Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Tralgit

Jiří . 1.12.2015 redakce uLékaře

Dobry den.Prosim vas.Chci se vas zeptat jestli ma lek TRALGIT nejaky vliv na spermie.Respektive jestli je neposkozuje.Dekuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Vachek


U lidí nebyly provedeny žádné studie, které by toto zkoumaly. U zvířat může mít dlouhodobé podávání vliv na tvorbu spermií. Celkově je však jakékoli riziko absolutně zanedbatelné. Tralgit je určen pro krátkodobé podávání. Z hlediska Vašeho dotazu je ještě nutné zmínit, že Tralgit stejně jako ostatní opioidy může snižovat libido.

Související dotazy

Tralgit+Lexaurin
Dobrý den,prosím o informaci, jsem v ID a vyzkoušela...
Brani leku v tehotenstvi
potrebuji pomoct jsem ve 21 tydnu tehotenstvi a denne...
Cik 1200
Dobrý den,mám dva kontrol.odběry cik 1200,1180,jsem...
Operace plotýnky
Dobrý den jsem obědnaná na opereci plotýnky do Bna...
Dotaz
Dobrý den, mám na Vás dotaz. Jsem po operaci krční...
Lék Cipralex 10 mg
Dobrý den pani doktorko, byla jsem na operaci páteře...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Toxoplazmoza? nebo jiná infekce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně toxoplazmozy. Nevím, zda jsem ji prodělala,...

Toxoplazmóza/toxokaróza

Dobrý den, už přes rok trpím toxoplazmózou (IgG 14,4 IU, IgM 6,3) a toxokarózou...

TP dle MS, UZ

Dobrý den, mám TP dle poslední MS určen na 5.9., ve 12tt byl dle UZ určen TP...

TPA oblouk

Dobrý den, doktor mi spolu s rovnátky nandal TPA oblouk. Jenže mi ho nandal...

TPO a symptomy

Dobry Den, prosincove krevni testy ukazaly anti-TPO 242iu/ml (<34), a normalni...

Tragická Paměť

Dobrý den, nevím jestli je to otázka přímo na vás jako na neurologa, ale je...

Tracheostomie

Mamka je po léčbě nádoru jícnu - ozařování a chemoterapie. Ukončeno v únoru...

Tracheostomie

Dobrý den, moje maminka dříve pracovala jako učitelka v MŠ a začali jí problémy...

Tracheostomie

Dobrý večer měla bych dotaz byla jsem na operaci srdeční chlopně bohužel jsem...

Tracheostomie - dekanylace

Dobrý den, po úspěšném uzdravení moje babička již nepotřebuje umělou plicní...

Tralgit+Lexaurin

Dobrý den,prosím o informaci, jsem v ID a vyzkoušela jsem nezpočet antidepresiv...

Tramadol

Dobrý den, beru cca půl roku medracet, který mi paní doktorka napsala k zoloftu,...

Tramadol

moc vas prosím brala jsem tramadol retard 100 mg 4 pilulky denne ted jsem...

Tramadol v tehotenstvi pred porodem

moc vas prosím brala jsem tramadol retard 100 mg 4 pilulky denne ted jsem...

Tramadoli hydrochloridum

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda může látka tramadoli hydrochloridum působit...

Tramal 400 mg

Dobrý den Mám velmi spatne zada a uzivam tramal 400 mg kazdy den, posledni...

Tramal a RTG v těhotenství

Dobry den, Pred tydnem jsem byla v nemocnici s urazem a akutni bolesti kolene...

Tramal a ztráta sluchu

Dobrý den, už delší dobu beru větší dávky kapek tramal od bolesti mohlo by to...

Tramal ve 35 týdnu těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat mám už asi měsíc problémy z krční páteří,často...

Trampolína a epilepsie

Dobrý den , Mám dotaz, zda epileptik může cvičit na trampolíně, kamarádka...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bílé fleky na žaludu a na kůži pod žaludem

Zdravím, nedávno se mi na penisu (viz foto) objevily bílé vystouplé flíčky...

Kyla

Dobry den manžel byl už Třikrát operovaný s kylou už ma sítku udajně po celem...

Moudrák

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Na levé straně nahoře mi roste zub moudrák...

MUDr. Monika Kotrlá

Dermatovenerologická ambulance

Kanabidiol může v budoucnu léčit lidskou psychiku

V konopí bylo zatím objeveno kolem sta unikátních složek – kanabinoidů. Některé...

Luivac, Zinek forte a nucení na zvracení

Dobry den, chci se zeptat,beru Luivac jiz 14 dni,mam to na 28 dni,dnes je to...

MUDr. Jiří Slavík

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Vysvětlení nálezu, artróza kyčle

Dobrý den, mohl byste mi přeložit, co znamená : Klin LS fysio osa i pohyby Lasegue...

Mateřské znaménko

Dobry den, uz od narozeni ma na zadech tmavsi docela velkou skvrnu ktera se...

Loupání kůže

Loupání kůže na rukou Dobrý den, chci se zeptat, proč se mi může, takto...

Chorobné lhaní

Dobry den,pani doktorko,rada bych se na Vas obratila s dotazem na patologicke...

Možnost otěhotnění, přerušení užívání antikoncepce


Fibrilace

Dobrý den pane doktore...předem se omlouvám za komplikovaný dotaz.Od mala sem...

Bolesti a křeče v lýtkách

Dobrý den, asi 6 let beru HA. Už několik let mám problém s křečemi a bolestí...

Kapky vigantol a kanavit


Noní třes/zimnice/ a bolest kloubů a svalů

Je mi 35let v poslední době se mi stavá to,že se v noci probudím a mám zimnici.Po...

Dlouhotrvajici problem ze zady, zanet tredniho ucha, nadymani,poceni.

Dobry den. Predem prosim omluvte, ze budu psat bez zanamenek. Pisi z usa a klavesnice...

Hippoterapie

Dobrý den. Mám už delší dobu problémy s bederní páteří. Dočetla jsem o hippoterapii,...

Cévní choroby znali už i staří Egypťané

Myslíte si, že ateroskleróza a s ní spojené cévní choroby jsou fenoménem moderní...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×