Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Účinnost

Gynekologie Jiří . 3.2.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, přítelkyně dobrala antibiotika v den posledního prášku před 7 denní pauzou. Je plně chráněna při té pauze? Nebo až poté, co si vezme první prášek z nového platicka? Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Při správném užívání antikoncepce je přítelkyně chráněna před otěhotněním. Vliv antibiotik na snížení její účinnosti není prakticky žádný.

Související dotazy

Účinnost
Dobrý den,chtěla jsem se zepatat jeslti Uroval biotic...
Účinnost
Dobrý den, mam takový dotaz. Mám doma asi 7 lahviček...
Její účinnost
Dobrý den, prosím mám prosbu. Přítelkyně měnila antikoncepci....
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, ráda bych se zeptala: beru antikoncepci...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, před třemi dny jsem dostala od paní doktorky...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, chci se Vás zeptat, zda léčivo Desloratadin...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Účinky Klionu D 100

Dobrý den, gynekolog mi předepsal Klion D100 na léčbu výtoku a škrábání v...

Učinky leku

Dobrý den,mám před operací pateře a muj neurolg mi předepsal Magrilan Fluoxetinum....

Účinky léků

Dobrý den , nevím na koho se obrátit a potřebuji poradit. Mám 1 stupeń invalidity...

Účinky pilulky proti otěhotnění do 24 hodin

Dobrý den,včera jsem měla pohlavní styk s partnerem a praskl nám kondom,antikoncepci...

Účinky rivotrilu

Můžete mi napsat zda Rivotril patří k lékům prodlužujícím QT interval.Nikde...

Účinná léčba MRSA

Dobrý den, rád bych se informoval o účinné léčbě Stafylococcus aureus, vyskytujícího...

Účinnější léčba bolesti než Tramal a Neurol

Dobrý den, rozhodla jsem se Vám napsat, protože moje maminka má velké bolesti...

Účinnnost antikoncepce po umrtvení zubu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda ovlivní účinek antikoncepce Lindynette...

Účinnnost antikoncepce po umrtvení zubu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda ovlivní účinek antikoncepce Lindynette...

Účinnos antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotikum Gyrablock 400 má negativní...

Účinnost

Dobrý den,chtěla jsem se zepatat jeslti Uroval biotic a Gyno-Pevaryl mají vliv...

Účinnost

Dobrý den, mam takový dotaz. Mám doma asi 7 lahviček Rivotrilu, ve kterých zbylo...

Účinnost

Dobrý den, mám velkou prosbu, nedávno jsem se zde již optal, zda může fitness,...

Účinnost

Dobrý den, ráda bych se zeptala, po jaké době účinkují antikoncepční prášky...

Účinnost

Dobrý den, omlouvám se za asi hloupý dotaz. Beru HA a podle příbalového letáku...

Účinnost antibiotik Amoksiklav na HA Yosefinne

Chtěla bych se zeptat, zda omezuje Amoksiklav účinnost HA Yosefinne, popř. jak...

Účinnost antibiotik na hormonální antikoncepci

Dobrý den, užívám antibiotika Magamox a mám strach, aby mi nepřestala účinkovat...

Účinnost antikon.

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat,jestli je možné otěhotnění při užívání antikon....

Účinnost antikoncepce

Dobrý den , beru pravidelně antikoncepci Triquilar a od minulého týdne mi doktor...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na účinnost antikoncepce. Měla jsem antibiotika...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Léky na hubnutí


Extrakce zubu moudrosti - otok


Endokanabinoidní systém: ovlivňuje i vnímání bolesti


Bolest pod žebrem


Bolest mezi lopatkami, při nádechu


Malé puchýřky, pupínky na prstech ruky


Hormonální léčba rakoviny prsu – ne pokaždé je možná


Salmonelóza


Káva v dětském věku


Boulička u spodní čelisti u dítěte


Chronické bolesti zad, spinální stenóza, radikulopatie.


Antikoncepcia Minerva a Biseptol 480


Jaterní testy


Plicní embolie


MUDr. Martin Ralbovský

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

29. 2. je výjimečný den – Den vzácných onemocnění


M751 Syndrom manžety rotátoru


Bolesti zad a břicha(Ledviny?)


Vliv antibiotik Fromilid Uno na HA Clormetin


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×