Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Tehotenstvi

Gynekologie rebeka . 1.2.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, rada bych se poradila ohledne problemu s udrzenim tehotenstvi. Je mi 41 let a mam doma dve zdrave deti, posledni 3,5 roku. Jsem rok po revizi v 8tt - parcialni mola. Mam za sebou dva samovolne potraty v listopadu 2012 a v lednu 2013. Nemam ani tak probelm otehotnet, ikdyz ted uz mozna ano, ale nedokazu po te revizi dojit dale nez do 5tt a kdybych si nedelala tehu test, ani nevim, ze jsem tehotna. beru femibion 800 a vitaminy, nechci to jeste vzdat, nepripadam si jeste "stara". Muj Dr. ....... nechci o tom mluvit. Prosim vas, co byste mi poradil, abych nebyla tak nestastna a nezblaznila se z toho vseho :-) byl ajsem tehotna 3x na prvni pokus a ted se to nejka zaseklo. proc se moje vajicko ne a ne uhnizdit a odchazi? jak dlouho mam cekat po samovolnem potratu bez revize na dalsi snazeni? psychika hraje vaznou roli, ja vim, ale to plati mozna na holky v 25, mi uz to moc neppomuze, nedokazu s ehodit do klidu, ikdyz se o to snazim. moc dekuji za radu :)

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Nejprve je skutečně nutné zklidnit psychiku, ta má na všechny procesy v organizmu velký vliv, po revizi je s dalším těhotenstvím vhodné počkat 3-5 měsíců, než se vše vrátí k normě.Je potřeba i počítat s tím, že v tomto věku je risiko genetických poškození již značně vysoké, i tom by mohla být příčina, proč se gravidita neudrží. Můžete se také obrátit na lůžkové zařízení, tam by měla být poradna pro sterilitu a infertilitu. Příjemný den

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Přenos HIV


Bolestivé šlachy dolních končetin

Mám problém začalo mě včera tahat na zadních částích dolních končetin v ohybu...

MUDr. Marcela Houštecká

Alergologická a imunologická ordinace

Nechutenství, nevolnost, strach z jídla, nutkání sledovat jídelníček


Šestý den cítím bolest na hrudníku


Pálení při močení

Dobrý den, mám takový problém, že mám jakoby pocit pálení, při močení někdy...

MUDr. Lidia Pauleová

Stomatologická ordinace

Erytrasma

Dobry den. Asi pred pul rokem se mi objevil v trisle cerveny flek, ktery me...

MUDr. Miroslav Šťovíček

Ordinace PL pro dospělé

Potřebují miminka očkování proti pneumokokům?

Když se u miminka započne s očkováním, je na rodičích, aby rozhodli, zda kromě...

Plicní embolie


Pupinky na předkožce

Dobrý den, mám puppínky na předkožce nebolí nesvědí. moch bych poprosit o inforfaci...

Poranění víčka

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda mohlo dojít k poranění oka? Dnes jsem omylem...

Praskání v uších


Bolest pod kolenem


MUDr. Hana Vašátová

Odborný pneumolog

Zápach těla


Prasklý meniskus a přetržený přední křížový vaz


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×