Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Trombofilie

Porod tereza 2.5.2012

Dorby den, Mam leiden v heterozygotu a MTHFR taky v heterozygotu. Antiko jsem nikdy nebrala, hodne piju, BMI mam v norme. Ted jsem tehu v 15tt a na kontrolu chodim kazdy 4 tydny. Zatim se pichat nemusim d-dimery minule zvysene jen mirne a od minule klesly 0,59 (maji byt do 0,5. Jsem z toho ale stejne nervni, protoze jsem nekde cetla, ze riziko potratu je i ve 2.trimestru. Nejradsi bych si uz pichala, ale primarka mi rikala, ze je zase blby byt hodne naredena, ze bych mohal vykrvacet a u me mi chce inejkce naordinovat od 20tt. Je teda ten 20tt tak zlomovej, je to nejaky krizovy obdobi? Dalsi vec, ktera me rozciluje je, ze se pry tromboza muze rozvinout behem 1–2 dnu ikdyz jsou hodnoty v norme, tak k cemu pak jsou ty kontroly po tom mesici? Doufam, ze nemam moc dotazu a nektera mi pomuzete, dekuju moc

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, léčbu si řídí hematolog jako odborník na tuto problematiku. Z předčasné aplikac...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Trombofilie
dobrý den, je mi 36let, po porodu mi byla zjištěná...
Trombofilie
Dobrý den, je mi 19 a nedávno mi na gynekologii delali...
Trombofilie
Dobrý den, po porodu jsem prodělala plicní embolii...
Trombofilie a Azalia
Dobrý den, byla u mě objevena trombofilie- mutace PT...
Trombofilie a horm.antikoncepce
Dobrý den,nedávno mi byla zjištěna Trombofilie na podkladě...
Trombofilie a děti
Manželovi (29 let) byla nedávno zjištěna dědičná trombofilie,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Trombocytóza při menstruaci

Dobrý večer, Chcela by som sa spýtať, či odber krvi na krvný obraz môže ovplyvniť...

Trombocytóza u kojence


Trombocyty

Dobrý den, jsem nyní ve 34.tt, před 2 týdny mi byla opětovně odebrána krev na...

Trombocyty

Dobrý den ráda bych se zeptala co znamená zvýšena hodnota trombocytů ( 425),...

Trombocyty & hemeroidy

Pred 7 lety jsem byl operovan pro Grawitz. Vse v pocatecni fazi, takze jsem...

Trombocyty přes 1000

Dobrý den. Obracím se na vás s prosbou. Přítel Kamil 35 let. Byl 7.3. Na totální...

Trombocyty, destičky

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na problém s trombocyty. Jsem 3 týdny...

Trombofílie

Dobrý den, píši Vám s prosbou o radu ohledně jednoho mého problému, který se...

Trombofilie

Dobrý den, prosím o pomoc s interpretací výsledků vyšetření. Testy byly...

Trombofilie

Dobrý den. S partnerem plánuji dítě (je mi 38let). Byla u mne zjištěna Leidenská...

Trombofilie

Dobry den, pan doktor. Chtela bych se zeptat jaky vliv ma mit mutaci MTHFR ck77t...

Trombofilie

Dobrý den! Trpím trombofilií MTHFR C677T(heterozygot) a chtěla bych se zeptat,...

Trombofilie

Dobrý den, je mi 19 a nedávno mi na gynekologii delali krevni testy a byla mi...

Trombofílie

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,prodělala jsem trombosu LDK. Dále byla následně...

Trombofilie

dobrý den, byl mi zjištěn FV Leiden Heterozygot faktor VIII 160. nikdo mi pořádně...

Trombofilie

Dobrý den. Mám vrozený defekt hemostázy - mutace FV - Leiden (1691 G-A) (G...

Trombofilie

Dobrý den, po porodu jsem prodělala plicní embolii a následně mi byla zjištěna...

Trombofilie

dobrý den, je mi 36let, po porodu mi byla zjištěná trombofilie, neberu žádné...

Trombofilie

Dobrý den, nechala jsem se na genetice jako samoplátce vyšetřit na trombofilní...

Trombofilie

Dobrý den. Jsem pacient s děďičnou trombofilií, moje diagnóza (Protrombin 20210A...