Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Test

Infekce Lukáš 15.3.2019

Dobrý den,
na radu paní doktorky zde na portále uLékaře.cz jsem zašel na krevní test na Syfilis, a to 54 dnů po oralním styku. Výsledek byl negativní. Můžu toto resumé brát jako spolehlivé. Je 7 týdnů dostatečná doba na detekci protilátek v krvi? Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Dagmar Doležalová


Dobrý den, protože je uváděna inkubační doba až 90 dní, proto Vám doporučuji, máte-li podezření na možnost rizika nákazy, aby jste měl jistotu, ještě za měsíc test zopakovat. Pak při negativním výsledku můžete brát tuto dobu brát již za dostatečnou.
S pozdravem
MUDr. Dagmar Doležalová

Související dotazy

Testy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je v ČR možné...
Testy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera i dneska jsem...
Testy na syfilis
Dobrý den, mám ještě doplňující otázku k dotazu #237935,...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat když jsem měla pohlavní...
Test na THC
Dobry den chci se zeptat prvni tyden v lednu jsem mela...
Ovulační testy
Dobrý den, s přítelem jsme se rozhodli, že chceme...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Test

Dobrý den. Můžete mi prosím Vás poradit? Měla jsem nechráněný orální styk s...

TEST

Test

Test

Dobry den ,da se zjistit testem na HIV i Syfilis.dekují

Test

Dobry vecer..urobi mi obvodny lekar test na HIV/syfilis ...respektive odoberie...

Test

test

Test

Dobrý den. 15.února u mě byla přerušena stimulace(gonal) ,protože jsem byla...

Test

Dobrý den, chci se zeptat antikoncepci beru pravidelně uz 3 roky, muzu otěhotnět...

Test

Mam dotaz pritelkyne ma opozdenou menstruaci 7 dni. Dnes si udelalA dva testy...

Test

Nepředpokládáme, že by měli námitky či připomínky, neboť diskuze bude obsahovat...

Test

Dobrý den. Za 14 dní odlétáme na dovolenou a ve školce jsou neštovice. Chtěla...

Test

Test test test test test test test test test test test test test test test test...

Test

test 18.11. 2016

Test

Testovací dotaz na noční pomočování před spuštěním poradny. Doplňující údaje...

Test

Dobry den.. Testuji prosim neodpovidat.. Blablabla xaxaxa blablabla xaxaxa blablabla

Test

asdaasdasko

Test

test

Test

Testuji

Test

*TEST*

Test

TEST

Test

Dobry den pane doktore, kdyz jdu na urologii a berou mi vzorek moci, jake se...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest v oblasti pravého spánku

Dobrý den, vím, že asi nebudu jediná, ale tak 2-3x do týdne mívám bolesti hlavy...

Problém s přibíráním na váze

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se vás zeptat. Minulý rok v létě jsem pracovala...

Tupá bolest hlavy

Dobrý den, obracím se na vás s prosbou o radu. Již delší dobu mě trápí bolesti...

Bolest v zádech a podbříšku.

Dobrý den, je mi 55 let. Cca měsíc se potýkám s bolestmi v dolní části zad....

Bolest paty a nártu

Dobrý den,už třetí den mě boli pata a nárt,při chúzi mě noha neboli ale v klidu...

Bolest nohou, kostí

Dobrý den,už druhý rok řeším problém s lékařem,ale už neví,co se mnou. Při zátěži...

Kontryhelový čaj jako podpora otěhotnění

Vážený pane doktore, prosím o radu stran správného užívání kontryhelového čaje....

Měděné tělísko

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, byla mi zjištěna špatná srážlivost krve. HA...

Bolest hrudníku při polykání

Dobrý den,přítelkyni pobolívá hrudník při polykání stravy (tvrdá část nad solar...

Chrčení

Dobrý den, specifikuji můj dotaz, na který jste včera odpovídala viz.níže. "Chrčení"...

Ureaplasma


Při sexu nic necítím

Dobry den, Mam problem se kterym jsi nevim vubec rady, trapi mne to uz zacatku...

Hemosiderinové skrvny na nártech

Dobrý den chtěla bych že zeptat manželovi se ta poslední 2 roky začaly dělat...

Pálení nártů

Dobrý den, posledních asi 14 dní pociťuji někdy i několikrát denně pálení nebo...

Stav po trhání zubů

Dobrý den potřebovala bych se zeptat zda může trhání dvou očních zubů s velkými...

Bolesti zubů po nasazení korunek

Dobrý den, před 2 týdny mi byly nasazeny celokeramické korunky. Na vrchních...

Problém s přítelkyní

Zdravím, mám takový problém mám o rok a půl starší přítelkyni a když spolu máme...

Trhání zubů - za jak dlouho, co a jak jíst


Stav po trhání zubů


Gynekologický problém

Dobrý den, užívám 4. den lék cotrimoxazol (tablety perorálně). Vždy jsem měla...

Reklama
Zavřít