Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Účinnost antibiotik na hormonální antikoncepci

Antikoncepce Peťula . 20.5.2009 redakce uLékaře

Dobrý den, užívám antibiotika Magamox a mám strach, aby mi nepřestala účinkovat hormonální antikoncepce Milligest. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, tato antibiotika mohou účinnost hormonální antikoncepce snížit, proto je vhodné se během jejich užívání a pro úplnou jistotu ještě týden po skončení užívání chránit ještě jinou metodou antikoncepce.

Související dotazy

Hormonální antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, ovlivňuje prosím účinnost HAK (beru 14...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, brala jsem hormonální antikoncepci Foxinette...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, před třemi dny jsem dostala od paní doktorky...
Hormonální antikoncepce a antibiotika
Dobrý den,byla mi předepsána na akné antikoncepce SYLVIANE...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli antibiotika...
Tromboza u užívání hormonální antikoncepce
Dobrý den, všude se píše, že hormonální antikoncepce...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Účinnnost antikoncepce po umrtvení zubu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda ovlivní účinek antikoncepce Lindynette...

Účinnnost antikoncepce po umrtvení zubu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda ovlivní účinek antikoncepce Lindynette...

Účinnos antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotikum Gyrablock 400 má negativní...

Účinnost

Dobrý den, omlouvám se za asi hloupý dotaz. Beru HA a podle příbalového letáku...

Účinnost

Dobrý den, ráda bych se zeptala, po jaké době účinkují antikoncepční prášky...

Účinnost

Dobrý den, mám velkou prosbu, nedávno jsem se zde již optal, zda může fitness,...

Účinnost

Dobrý den, mam takový dotaz. Mám doma asi 7 lahviček Rivotrilu, ve kterých zbylo...

Účinnost

Dobrý den,chtěla jsem se zepatat jeslti Uroval biotic a Gyno-Pevaryl mají vliv...

Účinnost

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, přítelkyně dobrala antibiotika v den posledního...

Účinnost antibiotik Amoksiklav na HA Yosefinne

Chtěla bych se zeptat, zda omezuje Amoksiklav účinnost HA Yosefinne, popř. jak...

Účinnost antikon.

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat,jestli je možné otěhotnění při užívání antikon....

Účinnost antikoncepce

Dobrý den , beru pravidelně antikoncepci Triquilar a od minulého týdne mi doktor...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na účinnost antikoncepce. Měla jsem antibiotika...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, užívám HA Belara. Včera jsem měla asi 50 minut po užití tabletky...

Účinnost antikoncepce

Chtela jsem se zeptat, kdyz jsem pred stykem pouzila globule pharmatex presne...

Účinnost antikoncepce

Otěhotnění a antikoncepce Dobrý den,chtěla bych se zeptat. Beru antikoncepci...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, lékařka mi předepsala antikoncepci Bonadea. Začnu ji užívat 5. den...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, ráda bych se zeptala: beru antikoncepci YAZ, tabletku užívám vždy...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, vysadila jsem antikoncepci po 14 dnech užívání, abych si posunula...

Účinnost antikoncepce

Dobrý den, nedávno jsem byla u gynekologa ten mi řekl, že antikoncepci,kterou...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Odstranění pravého laloku štítné žlázy

Dobrý den, bude mě čekat odstranění P laloku. Chtěla bych se tedy zeptat, jaký...

Bolest svalů při chůzi

Dobrý den, zhruba 3 roky mě trápí bolesti svalů v oblasti pánve, konkrétně...

"Office Eye Syndrome"

Dobrý den. Jelikož hodně lidí dnes pracuje u počítače i několik hodin denně,...

Revmatologické vyšetření

Revmatologické vyšetření je soubor lékařských úkonů prováděných k diagnostice...

Citlivý děložní čípek

Dobrý den, již asi půl roku mám dost citlivý děložní čípek a pobolévá mne podbřišek,...

LSS a tlak na durální vak

Dobrý den, po delším stání či chůzi, tíha nohou, zakopávání podlamování nohou,...

Ampulární adenom na Vaterské papile

Prosím o vysvětlení diagnózy ampulární adenom na Vaterské papile.Jaký způsob...

Krevní skupiny

Dobrý den, jak je možné, že když můj otec má krevní skupinu 0- a matka 0+,...

Bolesti čípku v těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat,co způsobuje bolesti čípku v těhotenství.Jsem...

Vysoká sedimentace


Obtíže s vysokým tlakem


Zúžení páteřního kanálu

Dobrý večer. Na magnetické rezonanci mi bylo zjištěno Zúžení L úseku páteřního...

MUDr. Vítězslav Pužej

Ordinace PL pro dospělé

Panenská blána

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak mám řešit svůj problém. Včera sem masturbovala...

Útvary na penisu svědící.

Dobrý den.Asi před 1 rokem se mi na penisu udělaly tyto pupínky,které někdy...

Mám bolesti krční páteře


Podrážděná slinivka břišní


Dlouhotrvající rýma

Dobrý den začátkem dubna jsem jezdila na rehabilitaci ze zády a od té doby jsem...

Žilní tromboza


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×