Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Účinnost antikoncepce při užívání antibiotik

Kamča Š. 15.6.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, chci se zeptat zda antibiotika Penbene 1500 000 mají nějaký vliv na antikoncepci Yanela 0,03mg/2,0mg. Předem mockrát děkuji za odpověď. Krásný zbytek dne.

Odpovídá:

MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie Pracoviště: Fresenius Medical Care - DS, Praha

Vážená slečno Kamčo, penicilinová antibiotika mohou snížit účinek hormonální antikoncepce v důsledku změn jaterních funkcí. S pozdravem, MH.

Související dotazy

Účinnost antikoncepce při užívání antibiotik
Dobry den, beru naplast Evru jiz 6.rokem,pred tyfnem...
Účinnost antikoncepce při užívání antibiotik
Dobrý den, Může prosím snížit účinnost antikoncepce...
Užívání hormnální antikoncepce a antibiotik
Od čtvrtku užívám antibiotika Fromilid a zároveň antikoncepci...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, před třemi dny jsem dostala od paní doktorky...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, začínám brát antibiotika Nitrofurantoin-ratiopharm...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, brala jsem hormonální antikoncepci Foxinette...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Účinnost antikoncepce po 3 průjmech

Dobrý večer pane doktore, prosím Vás o radu. Prodělala jsem střevní virózu...

Učinnost antikoncepce po antibiotikách

Dobrý den, užívám Lyndette 20 a před nedávnem jsem dobrala Zinnat, za jak dlouho...

Účinnost antikoncepce po ATB

Dobrý den, mám menší dilema. Asi 2 dny po 7 denní pauze jsem pocítila nemoc....

Účinnost antikoncepce po menstruaci

Dobrý den, mám antikoncepci Minisiston a chtěla bych se zeptat jestli její účinek...

Účinnost antikoncepce po průjmech, je při kontinuálním braní dalšího platíčka zapotřebí další ochrana?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li stačí chránit se navíc i kondomem...

Účinnost antikoncepce po průjmu a tabletka po

Dobrý den paní doktorko, před dvěma dny jsem měla slabší střevní chřipku večer...

Účinnost antikoncepce před menstruací

Dobrý den, beru antikoncepci Artizia a chci se zeptat zda můžu otěhotnět když...

Účinnost antikoncepce při ATB


Účinnost antikoncepce při kontinuálním braní více plat

Dobrý den Chtěla jsem se zeptat, zda jsem plně chráněná před otěhotněním i...

Účinnost antikoncepce při průjmu

Dobrý Den chtěla bych se zeptat ve čtvrtek jsem užila sypký prášek proti průjmu....

Účinnost antikoncepce při užívání antibiotik

Dobry den, beru naplast Evru jiz 6.rokem,pred tyfnem jsem mela na 3dny nasazena...

Účinnost antikoncepce při užívání antibiotik

Dobrý den, Může prosím snížit účinnost antikoncepce užívání antibiotik Ospen...

Účinnost antikoncepce s doplňky stravy

Dobrý večer, zajímalo by mne, zda mají antibiotika roxitromycin a doplňky stravy...

Účinnost antikoncepce Tri - regol

Dobrý Den , je mi 16 let a můj gynekolog mi předepsal první antikoncepci a to...

Účinnost antikoncepce, interakce

Dobry den, chtela jsem se zeptat jestli antibiotika CIFLOXINAL snizuji ucinnost...

Účinnost antikoncepce?

Dobrý den, zajímalo by mě, od kolikátého dne (kolikáté tabletky) je účinná...

Účinnost atc Minerva při užívání atb Doxyhexal

Pěkný den, je mi 16 let a mám problémy s akné,kvůli tomu beru skoro půl roku...

Účinnost ATK Mistra

Dobry den pane doktore. Muj dr. mi zmenil ATK Triregol na Mistra. Triregol jsem...

Účinnost Depo provery

Dobrý den :), Beru depo proveru 10. dnem a 5. den braní (první antikoncepce)...

Účinnost Gardasil 9

Dobrý den. Mému příteli se udělaly malé bradavičky na penisu, proto jsem šla...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Úraz krční páteře


Psychický stav


MUDr. Jan Vaněk

Praktický lékař pro dospělé

Slovníček pojmů


Celková ztuhlost svalů


Suche oko


Odběr kostní dřeně


Nadměrné pocení


Mdloby, zalehlé uši, bolesti na temeni


Pálení ústí močové trubice


První pokus IVF


Dieta při jícnovém refluxu


Prosím o přesné posouzení a vysvětlení. léčba a další postup.


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×