Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Edita . 8.1.2015 redakce uLékaře

Dobrý den chtela sem se zeptat,mužu otěhotnět když mám 2x po sobě sex když nemáme ochranu a po prvním sexu je ještě penis od spermatu?děkuji

Odpovídá:

MUDr. Hana Černá


Ano.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Atopický ekzém u psů

Stejně jako lidé mohou i naši domácí mazlíčci trpět alergickými onemocněními....

Prothiaden

Dobrý den, jsem po porodu a beru Mirtazpain na noc a neuroly přes den.Žádné...

Vaginální mykóza

Dobrý den, už dlouho mě trápí vaginální mykóza a stále se opakuje. Zajímalo...

ALT AST

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na jaterní testy. Hodnoty mi vyšly S_ALT...

Je domácí mazlíček pro nemocného s rakovinou přínosem, nebo rizikem?

Psi, kočky a další zvířata pomáhají mnoha lidem v boji se zákeřnou nemocí. Bohužel...

Boreliosa


Bouličky varlat

Dobrý den, už dlouho, co si pamatuji 2roky určitě mám u varlat takově dvě bouličky,...

Zalehlé ucho


Bulka na pravé noze

Dobry den, nekolik let me trapi bulka na prave noze. Nachazi se vzadu zboku...

Nález z gynekologie

Dobrý den, můžete mi prosím vysvětlit, co znamená tento nález z gynekologie?...

Dětská urologie

Dětská urologie, zabývající se diagnostikou a léčbou močových cest u dětí, je...

Rýma

Rýma je zánět nosní sliznice. Typicky se projevuje pocitem plného nosu, kýcháním...

Svědění v oblasti holeních kostí

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na můj problém s dlouhodobým svěděním v...

Cervikobrachiální syndrom

Dobrý den, dva měsíce trpím bolestí, hlavně v klidových polohách - sezení...bolest...

NASH syndrom, doplnění otázky č.222287

Doplněňující otázka k odpovědi http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/poradna-link-222287 Děkuji...

MUDr. Dana Malimánková

Praktické lékařství pro dospělé

Implantologické ošetření aneb Jak se vyznat v zubních náhradách

Zub či zuby, které v ústech chybí, narušují celistvost chrupu jak z estetického...

10 tipů, jak předcházet osteoporóze

Chcete mít pevné kosti co nejdéle? Pak si vezměte k srdci následující rady a...

Při poranění mořským ježkem pomůže teplá voda a ocet


Slabost v kolenou

Dobrý den pane.doktore.Cely život jsem aktivně sportoval.Za měsíc se podrobim...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×