Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Jiný problém Romana . 23.2.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat beru antikoncepci Dienille beru ji ve 21.00 nebo 22.00 hodin. S přítelem máme pohl. styk většinou i s kondomem, ale párkrát i bez nej. je možné otěhotnět? Menstruaci mám přesně na den středu, ale je taková slabá. Děkuji za odpověd.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


V tomto případě je gravidita velice nepravděpodobná,pokud neuděláte chybu v užívání. Příjemný den

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den. Je mi 43 let a mám otázku jeli možné v tomto...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zlomený kotník včetně výronu


Úder přes ucho


Paleni,rezani oci

Dobry den. Uz nejakou dobu me pri cteni ci sledovani televize pali az rezou...

Nevím o co se jedná


Dušnost po zápasu


Křečové žíly


Nikotinem se lze předávkovat i při odvykací kúře


Artróza jako nemoc z povolání


Vysoké horečky


Nadměrné pocení


Když světlo (ne)léčí revma


Po operaci zánětu pod zubem


Bolest břicha na pravé straně


Bolest po trhání zubu


Bolest kolene

dobry den chtela jsem se zeptat boli me prave koleno pri vetsi zatezi kdy si...

MUDr. Jiří Vyležík

Praktický lékař pro dospělé

Kručení a bublání v břiše


Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)


Irigografie


Zácpa po při užívání železa


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×