Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Tetování a IgA selektivní deficit

Imunita Monika . 24.10.2010 redakce uLékaře

Dobrý den, nedávno mi zjistili IgA selektivní deficit a chci se proto zeptat, jestli se mohu nechat tetovat, aniž by to mělo nějaký dopad na moje zdraví. Předem děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, IgA protilátky jsou zodpovědné za slizniční imunitu, proto si myslím, že se tetovat můžete nechat. Hezký den

Související dotazy

Selektivní deficit IgA
Dobrý den,paní doktorko..Obracím se na Vás s dotazem...
Tetování před operací
Dobrý den, v sobotu 4.2. jsem objednaná na tetování...
Tetování a Clexane
Dobry den, chtel jsem se zeptat kdyz si picham injekce...
Tetování a infekce
Dobry den, mam stredne vyznamnou mitralni regurgitaci...
Otok po tetování
dobrý den měl bych otázku, dnes jsem byl na tetování...
Tetování a varixy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné nechat...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tetování

Dobrý den,užívám Luivac první dávku a chtěla bych se zeptat,jestli stim můžu...

Tetování

Dobrý den, asi před 2 roky jsem někde chytla zlatého stafylokoka. Nicméně poslední...

Tetování

Dobrý den, je mi 18 let, před rokem jsem měla trombozu mozkového splavu....

Tetování

moho se nechat tetovat po přechozené žloutence typu C?

Tetování a aknenormin

Dobrý den, mám dotaz ohledně léků a tetování. 4 měsíce beru Aknenormin 20 mg...

Tetování a Clexane

Dobry den, chtel jsem se zeptat kdyz si picham injekce na redeni krve a mam...

Tetování a ekzém

Dobrý den. Chci se nechat tetovat, ale už od narození mám atopický ekzém, který...

Tetování a gynekomastie

Dobrý den, mám naplánovanou operaci gynekomastie na 1.12. Už dlouho si chci...

Tetování a IE

Zdravím Vás paní doktorko. Jsem po operaci srdeční chlopně a mám doživotní prevenci...

Tetování a IE

Zdravím Vás paní doktorko. Jsem po operaci srdeční chlopně a mám doživotní prevenci...

Tetování a infekce

Dobry den, mam stredne vyznamnou mitralni regurgitaci / spatne dozavirani srdecni...

Tetování a keloidní jizvy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se dá zjistit, jestli mám sklony k...

Tetování a kompartment syndrom

Dobrý den. Existuje u tetování v karpální oblasti a na distální části předloktí...

Tetování a kortikoidy

Dobrý den , mám rakovinu nadledvinky.. už mi nadledvinku vzali a po půl roce...

Tetování a lupénka

Dobrý den,mám lupénka,můžu se nechat tetovat? Samozřejmě na místo kde jí nemám.Dekuji...

Tetování a magnetická rezonance

Dobrý den, chtěla bych se optat,zda mohu s tetováním na magnetickou rezonanci.Dělají...

Tetování a Morphea

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda je možné, abych si udělala tetování,...

Tetování a MR

Dobrý den, byl jsem na MR a ptali se mě, zda nemám na těle nějaké tetování....

Tetování a nedostatek červených krvinek

Chtěla bys se zeptat, zda-li je možné nechat se tetovat, pokud mám nedostatek...

Tetování a reakce na něj

Dobrý den. Od narození mám dotykovou alergii (dermatografii) a chtěla bych si...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zlomený palec u nohy


Je masturbace škodlivá?


Krční páteř

Dobrý den!Měla bych na vás dotaz.byla jsem vyšetřena na neurologii pro stálou...

Silná menstruace, nitroděložní tělísko

Dobrý večer,prosím Vás o radu,mám skoro 2 měsíce zavedené nitroděložní tělísko...

Stent

Dobrý den. Ve čtvrtek jdu vytahovat stent. Pořád mě bolí ledvina. Mám tam hrozné...

Pocity bušení srdce, "vzduch" v jícnu a říhání, po jídle

Dobrý den, pane doktore, je mi 24 let a poslední dobou mě začal trápit takový...

Cervix score 2 - 27.týden těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na následující záležitost. Jsem podruhé těhotná...

Bolest chodidla

Dobrý den,jsem servírka a už nějakou dobu mě bolí chodidla,od paty do středu...

MUDr. Hana Jarošová

Rehabilitační centrum

MUDr. Svatava Brychtová

Praktická lékařka pro děti a dorost

Bolest pod pravou lopatkou po nachlazení

Dobrý den. Před 4 týdny jsem byla nemocná 3-4 dny 38 horečky nějakým zpusobem...

Myomy

Vážený pane doktore, měla bych na Vás prosím dotaz. Je mi 51 let, měla jsem...

Oči-zhoršený zrak

Zdravím pred týždnom som si doma prepichol ucho a zdá sa mi že vidím horšie...

Mužská prsa

Dobrý den, dříve jsem byl tlustý/tlustější, tak jsem můj problém přiřazoval...

Tvrdost varlete

dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak by měla být tvrdá varleta. ty moje jsou...

CB sy

dobrý den, je mi 39 let a cca 2 měsíce mě bolí levé rameno poté , co jsem ruku...

Refluxní choroba

Dobry den, Bylo by mozne, prosim, vysetreni na refluxni chorobu? S pozdravem,

Dcera je stále nemocná

Dobrý den.dcera Nina má 8let a čím je starší je více nemocná.jezdíme na alergologii.a...

HA a hemoroidy


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×