Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství a léčba akné

Kosmetika martina . 16.9.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, jsem těhotná ve 14tt., nyní asi 14 dní používám denně přípravek Clean and Clear Advantage pro akné - zjistila jsem, že přípravek obsahuje alkohol. Mám potíže s pletí, tak se chci zeptat, zda mohu nadále přípravek používat, popřípadě zda bylo nebezpečné užívání přípravku. Děkuji moc za informaci. - Zde info o přípravku - http://www.lekarna-oaza.cz/zbozi/3574660178821/clean-clear-advantage-gel-osetruj-15ml

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Tento přípravek určitě používat můžete, zevní léčiva s alkoholem nejsou v těhotenství konrraindikována.

Související dotazy

Akne
Dobrý den, rád bych položil dotaz na tvoření akné ve...
Léčba akne
Dobrý den,chtěl jsem se zeptat,na akné.. Teď se mi...
Akné
Dobrý den, už od základní školy mě trápí akné na obličeji,...
Akné
Dobrý den. Chtela bych vas poprosit o radu. Mam problemy...
Akné
Dobrý den, mám velký problém s akné na zádech (13let),...
Akné
Dobrý den, už 2 roky mám velmi rozšířené akné po celém...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství a kolaps

Dobry den , pred par dny jsem se dozvedela , ze jsem tehorna podle doktroa...

Těhotenství a komplikace

Dobry den,prosim Vas,je mozne po 6ti bezproblemovych porodech a ted jednom vyskrabu,jeste...

Těhotenství a kondom

Dobrý den, je mi 17 let. Mám přitele a před 14dny sme měli pohlavní styk (již...

Těhotenství a kozí mléko

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Jsem těhotná a mám alergii na kravské mléko...

Těhotenství a krém herpesin

Dobrý den, prosím o radu, jsem v 11tt a udělalo se mi několik oparů na rtu,...

Těhotenství a krevní obraz, anémie?

Dobrý den, chci se zeptat. Jsem v 25 tt a při hematologickém vyšetření mi byly...

Těhotenství a krevní skupina 0

Dobrý den. Narazila jsem na článek o rh faktorech v těhotenství. Mám krevní...

Těhotenství a lak na nehty

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda není škodlivé si v těhotenství lakovat...

Těhotenství a lamictal

Dobrý den, pane doktore, je mi 30 let, chceme mít miminko. Ve 21 letech jsem...

Těhotenství a laserová operace očí

Dobrý den, 8.11 jsem byla na laserové operaci očí, která proběhla v pořádku....

Těhotenství a Leidenská mutace

Dobrý den. Již pár let mám zjištěnou Leidenskou mutaci,heterozygot. Nyní jsem...

Těhotenství a lék

Dobrý den,jsem na počátku těhotenství a užívám Miflonit 400.Na příbalovém letáku...

Těhotenství a léky

Dobrý den, jsem 38 týdnů těhotná a včera jsem si narazila kotník a nárt. Bohužel...

Těhotenství a léky

Dobrý den, jsem 38 týdnů těhotná a včera jsem si narazila kotník a nárt. Bohužel...

Těhotenství a léky

Dobrý den, je mi 43 let, mám 3 zdravé děti (20,19,14). Před 3 týdny (v 7.+4...

Těhotenství a léky

Dobry den chtěli bychom s manželem miminko,ale já mám bohužel úzkostnou poruchu...

Těhotenství a léky

Dobrý den, mám dotaz jak velká rizika jsou u těhotenství.Druhým rokem beru na...

Těhotenství a léky

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem Vás požádat o radu ohledně mého těhotenství....

Těhotenství a léky

Dobrý den, zajímalo by mě jestli mohou užívat Candistop-na gynek. záněty těhotné?

Těhotenství a léky

Dobrý den, zajímalo by mě jestli mohu užívat tabletky Lactobacilus acidophilus...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Přenos HIV


Bolestivé šlachy dolních končetin

Mám problém začalo mě včera tahat na zadních částích dolních končetin v ohybu...

MUDr. Marcela Houštecká

Alergologická a imunologická ordinace

Nechutenství, nevolnost, strach z jídla, nutkání sledovat jídelníček


Šestý den cítím bolest na hrudníku


Pálení při močení

Dobrý den, mám takový problém, že mám jakoby pocit pálení, při močení někdy...

MUDr. Lidia Pauleová

Stomatologická ordinace

Erytrasma

Dobry den. Asi pred pul rokem se mi objevil v trisle cerveny flek, ktery me...

MUDr. Miroslav Šťovíček

Ordinace PL pro dospělé

Potřebují miminka očkování proti pneumokokům?

Když se u miminka započne s očkováním, je na rodičích, aby rozhodli, zda kromě...

Plicní embolie


Pupinky na předkožce

Dobrý den, mám puppínky na předkožce nebolí nesvědí. moch bych poprosit o inforfaci...

Poranění víčka

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda mohlo dojít k poranění oka? Dnes jsem omylem...

Praskání v uších


Bolest pod kolenem


MUDr. Hana Vašátová

Odborný pneumolog

Zápach těla


Prasklý meniskus a přetržený přední křížový vaz


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×