Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Trimepranol

Ludmila . 11.2.2014

Dobrý den, před pěti lety jsem na doporučení psychiatričky začala užívat Trimepranol, protože se mi při kontaktu z lidmi třesou ruce a buší mi srdce.Díky tomuto léku jsem se vrátila do normálního života.Bohužel se tento lék přestal vyrábět.Zjistila jsem,že lék s podobnými účinky je k dostání až v Rakousku a jeho název je Inderal.Opravdu u nás nic podobného není?Na internetu jsem našla lék Sectral,tak jsem se chtěla zeptat na jeho účinky, nebo jiný lék, který by mi pomohl.Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Zbyněk Cejnar


Dobrý den, je pravda, že Trimepranol se již nevyrábí. Můžete zkusit jiné léky ze stejné skupiny betablokátorů. Pokud Vám betablokátor pomohl zkuste se poradit se svým praktickým lékařem.

Související dotazy

TRIMEPRANOL
Dobrý den,mám dotaz..můj otec bere od vojny trimepranol...
HA a trimepranol
Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně kombinace...
Kombinace Deganu a Venlafaxinu
Přeji hezký den, prosím pěkně, lze kombinovat antidepresivum...
Ketonová dieta
Dobrý den, na velký ohlas od všech možných lidí i...
Epilepsie
Dobrý den, jsem epileptik a neměl jsem záchvat 3 roky....
Otoky, průjem
Dobrý den, vážení lékaři, Z celého srdce prodim o...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Trichomoniáza pol roka- liecba

Dobry den. Chcel by som sa opytat, staci na preliecenie cca pol roka trvajúcej...

Trichomoniáza v 1.trimestru těhotenství

Dobrý den paní doktorko, jsem nyní v 9tt a kvůli neustávajícímu výtoku jsem...

Trichomoniáza-nakazila jsem ho?

Dobrý den pane doktore, dnes jsem na gynekologii dostala prasky na trichomoniázu....

Trichonelóza

Cítím po těle (už asi přes půl roku) takové bujení, které mi cestuje po těle...

Trichotillomania

Vážená paní doktorko, od svých 12 let trpím trichotillomanií (nyní je mi 26...

Triklanny nerv

Dobry den,rad bych se vas zeptal,pred rokem jsem uklouznul na silnici na lede...

Triklanny nerv

Dobry vecer,rad bych se Vas zeptal,jake jsou priznaky preruseni triklanneho...

Trikuspidální regurgitace

Dobrý den, je mi 20 let a nedávno mi byla zjištěná trikuspidální regurgitace...

Trimallelarna zlomenina

Dobrý deň, mám 26 rokov, 1.2.2013 sa mi stal úraz, trimalleolarna zlomenina...

Trimalleolární zlomenina kotníku

Dobrý den, jsem po operaci ( 16.6. ) 3 týdny, po 14 dnech mi sundali sádru...

TRIMEPRANOL

Dobrý den,mám dotaz..můj otec bere od vojny trimepranol a ten nyní přestali...

Trinovum

Dobrý den, už asi pět měsíců, užívám antikoncepci Trinovum, přesně podle návodu,...

Tripl test

Dobry den, chtela bych vedet Vas nazor na tripl test, ktery mi byl proveden. Je...

Tripl test

Dobrý den pane doktore, měla bych na Vás dotaz ohledně tripl testu. Paní doktorka...

Tripl test a amniocentéza

Dobrý den, jsem nyní v 18tt, výsledky screeningu v I.trimestru byly negativní,...

Triple test

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se z triple testu, který je prováděn v...

Triple test

Dobrý den. Je mi 29 let. Podstoupila jsem krevní test - Tripe test v 17tt. Mé...

Triple test

Dobrý den, vysiel mi pozitívny triple test. V podstate som zvýsené riziko DS...

Triple test

Dobrý den.V 16+2 tt mi dělali triple test a vyšla mi zvýšená hladina afp 25,53...

Triple test


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Urologické vyšetření


Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


"Škubání v břiše"


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Ekzém


Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Nateklá levá část penisu


Chlamydie


M.bechterev a Staphylococcus aureus


Otřes mozku


Přetržené klíště u dítěte - je větší riziko nákazy


Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Břicho, antikoncepce


Triple test


Nejasný těhotenský test


Bolest hlavy, tíže na hrudi, křeče v rukou a nohou a vyrážka

Dobrý den, jsem si jistá, že k Vám putuje spousta podobných...

Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×