Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Tromboza

Srdce a cévy Andrea 19.4.2013

Dobrý den
mám dotazy
1. po úrazu jsem dostala hlubokou žilní trombózu jsem na Warfarinu jak dlouho nám nohu bandážovat
2 dotaz má trombóza nějaký vliv na cukrovku, zvýšil se mi cukr
3. múže to mít vliv i na dýchání mám astma

Odpovídá lékař:

MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Angiologie Pracoviště: Ordinace praktického lékaře Hradec Králové, Kukleny

Dobrý den,
bandáž je vhodné nosit po celou dobu léčby. Trombóza nezvýšuje hladinu cukru přímo, ale pravděpodobně nepřímo. Nyní máte méně pohybu, více se stresujet. Trombóza na asthma vliv nemá, pokud, ale máte pocit, že se vám hůře dýchá, vždy je nutné vyloučit plicní embólii.

Související dotazy

Trombóza
Dobry den Byla mi pred tydnem diagnostikovana tromboza...
Trombóza?
Dobrý den, cca 10 dní mně bolí lýtko pravé nohy. Do...
Trombóza
Dobrý den, měla jsem bolesti lýtka, na interně mi byla...
Hluboká žilní trombóza
Začátkem dubna mi byla zjištěna trombóza PDK, zpočátku...
Trombóza
Dobrý den, jsem dnes propuštěn z nemocnice do domácího...
Bolesti pod kolenem, artroskopie, trombóza
Dobrý den.Jsem dva mesice po artroskopie kolene.Odstranena...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tromboza


Tromboza


Trombóza

Dobrý den přeji, prosím moc o radu. V srpnu jsem prodělala trombozu l.lytka...

Tromboza

Dobry den, Po tom jak mi byla diagnostikovana tromboza v dolni koncetine,...

Tromboza

Dobrý den, dne 22.11. mi byl laparaskopicky odstranen myom v celkové narkoze,...

Tromboza


Tromboza

Dobry den, mam dotaz tykajici se trombozy. Pred cca l rokem jsem mela uraz...

Tromboza

Dobrý den pane Doktore,před nedávnem jsem změnila zaměstnání a nyní denně cca...

Trombóza


Trombóza

Dobrý den, je mi 38 let, po artroskopii kolene, kde nic nenašli, mi 20 dnech...

Tromboza

chci se zeptat jestli je možne dostat trombozu dol. končetin ,když uživám dlouhodobě...

Trombóza

Dobrý den, mám žilní trombózu v lýtku a už měsíc beru warfarin. Hladinu mám...

Trombóza


Tromboza

Dobrý den, chci se zeptat, za jak dlouho může vzniknout tromóza a jak dlouhou...

Tromboza

Dobrý den, je mi 36 let a mám leidenskou mutaci, po bolestech,pnutí a tlacích...

Trombóza

Dobrý den, mám po úrazu trombózu. Bohužel mám k tomu naražený meniskus, který...

Tromboza

Dobry den, chtela bych se zeptat ohledne meho dotazu, tromboza se muze objevit...

TROMBOZA

Dobrý den,pane doktore,mám dotaz,týkající se mého onemocnění jménem tromboza.Chtěla...

Tromboza

Dobrý den, mám krevní sraženinu na noze, bouchla mě traverza ... Mám injekce...

Tromboza

Dobrý den , prosím o radu. V polovine srpan 09 jsem prodelala trombozu leveho...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Fialový pupíek v tříslech

Dobrý den, mám takový problém.. už delší dobu mám v tříslech fialový "pupínek",...

Slabé hlasivky

Dobrý den,chtěl bych se Vás zeptat na Váš názor ohledně slabých hlasivek.Před...

Zácpa po antibiotikách

Dobrý den, mám takový problém, který trvá cca týden. Před 3týdny jsem měla...

Bolesti v oblasti trojúhelníku pod hrudním košem


Bolest třísla

Dobrý den, dnes mě začalo bolest levého tříslo. Citlivost je pouze při dotyku,...

Vstřebání tablety


Angína a léčba injekčním penicilinem

Dobrý den, dostal jsem angínu asi po 4 rokách, myslel jsem si, že mi klasicky...

Na vnitřní straně stehen pupínky připomínající akné

Dobrý den, před dvěma dny jsem měl nechráněný sex s jistou slečnou. Hned...

Cukání svalů, napětí ve svalech

Dobrý den, ráda bych se poradila ohledně svých neurologických problémů. Asi...

Kuří oko

Dobrý den, prosím o radu. po létě se mi na noze udělalo kuří oko. zrohovatělá...

Červené tečky kůže

Dobry den,chtela bych se zeptat prosim co to je?zacali se mi na kuzi delat cervene...

Bouličky na stydkém pysku

Dobrý den, pane doktore, asi před dvouma mesícema se mi objevila na pravém velkém...

Miniaturní bulka (1mm)

Dobrý den, mezi varletem a nadvarletem jsem si nahmatal miniaturní bulku (1mm),...

Červené fleky na kůži


Hemoroidy


Dlouhodobá škytavka

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem týkající se škytavky. Již skoro 1 rok...

Léčba Chlamydie, Azitromycin

Dobrý den, byly mi zjištěny v moči chlamýdie, mám bolesti svalů kloubů, únava. Lékařka...

Záblesky v očích

Prosím o sdělení, co může způsobovat záblesky-světlo při krajích zorného pole....

Nádor pankreatu

Dobry den mam dotaz muj bratr ma zhoubny nador na slinivce uz se leci asi pul...

Závislost na dhc continus

Dobrý den,chci se prosim Vás zeptat, jak by šla řešit závislost na dhc continus.Moje...

Reklama