Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Petra . 5.1.2015 redakce uLékaře

Dobrý den chtěla jsem se zeptat . Lékaři mi před 10 lety nařídili sterilizaci kvůli mému zdravotnímu stavu . Ze srdíčkem .. Jenže tet se mi prostě zlepšil a už 3 roky jsem zdravá ... Jenže už kvůli tomu nemohu otěhotnět . Dá se to nějak řešit abych mohla mít zase mimčo děkuji

Odpovídá:

prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: Sanatorium Helios

Dobrý den, paní Petro, pokud váš lékař (kardiolog) souhlasí s těhotenstvím, tak cestou umělého oplození lze těhotenství dosáhnout. S pozdravem prim MUDr Pavel Texl

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobrý den. Je mi 43 let a mám otázku jeli možné v tomto...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Potíže s trávením po požití alkoholu

Dobrý den, je mi 22 let a před půl rokem se u mě z ničeho nic začaly objevovat...

Bolest v uchu


Únava, točení hlavy, zhoršené vidění

Dobry vecer asi tyden zpet se mi zacala tocit hlava plus sem dobre nevidela...

Bolest zubů

Dobry den pred mesicem jsem upozornoval meho zubare po nejake uprave spodni...

Závraťě...

Dobrý den, s ultrazvukového vyšetření karotid mi dali tuto lékařskou zprávu:...

Antileptika

Dobrý den, již několik měsíců beru antileptika (zpočátku Levelanz 250, nyní...

Natržená uzdička

dobrý den, rád bych se zeptal, ke kterému odborníku jít s natrženou uzdičkou?...

Křeče v břiše - nemoc nebo stres ??


Štítná žláza

Dobrý den, před 3 lety mi zjistili štítnou žlázu tak jsem to začala léčit. Užívám...

Modrání chodidel

Dobrý den, Trápí mě modrání chodidel, pomalu se to zhoršuje Posílám foto Beru...

Mám na toaletním papíru jasně červenou krev

Krev ve stolici. Dobrý den, mám dotaz. Dnes jsem byla již asi po druhé -...

Popálenina

Chci se zeptat už je to 3 dny co jsem si doslova na sebe hodila omylem hořící...

Natržená předkožka

Dobry den, mam mensi problem s mojou predkozkou. Nikdy som tomu nevenoval pozornost,...

Rekonstrukce chrupu

Dobrý den, mam bolesti zubů. Bohužel v tomto období mě to velice trápí vše...

MUDr. Pavla Barvířová

Foniatrická ambulance

Mastoidektomie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli 21měsíční dítě může 6 měsíců po provedené...

Bolest kolen a loktů

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. Již asi týden mě "bolí celé tělo",...

Užívání melatoninu u cukrovky, onemocnění štítné žlázy

Dobrý den, mám problémy se spaním (usnu až okolo 02-03 hodiny), vyzkoušela...

Stav po trhání zubů


Bolest břicha

Dobrý den, už déle než půl roku mě trápí silné bolesti na levé straně břicha...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×