Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Triregol

Antikoncepce Jitka 23.8.2008

Dobrý den,z důvodu neustálých nežádoucích účinků (špinění) při užívání antikoncepce (EVRA,Harmonet,Cilest) mi lékařka předepsala třífázovou antikoncepci Triregol. Dočetla jsem se, že však tento druh není přiznivý k pleti a já trpím lehkou formou akné. Není tedy na škodu užívání této antikoncepce?

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, reakce na antikoncepsi je velice individuální. Nlze tedy dopředu určit zda je u vás užívání vhodné či nikoliv.

Související dotazy

Antikoncepce TriRegol
Dobrý den, už rok beru antikoncepci TriRegol, bohužel...
Triregol
Dobrý den, beru 3-fázovou HA TRI-REGOL. Poslední pilulku...
Triregol 21+7 a Augmentin 625mg
Dobrý den. Mám dotaz ohledně působení mé antikoncepce....
Triregol - uzivani
mam dotaz beru ty lek tri-regol zacla deska zacla brat...
Triregol - zkrácení cyklu
Dobrý den. Potřebovala bych poradit. Jdu na operaci...
Zmena antikoncepce z Triregol na Mistra
Dobry den. Dnes mi novy gynekolog zmenil antikoncepciu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Triprim a antikoncepce

Dobrý den, dostala jsem na zánět močového měchýře antibiotika Triprim 200mg...

Triprim a antikoncepce

Dobrý den, na zanět močového měchýře jsem dostala chemoterapeutikum Triprim,...

Triprim a další léky

mám pravděpodobně zánět močových cest, nebo spíše nějaké bakterie, které působí...

Triprim a ovoce

Zdravím, bylo mi řečeno, že se Triprim nesmí kombinovat s ovocem. Prý jeho účinky...

Triprim a přetrvávající bolest

Dobrý den, 30. ledna jsem byla za svou obvodní lékařkou kvůli potížím při...

Triprim v těhotenství

Dobrý den, měla jsem zánět močáku na který mi na pohotovosti napsala paní doktorka...

Triquilar

Dobrý den, mám problém s menstruací. Vysadila jsem antikoncepci na 10 měsíců...

Triquilar

Dobry den, pane doktore, zila jsem v domeni, ze mohu Triquilar brat v kuse tj....

Triqular a antibiotika duomax

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat na kombinaci DUOMAXU a HA triqular. Před...

Triregol

Dobrý den, beru 3-fázovou HA TRI-REGOL. Poslední pilulku beru vždy ve čtvrtek,...

Triregol - uzivani

mam dotaz beru ty lek tri-regol zacla deska zacla brat od stredy kdy mam skoncit?...

Triregol - zkrácení cyklu

Dobrý den. Potřebovala bych poradit. Jdu na operaci mandlí a bylo mi řečeno,...

Triregol 21+7 a Augmentin 625mg

Dobrý den. Mám dotaz ohledně působení mé antikoncepce. Beru Triregol 21+7 ale...

Trisela a pupecni kyla soucasne

Dobry den, tento tyden mi byla diagnostikovana oboustranna triselna kyla. A...

Triselna kyla

Dobry den. Pred dvouma rokama mi byla operovana triselna kyla. Vse probehlo...

Triselna kyla

Dobry den, tak je to 10 den co jsem po operaci triselny kyly, zrovna dneska...

Triselna kyla

Dobry den, mam dotaz je to tak tyden co se mi na prave strane v trisle udelala...

Triselna kyla

Dobry vecer mam jit na operaci triselne kyly a mam z toho strach.Chtela bych...

Triselna kyla

Dobry den pani doktorko. Dnes jsem byl na sono vysetreni trisel a byla mi zjistena...

Triselna kyla

Zdravim, mam takovy problem v pondeli jdu na operaci triselne kyly a chtel jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krevní sraženina v děloze

Dobrý den, před půlrokem jsem měla v děloze krevní sraženinu ,takže když jsem...

Antibiotika OSPEN, délka užívání a nežádoucí účinky


Tvrdé a citlivé bradavky

dobrý den, mám strašně tvrdé a citlivé bradavky, čím to může být? HAK neberu,...

Problémy s bakteriemi na penisu

Dobrý den, moc Vás prosím o radu. Nevím jestli je dotaz na urologii nebo kožní. Vše...

Rotátorová manžeta

Dobrý den, je možné spontánní napravení např. fyz.léčbou nebo tejpováním napravit...

Panické ataky

Dobrý den, mívám problém s celkem silným bušením srdce a přitom se mi špatně...

Angína a rizikový styk

Dobrý den, 12.10 jsem měla nechráněný orální i pohlavní styk. Byl to spíš takový...

Vysoká srážlivost krve

Na co ukazuje vysoká srážlivost krve v hodnotě 100

Tlak v oku, černá tečka a "mlha" před okem

Dobrý den, už nějakou dobu mě tlačí pravé oko a včera jsem si všimla, že mi...

Bolest ramene po úraze

Dobry den pred 14dny pri prekladu klienta cc120kg mi ruplo v pravem rameni...velka...

Tmavý flek pod nehtem

Dobrý den, nevíte co by to mohlo být? Moc děkuji

Vyrážka na zádech

Dobry den, před dvěma dny se mi na zádech v místě nad hyzdemi, udělala takovato...

Pupínky na jazyku

Dobry vecer, obracim se na Vas s problemem, ktery jsem zpozorovala dnes pri...

Vysoká sedimentace

Vážený pane doktore, ráda bych znala Váš názor, protože můj praktický lékař...

Bolest mezi lopatkami a na prsou

Dobrý den, Již několik měsíců mě nárazově trápí nepříjemná bolest a tlak na...

Bulka na lokti

Dobrý den , Předevčírem jsem v práci si našel bulku na lokti a zdravotní sestra...

Boule na zádech

Dobrý den, Chci se zeptat zda by se mohl projevit sarkom jako lehce bolestivá...

COVID-19 a nízký krevní tlak

Dobrý den pátým dnem jsem v izolaci. Zdravotní stav se nezlepšuje neustále špatně...

Bolest chodidla

Dobrý den, doplňují svůj dotaz, nejhorší je levé chodidlo,bolest vede od paty...

Nadměrné vypadávání vlasů

Dobrý den, trápí mě již delší dobu nadměrné vypadávání vlasů. Vždy jsem měla...

Reklama