Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotná?

Mateřství Dája . 18.12.2009 redakce uLékaře

Pohlavní styk jsem měla naposledy před dvěma měsíci, minulý měsíc jsem menstruaci dostala pravidelně, ale teď mám už přes týden zpoždění, test byl negativní, antikoncepci neberu, ale vždy jsme použili kondom.Můžu být těhotná?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, můžete, pokud Vám ale vyšel negativní těhotenský test, je šance malá. Hezký den.

Související dotazy

Jsem těhotná?
Dobrý den, chtěla bych vědět jaká je šance že jsem...
Myslíte, že bych mohla být těhotná?
Krásný den pane doktore. Chtěla bych se zeptat. Zhruba...
Můžu být těhotná, i když jsem brala Orgametril?
Dobrý den, s manželem se snažíme už 3 roky o miminko,...
Nadýchala se postřiku proti škodcúm, těhotná
Dobry den, dnes jsem z testu zjistila ze jsem tehotna,...
Mám pocit že sem těhotná
Před měsícem sem se vyspala s kamarádem. Nevím proč...
Můžu být těhotná?
Dobry den,prosim o radu.Koncem srpna minuleho roku...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotná i přes dostavení MS?

Dobrý den, mohu být těhotná i když se dostavila MS jako vždy přesně ve čtvrtek?...

Těhotná k moři

Dobrý den, je vhodné jet v 25. týdnu k moři? Konkrétně autem do Chorvatska....

Těhotná nebo je problém jinde?

Dobrý den, mám dotaz ohledně ne příliš jasných příznaků jestli se jedná o těhotenství...

Těhotna nebo ovulace

dobrý den chtěla jsem se zeptat jestly muže být ovulace trvat týden mam takový...

Těhotná panna?

Dobrý den, chci se zeptat pokud mi můj přítel dal do pochvy jen špičku a přesto...

Těhotná přes Antikoncepci

Dobrý den, poradte mi .... ještě se mi to nestalo.Beru antikoncepci Lunafem...

Těhotná studentka

Dobrý den. =) Chtěla bych se Vás zeptat a poprosit o radu. O jaké dávky...

Těhotná v 16

Dobrý den , chtěla bych se vás zeptat, nevím jista zda jsem těhotná , nejspíš...

Těhotná žena ve styku s dítětem,který měl možná spálu

Dobrý den, jsem v 5. měsíci těhotenství, byla u mě na návštěvě kamarádka se...

Těhotná!?

Dobrý den, před více než 40 dny jsem spala se svým přítelem, praskl nám kondom...

Těhotná?

Dobrý den, antikoncepci beru už asi dva roky, při nasazení jsem krvácela skoro...

Těhotná?

Dobry den Chtela bych se zeptat kdy je nejvhodnejsi si delat TT .mestruaci...

Těhotná?

Dobrý den ,je možné ,že jsem otěhotněla,když čekám menstruaci 19.10 a dne 14.10.jsem...

Tehotna?

Dobrý den, brala jsem HA,po vysazení jsem dosala menstruaci normálně, ale při...

Těhotná?

Dobrý den, před 4mi dny jsem si zapomněla vzít antikoncepční pilulku a zjistila...

Tehotna?

Dobrý den, chtela bych se zeptat. Jsem v 19 dni menstruacniho cyklu. Od 12 dne...

Těhotná?

Dobrý den, v květnu jsem vysadila prášky.V červnu jsem to dostala o den dřív...

Těhotna?

dobry den,chci se zeptat...menstruace v posl.3 mes.pomerne kratkodoba(2-3) dny.normalne...

Těhotná?

Dobrý den, zpozdila se mi menstruace o 12 dní, dělala jsem si těhotenský test...

Těhotná?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu být těhotná, když jsem si v 1. týdnu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Možnost HIV


Dysfuknce kyčlí od dětství


Bolest bradavek

je mi 53 let a poslední dobou mě bolí bradavky,jako bych kojila,co je...

„Zlatá horečka“ v léčbě revmatoidní artritidy je už minulostí


HAK v graviditě


Nadýchání se plynu ze sporáku


Brnění obličeje a uší


Bolest ramene a lokte

Dobry den Asi tri mesice me boli prave rameno a trosku i loket, zejmena po...

MUDr. Jarmila Zapletálková

ordinace lékaře specialisty - psychiatrie

Podzimní trendy v oblékání punčoch


Cytologie a její stupnice


MUDr. Soňa Šípková

Ambulance pro choroby kožní a pohlavní

MUDr. Jiří Sombota

Ordinace PL pro dospělé

Rozvoj astmatu souvisí s výskytem atopického ekzému


Těhotenství


Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění


Sladká chuť v ústech


TBC nákaza


Proč se homosexuálové rozvádějí?


Cysty na vaječníku; vysoká děložní sliznice


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×