Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Gynekologie Vlasta . 29.11.2012

Dobrý den, následující dotaz možná bude znít jako hloupost, avšak dotaz myslím vážně a nedělám si z nikoho legraci. Můj dotaz zní: Pokud by na pevninu dopadla obrovská vlna (tsunami) spermatu, je zde riziko otěhoznění? Berte prosím v úvahu, že ženy se musí zachránit z ,,vody" (musí i plavat). Předem děkuji za odpověď :)

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, tohle se určitě nestane (a to myslím také vážně!), takže není třeba mít obavy z otěhotnění tímto způsobem.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...
Těhotenství?
Dobrý den. Je mi 43 let a mám otázku jeli možné v tomto...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pleuropneumonie vlevo reaktivni heppatopatie

Dobry dem chtela bych zeptat na toto onemocneni vcera me odvezli do nemocnice...

Oddálení menstruace a zapomenuté tabletky

Hezký den beru lindinete dvacet v platíčku mám poslední dvě tabletky. CHtěla...

Autoimunitní zánět štítné žlázy

Dobrý den, byl mi před 3 měsíci diagnostikován autoimunitní zánět ŠŽ, na sonu...

zvýšené hodnoty CA 19-9

Co může být příčinou zvýšené hodnoty CA 19-9 (hodnota 43,49) v souvislosti s...

Pupínky kolem řitního otvoru

Dobrý den, objevily se mi kolem řitního otvoru pupínky a pak se rozšířili i...

Preejakulát a otěhotnění


Cizí těleso v poševním otvoru?

Dobrý den, chci se zeptat co může znamenat když mi ze dne na den začalo vylézat...

Krvaceni

Dobry den, jiz nekolik let beru antikoncepci Mercilon. Velmi casto krvacim po...

Bolest v podbříšku při orgasmu

Dobrý den, už tak měsíc mě trápí bolest v podbříšku při orgasmu. Je to takové...

Ospen a antikoncepce

Dobrý den. V pondělí jsem odpoledne dobrala poslední prášek Atb ospen 1500,...

Jak poznat zlomeninu

prosím poraďte, jak poznám zlomeninu?

Nealkoholické pivo a užívání antidepresiv

Dobry den Chtěl bych se zeptat kolik můžu vypít Birellu(nealko pivo)na leký...

Bolest v oblasti stydké kosti


MUDr. Dana Drešerová

Praktická lékařka pro dospělé

Porucha spánku

Dobrý den, přečetl jsem si na centrum.cz článek o poruše spánku zvané syndrom...

Diferenciál krevního obrazu

Dobrý den, mám dotaz, minulý týden jsem byla na odběrech - v krevním obraze...

MMám tvrdé bradavky

Dobry den Jsem kluk a je mi 13 let (prochazim pubertou) a mam tvrde bradavky...

Dušnost a bušení srdce

Dobrý den, asi měsíc pociťuji tlak na hrudi a obtížné dýchání. Pocity nenadechnutí,...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×