Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Testy na pohlavní nemoci

Pohlavní nemoci Petr 21.12.2017

dobry den chtěl bych se poradit bohužel jsem pred mesicem mel nechraneny oralni styk. zhruba po 5-6 dnech jsem sel na venerologii kde me udělaly vítěr a vzaly krev vysledky byli negativni četl jsem že na některé nemoci bylo brzo na testy ptal jsem se tedy venerologa a ten mě řekl že nebylo brzo že ve výtěru se to projevi ihned. po te me řekla že za měsíc mám přijit na kontrolní odběry. to jsem byl tedy ted a vzala mě krev a vysledky jsou opet negativni. ptal jsem se tedy kdy mam prijit znovu a bylo me receno ze uz nemusim protoze je vse negativni. ptal jsem se jestli treba na HIV neni brzo protoze jsem cetl ze vysledky jsou prukazne az po 2-3 mesicich a bylo mě receno ze ne, ze ty testy jsou dnes tak citlive ze by to vse uz ukazalo. prosim o radu zda je to vse v poradku a pravda protoze vsude se doctu uplne neceho jineho. bojim se protoze bohuzel mam zvetsene uzliny v trislech a problem s castym mocenim.dekuji za odpoved. jeste se chci zeptat protoze jsem venerologovi zapomel rict ze to bylo v asii kde jsem se mohl nakazit zda je to dulezite kvuli treba jinym nemocem dekuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Barchánková


Dobrý den, většina zdrojů uvádí, že spolehlivý interval, kdy lze vyloučit HIV, je po 3 měsících od posledního rizikového styku. Ale i interval 2 měsíce od posledního kontaktu se uvádí jako spolehlivý.
Potíže s častým močením mohou být vyvolány močovou infekcí, proto bych doporučila zkontrolovat ještě i moč.
Váš dotaz předám ještě i specialistovi, vyčkejte i jeho odpovědi. S pozdravem BB.

Odpovídá lékař:

MUDr. Silvie Rafčíková MBA

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Centrum estetické medicíny

Dobrý den , kompletní vyšetření u venerologa by mělo zajistit všechny pohlavně přenosné choroby a to se všemi intervaly - tedy u HIV cca 3 měsíce po nechráněném styku. Jinak Vaše potíže vyžadují i návštěvu u urologa- vzhledem k zvětšeným lymfatickým uzlinám... Jinak je od Vás krajně nezodpovědné mít v dnešní době nechráněný pohlavní styk, i když jen orální, v dané geografické lokalitě promořené HIV infekcí. S pozdravem

Související dotazy

Test na pohlavní nemoci
Dobrý den, měl bych na Vas prosbu ohledne testu na...
Pohlavní nemoci
Za jak dlouho po rizikovém styku se mám nechat testovat...
Test na pohlavní nemoci
chtěla jsem se zeptat jak probíhají testy na kapavku...
Testy pohlavní choroby
Dobrý den, dotazovala jsem se u vás na to, když jsem...
Test na pohlavní nemoce
Dobrý den, chtěl bych si udělat testy na pohlavní nemoce,...
POHLAVNI NEMOCI
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mohu být nakažena...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Testy na okultne krvacanie

Dobrý deň, mám 33 rokov a prednedávnom u mojej matky (62) diagnostikovali kolorektálny...

Testy na pohlavně přenosné nemoci

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat. 17.12.2017 jsem si našel přítelkyni. Po třech...

Testy na pohlavní choroby

Dobry den, mela jsem nechraneny oralni styk s muzem, o nemz is nejsem jista...

Testy na pohlavní choroby

Dobry den, po neuveritelnych ctyrech letech jsem zjistil, ze me ma byvala milujici...

Testy na pohlavní choroby

Zdravím chtěl jsem se nechat vyšetřit jen preventivně na pohlavní choroby zavolal...

Testy na pohlavní choroby

Zdravím mám takový dotaz kde mužů jít normálně na test syfilis kapavky a chlamydie...

Testy na pohlavní choroby a ATB

Dobry chcel by som sa opytat poslednu otazku ohladne testov z krvy po akej dobe...

Testy na pohlavní nemoc

Zdravím. 5. Prosince jsem měl rizikový styl s 20ti letou slečnou a 20.1. Jsem...

Testy na pohlavní nemoci

Dobrý den, chci se zeptat, zda se testy na pohlavní nemoci provádějí i jindy...

Testy na pohlavní nemoci

Vážená paní doktorko, mám dotaz ohledně pohlavních nemocí. Měla jsem přítele,...

Testy na potravinovou alergii

Dobrý den, za jak dlouho od prvních příznaků se provádějí testy na potravinovou...

Testy na přítomnost THC

Dobrý den, chci se zeptat, zda-li existuje spolehlivý test na přítomnost THC....

Testy na rakovinu

Dobrý večer mám k Vám velkou prosbu dají se udělat nějaké testy jakou mám dispozici...

Testy na snášenlivost antikoncepce

Dobrý den, mám problémy při užívání antikoncepce. Již jsem vyzkoušela několik...

Testy na srážlivost krve

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaký test se dělají na srážlivost krve (zda...

Testy na srážlivost krve

Dobrý den. Ráda bych se zeptala, jestli předoperační vyšetření obsahují testy...

Testy na STD a antibiotik

Dobrý den, pane doktore. Rád bych se zeptal na několik věcí ohledně přenosu...

Testy na syfilis

Dobrý den, chci se zeptat, zda můžou antibiotika Triprim (podávaná asi za týden...

Testy na syfilis

Dobry den chcel by som sa opytat brali mi krv na syfilis po 4roch mesiacov od...

Testy na syfilis

Dobrý den, z preventivních důvodů jsem si nechal udělat test na syfilis....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kotníku po úrazu

Dobrý den, 11.5. k večeru jsem o zvýšený práh u dveří špatně stoupla a noha...

Dlouhodobá menstruace

Dobrý den, jsem 10 měsíců po porodu, kojila jsem půl roku a během toho neměla...

Bolest a otok nohy

Dobrý den, svůj dotaz sem vkládám jen pro jakési osvětlení mého problému. Opakovaně...

Bolest v krku

Dobry den, uz treti tyden me trapi bolesti v krku, pred mesicem pro zanet prudusek...

Bodavá bolest a tlak v horní části břicha

Dobrý den!Jednou už sem zde pokládala dotaz ohledně bodavé bolesti,tlaku a pocitu...

Pálení penisu, nutkání na močení

Dobrý den, je mě 29 let mám dotaz už delší dobu mám problém s častějším močením...

Angína

Hezký den, před necelým měsícem jsem měla angínu (poprvé v životě), na kterou...

Varikokéla

Dobrý den, asi před 3 roky jsem byl na vyšetření kvůli bolesti a malému výstupku...

Suchý penis po pohlavním styku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je normální, že když mam zvýšenou vaginální...

Nafouklé břicho

Dobrý den,už asi měsíc trpím nafouklým břichem.Nejdříve jsem měla problémy s...

Životnost spermií

Dobrý den pane doktore, chtěl bych se zeptat, jestli můžou spermie oplodnit...

Zápach penisu - mykoza


Antikoncepce

Dobrý den, můj dotaz se týká antikoncepce a jejího vstřebávání v závislosti...

Rychlé bušení srdce, sucho v ústech, svalový třes, hyperaktivita

Dobrý den. Je mi 17 let. V noci ze čtvrtka na pátek se u mě projevilo rychlé...

Jak dlouho je chřipka infekční

Dobrý den, mám dva dotazy(možná hloupé, ale zajímalo by mě to a nemám kde se...

Penicilin

Jaký léčebný režim zachovávat při braní V-penicilinu 1,2 mega biotika?Může se...

Broncho Vaxom

Dobrý den, na ORL mi napsali Broncho Vaxom. Mám ho nyní užívat měsíc v kuse....

Egilok v těhotenství

Dobrý den, již cca 2 roky se léčim s vysokým krevním tlakem. Nejprve jsem brala...

Pulsování v uchu

Dobrý den, mám menší problém s „pulsováním“ v uchu. Těžko se to popisuje, ale...

Zápach z pupíku

Dobrý den, nevím kam mám tento problém zařadit, tak doufám, že jsem zařadila...