Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství a antikoncepce

Gynekologie Veronikaungradova . 31.12.2012 redakce uLékaře

Mužů otěhotnět když beru antikoncepci Lindynette 20 a mám menstruaci jen ráno a pak nic a MĚLI JSME SEX VEČER. Je možné tedy otěhotnět ?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Jestli antikoncepci užíváte pravidelně a tak jak máte, tak otěhotnět nemůžete.

Související dotazy

Antikoncepce a těhotenství
Dobrý den, mám dotaz. Už druhým měsícem beru antikoncepci...
Antikoncepce a těhotenství
Dobrý den, Bohužel si v této době nemůžu zajít za...
Těhotenství při užívání antikoncepce
Dobry denn Mrla bych dotaz, beru antikoncepci každý...
Jaké jsou příznaky těhotenství při užívání antikoncepce?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké jsou případné...
Antikoncepce a těhotenství
Dobrý večer, myslím, že už jsem sem posílala ten samý...
Antikoncepce a těhotenství
Dobrý den, beru hormonální antikoncepci Minerva...začala...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství a alergie

Dobrý den, jsem na začátku těhotenství 6 týden, mám potíže s alergií. Užívám...

Těhotenství a anální sex

Dobrý den chtěla bych se zeptat mužů análním sexem přijít do jiného stavu děkuji...

Tehotenstvi a angina

Dobry den pane doktore, chtela bych se zeptat. Je mi skoro 30let a jsem poprve...

Tehotenstvi a antibiotija

Jsem ve 4tt a pred 14 dny jsem brala antibiotika Azitromicin mylan...jaky to...

Těhotenství a antibiotika

Dobrý den, mám dotaz ohledně užívání antibiotik v těhotenství. Dva dny po začátku...

Těhotenství a antibiotika

Dobrý den, užívala jsem antibiotika Duomox 1000,Analergin a kapky na kašel Ditustat,za...

Těhotenství a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, do jaké míry můžou léky poškodit plod, asi...

Tehotenstvi a antibiotika

Dobry den,prosim vas o radu,jsem v 9.tydnu tehotenstvi,a dostala jsem zanet...

Těhotenství a antidepresíva

Dobrý den mám takový problém, beru antidepresiva Asentru 100 a Prosul pin 1...

Těhotenství a antidepresiva

Dobrý den, manžel užívá antidepresiva Escitalopram Farmax 10 mg - jednu tabletu...

Těhotenství a antikoncepce

Dobrý den před 9 dny jsem měl se svou přítelkyní nechráněný sex ejakuloval jsem...

Těhotenství a antikoncepce

Dobrý den, dnes jsem si udělala těhotenský test a vyšel pozitivně. Před pár...

Těhotenství a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jsem mohla otěhotnět, pokud užívám HA...

Těhotenství a antikoncepce

Dobrý den, beru již 5. měsíc HA, poslední cyklus jsem měla před dvěma měsíci...

Těhotenství a Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, jak velká je pravděpodobnost, že otěhotním,...

Těhotenství a antikoncepce

Dobrý den, Zajímá mě, kdy je nutné přestat užívat antikoncepci, když zjistím,...

Těhotenství a antikoncepce

Dobrý den Chtěla bych se zeptat, ještě před nasazením první antikoncepce jsme...

Tehotenstvi a antikoncepce

Dobry den, Beru pul roku antikoncepci.v lednu jsem zacala brat antikoncepci...

Těhotenství a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Jestli je možné mít sex v době, kdy vynechám...

Těhotenství a antikoncepce?

Dobrý den..Měla bych dotaz..Antikoncepci beru skoro rok..Celkem pravidelně kolem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bulka na kořenu penisu


Bolest na hrudi


Vyšetření cév, srdce


Negativní těhotenský test


Krevní tlak a pulz: Co jejich hodnoty napoví?


Ucpaný nos stále dokola


Pálení a řezání při močení, výtok, puchýřky na vagíně...


Biseptol


Tvarohovitý nález v pochve


Opakované kvasinkové infekce, opary na rtu a bolest dásní


Vložka v zubu


Žilní nedostatečnost


Preventan a antibiotika


Citalec 20 mg v těhotenství


Test na protilátky po antibiotikách


MUDr. Rudolf Sirota

Odborný lékař kožní

Černé lokty


HIV a darování spermatu


Kompresivní punčochy: Co o nich (ne)víte


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×