Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Tetování

Kateřina K. 1.7.2016

Dobrý den,chtěla bych se zeptat chceme pro sestru udělat překvapeni s tetováním, ale máme pochybnosti. Ji děla špatně i když řetízek není ze stříbra ma ihned výražku a to ma i z pásku od kalhot. Chci se zeptat jestli je nějaká pravděpodobnost ze ji bude i tetování dělat nějakou ne plechu a popřípadě jestli jsou na to nějaké vyšetření které to zjisti. Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Tak v tomto případě tetování nedoporučuji, mohlo by vyvolat kontaktní alergickou reakci. Dá se provést vyšetření - tzv. epikutánní testy, které prokáží případnou kontaktní přecitlivělost.

Související dotazy

Tetování před operací
Dobrý den, v sobotu 4.2. jsem objednaná na tetování...
Tetování a infekce
Dobry den, mam stredne vyznamnou mitralni regurgitaci...
Tetování a Clexane
Dobry den, chtel jsem se zeptat kdyz si picham injekce...
Otok po tetování
dobrý den měl bych otázku, dnes jsem byl na tetování...
Hyalgan a tetování
Dobry den v pátek mi maj píchnout hyalgan a v sobotu...
Tetování a varixy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné nechat...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tetanus

Dobrý den. Mám dotaz. Byla jsem na přeočkování proti tetanu a druhý den po...

Tetanus

Dobry den, prosim o upresneni: tetanus se nejcasteji vyskytuje v pude, travicim...

Tetanus

Dobrý den, za 10 dní mě čeká laparoskopické odstranění cysty na vaječníku....

Tetanus

Dobrý den, mám na Vás dotaz ohledně očkování proti tetanu. Dozvěděl jsem se,...

Tetanus


Tetanus a hexavakcina

Dcera, 16 mesicu, je naockovana pouze proti tetanu. Posledni davka v lednu 2014....

Tetanus a jiné

Dobrý den chtěl sem se zeptat nebyl sem u doktorky 2 roky. Nějak sem nebyl vážně...

Tetanus kojeni

Dobry vecer 5.10.2015 me pri odchytu kousla kocka(kote) rana dost krvacela...

Tetanus-očkování

Dobrý den, je mi 28 let. Na tetanové injekci jsem byla 10/10/1994, nyní na 1....

Tetanus, přeočkování

Dobrý den, mám crohnovou nemoc tlustého střeva (už pár let), mám propadlé očkování...

Tetování

moho se nechat tetovat po přechozené žloutence typu C?

Tetování

Dobrý den, je mi 18 let, před rokem jsem měla trombozu mozkového splavu....

Tetování

Dobrý den, asi před 2 roky jsem někde chytla zlatého stafylokoka. Nicméně poslední...

Tetování

Dobrý den,užívám Luivac první dávku a chtěla bych se zeptat,jestli stim můžu...

Tetování

Dobrý den.Mám měsíc staré tetování, a tam kde je červená barva tak je to takové...

Tetovani

Dobrý den, rád bych se zeptal jsem lehký atopik (občasné puchýřky na rukou,...

Tetování

Dobrý den,Už jednou sem se ptala,ale přesto se chci ujisti ještě jednou...Loni...

Tetování

Dobrý den, dcera (18 let) by si ráda nechala udělat tetování. Před pár týdny...

Tetování

Přeji dobrý dén Pane doktore , jelikož jste chirurg , rád by ch se vás zeptal...

Tetování

Dobrý den, když mám prevenci infekční endokarditity, je prosím před tetováním...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bioaktivní chrom dia


MUDr. Dagmar Gregušová

Ordinace lékaře specialisty - oční

Pásový opar


HIV, Lichen Scerosus et atrohicus


MUDr. Jan Šula

Ordinace Dr. Šuly

MUDr. Hana Strouhalová

Praktický lékař pro děti a dorost

Chybějící menstruace po vysazení antikoncepce


Bolesti břicha pod žebry


Bolesti a ztuhlost kloubů, neurologické obtíže


Přestaňte kouřit. Regenerace startuje za pár minut!


Bolesti hlavy


Studené nohy


Zpoždění menstruace po vysazení HAC


Co dělat na táboře s menstruací ?


Špinění a bolesti břicha při antikoncepci


Pohlavní nemoci


Hlasivky, zpěv


Olupování kůže, opoždění menstruace a padání vlasů


Astma může mít i genetický původ


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×