Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství a prošlé potraviny

Gynekologie Jolana . 30.12.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, prosím o radu. Jsem 30tt a včera jsem vypila jedno nealkoholické pivo, jenže jsem si po vypití všimla, že je prošlé, ale dokonce 7 měsíců. Bojím se abych nějak neublížila miminku. Může vadit vývoji dítěte takhle dlouho prošlá potravina? děkuji za odpoveď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, prošlé potraviny nemusí být vždy zdravotně závadné, není možné se však u nich spoléhat na výživové a chuťové vlastnosti výrobku. Jedním prošlým pivem jste miminku určitě neublížila.

Související dotazy

Konzumace prošlé potraviny v těhotenství
Dobry den, pred dvema dny jsem si na rohlik omylem...
Prošlé potraviny
Dobrý den, mám na Vás opět dotaz. Dnes jsem snědla...
Alergie na potraviny
Dobrý den, můj přístup není asi dobrý, ale já ráda...
Alergie na potraviny
Alergie - Dobrý den, mám problém, čím dál častěji natékám...
Alergie na léky a potraviny
Je to hloupé se na to ptát v lékařské poradně. Jsem...
Složení potravin
Dobrý den, Dcera (2roky) pravidelně používala po...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství a polygynax

Dobrý den, jsem v 16.týdnu těhotenství a na poslední kontrole mi lékařka diagnostikovala...

Těhotenství a porod po ablaci srdce

Dobry den mam 4 mesice po ablaci srdce bez komplikaci zjistila jsem ze jsem...

Těhotenství a potkan

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli potkan, který má zánět ucha může nějak...

Těhotenství a potrat

Dobrý den,již po 3-tí jsem potratila.Poradíte mi jaká vyšetření bych měla podstoupit?Má...

Těhotenství a práce

Dobrý den, prosím o radu. Po vysazení antikoncepce jsem první menstruaci dostala...

Těhotenství a práce na operačním sále

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, pracovala jsem jako zdravotní sestra na operačních...

Těhotenství a prášky po

Dobrý den. Měla bych na vás dotaz ohledně těhotenství. HA neberu. Poslední menses...

Těhotenství a primoinfekce CMV

Dobrý den, v unoru/březnu tohoto roku jsem lezela na bulovce s primoinfekci...

Těhotenství a problémy s páteří

Dobrý den, pred zhruba 5 lety mi na ortopedii pri blokade bederni patere z rentgenovych...

Těhotenství a problémy se zády

Dobrý večer,chtěla bych se vás zeptat na,pro mě docela důležitou otázku.jsem...

Těhotenství a přenos infekční mononukleozy

Dobrý den,jsem v 10.tydnu těhotenství. Za 14 dní pořádáme oslavu našeho syna,...

Tehotenstvi a psychika

Dobry den,před 3-mi lety jsem se zacala lecit s panickou poruchou,přes rok jsem...

Těhotenství a rakovina

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je možné, aby dívka v 16-17 letech otěhotněla,...

Těhotenství a rána

Je možné, že jsem těhotná. 4 dny po případné oplodňující souloži jsem měla úraz...

Těhotenství a Rh faktor

Dobrý den, v červnu minulého roku jsem prodělala revizy dělohy po biogem. těhotenství,...

Těhotenství a riziko potratu

Dobrý den jsem v 5+6 týdnu těhotenství,pracuji jako chemička a 1 den asi 4 hodiny...

Těhotenství a riziko přenosu perazitů ze štěněte

Dobrý den,prosím o zodpovězení mého dotazu. Nyní jsem v 26.t.t. a pořídili jsme...

Těhotenství a rotoped

Dobrý den, vážená paní doktorko, měla bych jen malý dotaz. Je bezpečné v těhotenství...

Těhotenství a roztroušená skleróza

Dobrý den, je mi 29 let, jsem diabetička a mám čtyřleté dítě. Po jeho narození...

Těhotenství a rtg

Dobré ráno, chtěla bych Vás poprosit o radu...Včera jsem byla na rtg hlavy...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Užívání antikoncepce a otěhotnění


Ostropestřec+Magne b6

Dobrý den,byli mi zjištěny u lékaře zvýšené jaterní testy,tak jsem si objednal...

Bolest žaludu

Dobrý den, obracím se na Vás s mým problémem, protože už opravdu nevím co mám...

PH ejakulátu


MUDr. Lada Zahálková

Dětská a dorostová psychiatrie

Vyrážka


Synflorix nebo Prevenar 13

dobrý den,mám dotaz. syn se mě narodil v 32tt těhotenství a porodní váhu měl...

Fibrom v tříslech


Brnění a tik v ruce

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu, již 14 dní mně brní malíček levé...

Bojíte se očkování? Homeopatie pomůže zmírnit potíže


10 věcí, které pomohou překonat ranní ztuhlost


Zlomenina kosti holenní

Dobrý den, můžete mi vysvětlit co znamená :nedislokovaná abrupce ventrální hrany...

MUDr. Vladimír Sobotka

Pronatala Spa s.r.o.

Bolesti očí

Prosím o radu, zdali je možné na denodenní bolesti očí (orbitopathie) užívat...

Alkohol po očkování

Dobrý den, absolvovala jsem očkování 3. dávky Hepatitidy B. Druhý den jsem na...

Bolest břicha

Dobrý den, prosím pomozte mi,v roce 2008 jsem byla na operaci-slepák,do...

Škrkavka

Dobrý den,mám podezření na škrkavku-ve stolici jsem si našla cca 10cm dlouhou...

Distorsio gen 1. sin, distensio LCM


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×