Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Tehotenstvi

Sex denis . 8.12.2012

dobry chtel bych se zeptat.. mel jsem s pritelkyni pohlavni styk.. ejakuloval jsem mimo vaginu ovsem pritelkyne nevahala a neotreny penis zasunula zpet.. otazka zni zdali je mozne takto otehotnet.. dekuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Teoreticky ano. Část ejakulátu stále zůstává ve vývodných močopohlavních cestách a při dalších pohybech se mohou dostat do pochvy. Z hlediska ochrany před početím je tento postup zcela nepřijatelný.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobrý den. Je mi 43 let a mám otázku jeli možné v tomto...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Erekce v létě: 13 vlivů, které ji zaručeně zničí


Boulička v ústech

Dobrý den, objevila jsem si uvnitř úst bouličku o průměru asi 1 cm, není zarudlá,...

Zánět močového měchýře a dělohy, těhotenství

Dobrý den, prosím Vás o radu. S manželem plánujeme potomka, ale v listopadu...

Vyrážka penisu

Dobry den, dnes jsem na zaludu a pod predkozkou objevil bile pupinky, ktere...

Bolestivá boulička

Dobrý den, před 3 dny se mi udělala boule která je veliká asi jako hrášek a...

Piha ??

Dobrý den ,chtela bych se zeptat ,mám jednu pichu na obličeji uz dlouho ,ale...

Pupínky na penisu a bílá látka

Dobrý den, je mi 14 let, už 4 dni se trápím s červenými pupínky na žaludu, dnes...

Zpoždění menstruace

Dobry den. Chtela jsem SE zeptat, UZ 15 den mam zpozdeni Menstruace. Prsa bolestive.......

Předčasná menstruace

Začala sem krvácet asi 14 dní před menstruací, krvácela sem celých 14 dní, a...

Zastavení menstruace

Dobrý den, mám problém se zastavením menstruace, kterou jsem nedostala od...

Rozhýbání ruky po zlomenině

Hezký den, 15.2.2013 sem si při lyžování zlomila levou pažní kost -kousek nad...

Bulka u konečníku

Dobrý den,chtěla bych se zeptat už týden mám přímo u řitního otvoru bulku velikosti...

Folikulitida na šourku

Dobry den, trapi me boulicka na sourku. Objevila se cca pred mesicem a pri zmacknuti...

Možné těhotenství

Dobrý den, mám strach, že jsem těhotná. Nedávno jsem měla nechráněný sex s přítelem...

Příznak zapadajícího slunce u 3,5 měsíčního kojence

Dobrý den, prosila bych o vysvětlení závěru neurologa a EEG. Příznak zapadajícího...

Marihuana a její detekce

Dobrý den mám mít testy na marihuanu měla sem ji naposled a po prvé před cca...

MUDr. Josef Erben

Ordinace lék. specialisty - gastroenterologie

Vyrážka a svědění stehna a genitálu

Dobrý den. Mám svědění na vnitřní straně levého stehna a zasahuje mi to do genitálií....

Celková infekce organismu?

Dobrý den, moje problémy začaly bolestí hlavy (začala záčátkem ledna, nyní...

Alergie na inkoust z tetování

Dobrý den, rád bych se zeptal, před 5 lety jsem si nechal dělat tetování,...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×