Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Testování syfilis

Sex Lupen . 22.10.2009

Dobrý den, chci se zeptat na testování syfilis v době užívání antibiotik. Mám již třetí ATB, za jak dlouho po jejich dobrání mohu jít na test syfilis?, aby byl průkazný? Můžou se v době užívání ATB kvuli jinemu onemocneni objevit priznaky lues? Dekuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Na testování můžete jít kdykoliv. Pokud byste měl syfilis a užíval antibiotika, na která není tato bakterie citlivá, mohou se příznaky objevit. Ale stejně tak může vlivem léčby dojít ke zmírnění či zamaskování příznaků. Záleží na tom, zda je bakterie na dané antibiotikum citlivá.

Související dotazy

Testování syfilis
Dobrý den, chci se zeptat na testování syfilis v době...
Syfilis?
Chci se zeptat, na zadku a ze predu se mi delaji takove...
Syfilis
Dobrý den, paní doktorko Bačová, velice děkuji za rychlou...
Syfilis
Dobrý den, prosím o odpověď ohledně krevních testů...
Syfilis
Dobrý den, prosím Vás může se stát, že bych přehlédla...
Syfilis?
Syfilis Dobrý den,zhruba před měsícem jsem měla nechraneny...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Testování na HIV v těhotenství

Dobrý den, jsem v 16. týdnu těhotenství a chci se zeptat na testy HIV v těhotenství....

Testování na pohl. nemoci

Dobrý den, můj dotaz je směřován na testování pohl. chorob. Trpím dlouhodobě...

Testování na pohlavní nemoci

Chci se zeptat kde se lze testovat na pohlavní choroby. Jsou-li i nějaké možné...

Testování na syfilis

Dobrý den pane doktore/paní doktorko, byla jsem na testech na syfilis (VDRL...

Testování na žloutenku typu C


Testování na žloutenku typu C


Testování návykových látek


Testování pohlavně přenosných nemocí


Testování pro zaškolení

testovací dotaz 123

Testování protilátek HIV

Dobrý den, před nedávnem jsem měl nechráněný orální sex s bývalou partnerkou,...

Testování syfilis

Dobrý den, pane doktore/paní doktorko, mám dotaz ohledně testů na syfilis: Prokáží...

Testování syfilis

bylo by krevní sérum pozitivní třeba i po deseti letech od potenciálního rizika...

Testování zaškolení

Testování Gyncentrum

Testovanie na drogy

Dobry den, chcela by som sa spytat ako dlho ostava thc v tele. Naposledy som...

Testy

Zdravim. 5.12. Jsem mel rizikovy styk s divkou. 20.1. Jsem byl na testech v...

Testy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera i dneska jsem si dělala test a 3x vyšel...

Testy

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaké pohlavně přenosné nemoci se testují vyšetřením...

Testy

Dobrý den, musí se testy na HIV, syfilis a podobně provádět nalačno a nebo se...

Testy

Dobrý večer.Zajímalo by mě jestli je možné u obvodního lékaře nechat si vzít...

Testy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se u gynekologa platí za krevní testy...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest na srdci

Dobrý večer, již delší dobu mě občas ,a spíše ve večerních hodinách, trápí bolest...

Jak předcházet chronickým ranám

Chronická rána je jakákoliv rána hojící se déle než čtyři týdny. Ať už je to...

EEG

EEG, elektroencefalografie, je vyšetření registrující aktuální elektrickou aktivitu...

Útvary v krku

Dobrý den, poslední dobou mě často bolí v krku, minulí týden jsem byla u praktika,...

Plicní embolie


Předkožka

Dobrý den, nejde mi přetáhnout předkožka přes žalud,mám tam jakokdyby srostlý...

Horkost ve tváři

Dobry den, par dni mam pocit jako by paleni nebo horkost ve tvari, muze to byt...

Ložisko v plicích u maminky


Lahka forma fimozy

Dobry den, bola mi diagnostikovana lahsia forma fimozy (predkozka sa da v nestoporenom...

Klišťovka

Po 36 dnech po kousnutí klíštětem se u chlapce (5 let) objevila horečka 38,5C...

MUDr. Vladimír Žemlička

Chirurgická a ortopedická ambulance

Nekonečné noci kvůli nádorové bolesti?

Onkologické onemocnění je velkou zátěží nejen pro pacientovo tělo, ale i pro...

Plynatost po operaci žlučníku

Dobrý den pane doktore, dne 18.03.2016 jsem podstoupila operaci žlučníku, resp....

Antikoncepce jenom ve dnech menstruace

Dobrý den pani doktorko, už léta hledám přírodní způsob jak nemenstruovat a...

Potíže s dýcháním, přeskakování srdce a bušení

Dobrý den, už rok mívám potíže s dýcháním, sevře se mi to v krku, a nemůžu se...

Svrab


RTG nález

Dobré ráno, prosím Vás, potřebovala bych vysvětlit pojem oploštělá lordosa,...

Zácpa

Dobrý den. Potřebuji radu. Vyprazdňuji se po 10-12 dnech. Začalo to, když...

Zasekávající se malíček

Dobrý den, mám už přes týden takový problém. Nevím o tom, že bych se někde bouchla...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×