Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Tenisový loket

Ortopedie Oldřich 28.7.2017

Zdravím,

je možné,že tenis.loket mně už bolí při téměř každém zvednutí předmětu.
Je vhodná operace nebo raději ne.Konzervativní léčbu jsem již vyčerpal.Obstřiky,ultrazvuk,laser.

Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Obrová


Dobrý den, Váš dotaz je určen spíše k odpovědi specialistou na danou oblast, proto ho předávám k reakci ortopedovi, který Vám v brzké době odpoví. S pozdravem.

Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie Pracoviště: Úrazová nemocnice Brno

Tenisový loket má někdy svízelnou léčbu.
Konsultace s rehabilitací a relaxační cvičení, je možno využít i rázovou vlnu. Lokálně a celkově nárazově nesteroidní antirevmatika.
Někdy se doporučuje i 3 týdenní znehybnění s následnou rehabilitací.
Potíže při trpělivosti postupně odezní
S operací nevhodno spěchat. Pokud ale jinak nelze potom ano.

Související dotazy

Tenisový loket
Dobrý den, mám diagnostikován Tenisový loket, zatím...
Tenisový loket
Lékař tvrdí, že mám tenisový loket. Jenomže jednotlivé...
Tenisový loket
Dobrý den, dovoluji si Vás požádat o odbornou radu...
Tenisový loket
Dobrý den, již měsíc jsem v neschopnosti s pravým loktem.(prý...
Tenisový loket
Dobrý den, dá se užívat Artrodar na tenisové lokty? Děkuji.
Tenisový loket
Zdravím, již delší dobu mám bolesti ten.lokte.Lékař...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tenisový loket

Dobrý den, od července 2019 mám indikovany tenisový loket s dlahovou fixaci!...

Tenisový loket

Dobrý den, již rok a půl mám problémy s tenisovým loktem.U lékaře jsem absolvoval...

Tenisový loket

Dobrý den. Na lokti se mi udělala boule, s kterou mohu pohybovat, velikosti...

Tenisový loket

Dobrý den mám dotaz už je to asi čtyři roky co mám po operaci tenisového loktu...

Tenisový loket

dobry den, chtela bych se zeptat jestli je normální, aby po 2mesicích od operace...

Tenisový loket

Dobrý den, dnes to bude třetí den co mě trápí bolest lokte. Bolest přichází...

Tenisový loket

Dobrý den před 6 měsíci jsem byla na operaci tenisového lokte.Stále mám při...

Tenisový loket

Zdravím, již delší dobu mám bolesti ten.lokte.Lékař navrhuje operaci.Pracuji...

Tenisovy loket

Dobry den, prosim o radu.Je tato bandaz na tenisovy loket vhodna.Dekuji vam.

Tenisový loket

Dobrý den, je mi 18 let, jsem aktivní sportovec a už delší dobu mám problém...

Tenisový loket

Dobrý den, dá se užívat Artrodar na tenisové lokty? Děkuji.

Tenisový loket

Dobrý den.Chtěla bych prosím poradit ,jak mam postupocat dál.již druhým rokem...

Tenisový loket

Dobrý den. Již přes rok mám problém s loktem P.ruky. Byl jsem s tím u ortopeda...

Tenisovy loket

dobry den mam uz 2roky problem s tenisovym loktem.Za ty 2roky jsem dostal 3obstriky.pomohlo...

Tenisový loket

Dobrý den, byla jsem u lékaře s bolestí loktů. Závěr v lékařské zprávě je :...

Tenisový loket

Dobrý den, již měsíc jsem v neschopnosti s pravým loktem.(prý asi tenisový)...

Tenisový loket

Dobrý den, paní doktorko mám dotaz asi před pul rokem mi bylo řečeno, že mám...

Tenisový loket

Dobrý den měla bych dotaz jestli pomáhá na tenisový loket ozařování nebo je...

Tenisový loket

Dobrý den pane doktore, poprosil bych Vás o odpověď. Mám po operaci tenisového...

Tenisový loket

Dobry den, již několik měsíců mě bolí ruka nad vnejsim loktem pouze při zátěži...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Několik dní mě trápí svědění pokožky


Úraz hlavy

Dobrý den.Před týdnem jsem měla nehodu na kole,kdy jsem z něj spadla do hlíny...

Pracovní neschopnost a vycházky

Dobrý den, Mám šanci/nárok dostat vyjímku na neomezené vycházky v pracovní...

Azitromycin a alkohol

Dobrý den, beru Azitromycin 500 mg. Mám dvě balení, druhé balení budu užívat...

Krvácení pár dní po styku

Dobrý den, před týdnem jsem měla nechráněný pohlavní styk - HA neužívám. Myslím...

Zásadní účinek kontryhelu

DOBRÝ DEN CHCI SE ZEPTAT UŽÍVÁM KONTRYHEL ČAJ A JE PRAVDA ŽE KDYŽ CHCI OTĚHOTNĚT,TAK...

Vyrážka skupiny osob, svrab

Dobrý den, v našem domě se objevila vyrážka a to už u několika osob. Je hodně...

Problém s vyprázdněním stolice

Dobrý den, je mi 48 let a již nějakou dobu mám problém při vyprazdňování stolice,...

Bolesti břicha

Dobry den trapi me bolest bricha ktera nekdy vystreluje v leve horni casti...

Obtíže s krční páteří a vracející se infekty

Dobrý den, ráda bych se zeptala. Mám už rok a půl problémy s tuhnoucí šíjí na...

RS vs Borelióza

Dobrý den, loni v záři jsem měla klišťáka, o kterém jsem se dozvěděla po 10...

Tuhnutí svalů

Dobrý den, již velmi dlouhou dobu mě trápí svalové problémy, se kterými si...

Píchání si injekce do břicha proti srážlivosti krve

Prosím mám zlomený kotník a mám už 4tydny nehodící sádru a ještě 4tydny budu. Píchání...

Leidenská mutace u babičky

Dobrý večer je mi 17 let a chtěla bych se zeptat jestli můžu mít leidenskou...

Kašel v těhotenství


Zvracení zeleného obsahu


Papilomatóza (HPV virů)

Dobrý den, mám 4 krátké dotazy týkající se papilomatózy (HPV virů). Jestli jsem...

Gastroskopie


Zpoždění menstruace


Snížené leukocity

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda je vážné snížení b. krvinek na 3.9 a jestli...

Reklama
Zavřít