

Dobrý den, vyšel mi pozitivní TT 25. 1., poslední menstruace začala 23.12. Chci...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ohledně těhotenského testu. Poslední termín...

Těhotenství

dobrý den, měla bych otázku,každý měsíc mám pravidelně menstruaci a ted se mi...

Těhotenství

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se prosím Vás zeptat, zda je možné po...

Těhotenství

Dobrý den, jaké jsou dopady na těhotenství ve 14ti letech jak na dívku tak na...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se mám znepokojovat, když je testovací...

Tehotenstvi

Dobry den , mela jsem 5 dnu zpozdeni s ms myslite ze muzu byt tehotna ?

Tehotenstvi

Dobry den, nyni jsem v 17.tydnu tehotenstvi, absolvovala jsem ve specializ.centru1.screening,...

Těhotenství

Dobrý den,jsem v 17 týdnu těhotenství a byla jsem na odběru plodové vody, všechno...

Těhotenství

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli může v 1.týdnu těhotenství plodu uškodit...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. S přítelem jsme ještě pohlavní styk neměli,...

Těhotenství

dobrý den sem na začátku 5 týdne těhotenství.Je to už na ultrazvuku vidět nebo...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Streptokok v krku po 3 antibiotikách

Streptokok v krku po 3 antibiotikách. Dobrý den, manželka od 04/2017 marodí...

Svědění očí a okolí

Dobrý den.Posledni půl roku mě Hrozně svědí oči,víčka a koutky, nedá se to vydržet...

Posunutí čéšky

Dobrý den. Tak rok zpátky mi ortoped diagnostikoval posuntí česky na levém koleni....

Zapáchající penis

dobrý den už jsem u vás měl jednou dotaz a moc děkuji, můj problém se vyřešil....

Úraz zápěstí

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na pár informací. Před několika týdny se mi...

Xx

Odpovídám na tuto zprávu: Dobrý den, Váš dotaz bude zpracovávat konzultační...

Bolest nohy

Dobrý den. V pátek 31.3. jsem měla obíhání úřadů a více jsem toho nachodila....

Podkožní bulka po akné

Dobrý den, asi před týdnem se mi udělalo nad penisem akné(bed'ar). Byli jsme...

Roztroušená skleroza a antibiotika

Dobrý den,můžu prosím užívat antibiotika Klacid na RS?Děkuji

Špinění


Nateklé oční víčko

Dobrý den, ve čtvrtek jsem použila oční kapky Visine, později jsem ale zjistila,...

Naxyl a Gynoflor

Dobrý večer, už dlouhou dobu mě trápí výtok a nepříjemné pocity po močení....

Noha

Dobry den mam problem kdyz si lehnu a pri lezeni koukam na tv tak mi prava...

Recidivující angína

Dobry drn dcera 9 let,uz potreti ji behem dvou mesicu boli v krku,na jazyku...

Bolesť ramena.

Dobrý deň. Dcéra aktívne športuje (venuje sa vrcholovo vodnému pólu) a v poslednom...

Kousnutí do jazyka

Dobrý den, před nějakou dobou, nevím přesně kdy, ale bude to více než 2-3 roky...

Nejasný průjem

Od návratu z dovolené trpím průjmy ale vždy jen dopoledne do 10 hodin. Tak 3-4x...

Bolest v krku


Nález na RTG plic

Dobrý den byl jsem na preventivní prohlídce kde mi dělaly Rtg plic kde byl nález...

Motání hlavy

Dobrý den, je mi 16 let a motá se mi hlava ( takový pocit opilosti), někdy méně...

Reklama
Zavřít