Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Tinnitus

Pavel K. 7.7.2016

Dobrý den.Obracím se na vás s problémem týkající se ušních problémů.Mám delší dobu Tinnitus.Užívám pravidelně Betaserc ,Rivotril a ted Geratam.Beru i léky na Alergii Nasofan-sprej do nosu a Pulmicort.Od podzimu se mi zhoršil sluch.Na kontrole ORL prý udajně percepční porucha sluchu.Dostal jsem kapačky ambulantně týden a odeslán na MR.Potom jsem ještě navštívil neurologa a Ortopeda.Nikdo se nevyjádřil přesně k diagnoze.Asi nic.Mám přetrvávající tlačení v uších,jakobych tam měl špunty a oteklost uvnitř.Po 6 měsících zase na kontrole na ORL mi řekli že mám v uchu zase CERUREM a dostal jsem kapky.Jinak zase k problému s ušima žádná odpověd.Mám dotaz.Můžu se objednat někam na vyšetření podrobnější vyšší ORL.A jaké další vyšetření je prosím možné.Prosím o odpověd.S pozdravem Pavel.

Odpovídá:

MUDr. Karolína Dostálová

Specializace: Ušní, nosní, krční Pracoviště: ORL ambulance PP Hospitals, Nemocnice Brandýs nad Labem

Dobrý den, u vás se zřejmě jedná o poruchu středního ucha( zalehlost,tlak) a ucha vnitřního - nedoslýchavost s tinitem, nezmiňujete se o výsledku MR. Podrobnější vyšetření Vám udělá ORL odd. jakékoliv nemocnice, další terapie by se měla odvíjet od jasného stanovení diagnozy

Související dotazy

Tinnitus
dobrý den, před měsícem jsem začal registrovat jednostranný...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tinitus

Tinitus mi znepříjemňuje život od 35 let. V dole mám odpracováno 27 let. První...

Tinitus

Dobrý den, před nedávnem moje maminka začal trpět nesnesitelným zvoněním v...

Tinitus

Dobry den, Chtel jsem se zeptat, pred 2 měsíci mi začalo slabě pískat v levém...

Tinitus

Dobrý den, tinitus mě trápí od 34. let. Nepomohl Betaserc 16, Bioaktivní biloba....

Tinitus

Dobrý den, tinitus mě trápí od 34. let. Nepomohl Betaserc 16, Bioaktivní biloba....

Tinitus

Dobrý den.Jmenuji se Ivana,je mi 61 let.Od 14 let po zánětech středního ucha...

Tinitus

Dobrý den.Již cca 6 let mi píská v uších.Nejdříve v levém a později i v pravém...

Tinitus v obou uších

Mám již delší dobu problémy s krční páteří-hlavně od levého ramene směrem k...

Tinitus způsobený krční páteří

Dobrý den, již půl roku trpím tinitem v levém uchu. Po různých vyšetřeních je...

Tinitus, zalehlé bolestivé uši

Již 10 let mám tinitus v pravém uchu, ale zdaleka více mi vadí, že mám obě uši...

Tinnitus

Dobrý den, měl bych prosím dotaz týkající se šelestu v uších. Před necelými...

Tinnitus

Před třemi týdny jsem měl poměrně nahlas sluchátka, ve kterých jsem poslouchal...

Tinnitus

Dobrý den, okolo Vánoc jsem sem dávala dotaz ohledně pískání v levém uchu, doufala...

Tinnitus

dobrý den trpím tnitusem kdy po prodělámém stresu mě nikdo z lékařů nevěřil...

Tinnitus

Dobry den,trpim pres rok tinnitem.Pri magn.rezonanci mam v zaveru zpravy napsano-prukaz...

Tinnitus

Dobrý den, je mi 44 let a již přes 2 roky mám problém s hučením a pískáním...

Tinnitus

Dobrý den. Před rokem jsem po postupné osmileté ztrátě ztratila sluch úplně....

Tinnitus

Dobrý den, Mám tinnitus v prvém uchu způsobený výbuchem, můj ušní lékař mi...

Tinnitus

Dobrý den, je mi 24 let a po Silvestru (nejspíše vlivem hluku + stres v práci...

Tinnitus

Dobrý den, je mi 44 let a od června 2008 mám problémy s pískáním a hučením...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Sinus pilonidalis

Dobrý den, cca před 3 měsíci se mi objevil pilonidální sinus, šel jsem do nemocnice,...

Stav po trhání zubů


Svědivý zapáchající výtok

Dobrý den, již 4 měsíce mám stejný problém. Před menstruací mi napuchnou (zduří...

Deprese

Už 19let se léčím na deprese a panickou poruchu.Uzivala jsem Seropram, Cipralex,Elify,...

MUDr. Hana Kuchtová

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Šumění v uších

Dobrý den, moje babička (83 let) trpí neustálým šuměním v uších. Lékař na ušním...

Opary

Dobrý den, je mi 20 let dříve jsem trpěla na opary na rtu hodně. Poslední dva...

Mozku

Dobrý den chtěla bych aby jste mi stručně vysvětlili co to znamená "aneurysma...

Dobrý den, mé tříleté dc...

Dobrý den, mé tříleté dceři byl diagnostikován lichen striatus. Chci se zeptat,...

Opakované mykózy

Dobrý den, již dlouho trpím na opakované každoměsíční mykózy. Před lety jsem...

HPV a Chlamydie

Dobry den p.doktorko. V roce 2010 mi poprve objevily chlamydie-uspesne vyleceny(testy...



Epigastrická prietrž

..pekný deň Vám želám, ja som sa cca pred týždňom pýtal na epigastrickú prietrž...

Crohnova choroba – šest nejčastějších chyb, které narušují léčbu

Nastavení léčby a diety tak, aby choroba byla dlouhodobě v klidovém stadiu bez...

Vadí vám vysušená pokožka? Náprava spočívá v sedmi krocích

Vláčná a hebká pleť je ideálem mnoha z nás. Ovšem jen část populace se může...

Hodnoty štítné žlázy

Dobrý den , mám dotaz ohledně výsledků štítné žlázy. V těhotenství mě výsledky...

Trápí vás vysoký cholesterol? Jezte luštěniny

Máte rádi čočku? Pokud chcete zůstat zdraví, měla by se na vašem talíři objevovat...

MUDr. Dana Kopřivová

Praktický lékař pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×