Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Uklouznuti

Helena . 17.11.2015 redakce uLékaře

včera jsem ukouzla u domu na mokrém chodníku a přisedla si levou nohu. Následovala silná bolest, mírné prasknutí v koleni, mohla jsem ale dojít domů. Do dnešního rána, koleno oteklo, mám modřinu pod kolenem a na vnitřní straně kolene, bolí při pohybu, při došlapu a nejvíce při natažení. skrčit jej můžu, tedy omezeně, ale jde to. bolest trochu ustoupila po brufenu. Jen dodam,ze jsem 5mesicu po plastice PZV. Mohlo dojit k poskozeni plastiky?

Odpovídá:

MUDr. Milan Navrátil


Plastika patrně nebude poškozena, ale může se jednat o porušení celistvosti bočního vazu kolena. Stav vyžaduje ortopedické vyšetření , vyšetření bočního vazu a funkce zkříženého vazu a léčbu. Následně terapie na rehabilitaci.

Související dotazy

Nechtěný nášlap na nohu při uklouznutí berle
dobrý den pane doktore. Obracím se na vás s prosbou....
Nechtěné těhotenství
Dobrý den,asi před dvěma měsíci jsem vysadila antikoncepci(zdravotní...
Bolest na levé straně v Podbřišku při bruslení a běhu
Dobrý den, Od vánoc mám problém s bolestí podbřišku...
Bolesti zad a hrudníku
Dobrý den, po uklouznutí jsem upadla na záda a uhodila...
Podvrtnutí kolene
Dobrý den, syn 12 let, si při běhu pozpátku a uklouznutí...
Píchavá bolest v koleni
Dobrý den, asi před týdnem jsem se jako každý rok nevyhnula...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Ukájení dcery

Dorý den, chtěla bych se zeptat, co mám dělat když moje 2letá dcera si dráždí...

Ukakávání u 3,5 letého synka

Dobrý den.Jsem už zoufalá z naší situace.3,5 letý syn trpěl na zácpu,měl bolestivé...

Ukapavani moci po vycurani u 4lete dcery

Dobrý den,obracím se na vás s problémem mé čtyřleté dcery. Asi před měsícem...

Ukapávání moči

Dobrý Den když jsem byl mladší podstoupil jsem operaci předkožky (fimoza), bez...

Ukapávání moči

Dobrý den ,přítel měl v dubnu ucpanou močovou trubici krví. Po převozu do Vinohradské...

Ukapávání moči po močení

Dobrý den, můžu se zeptat jaké konkrétní vyšetření se dělá, když mám problém...

Ukapávání moči, slabý proud

Dobrý den, mám problémy. Někdy po močení zůstane ještě nějaká moč ve vnitř -...

Ukapávání tekutiny z penisu, jak dosáhnout ejakulace

Dobry den, prodelal jsem zanety mocovych cest, je mi 24 let, mel jsem pred rokem...

Ukázka čištění zubů ze zákona

Dobrý den, objednala jsem se k nové zubařce, neboť se má odstěhovala. Paní...

Uklidňující léky pro přechodné období

Dobrý den, trpím smíšenou úzkostně-depresivní poruchou a už jsem vystřídal...

Ukňourané miminko

Dobrý den, mám dotaz.Mám 5ti měsíčního syna, který je poslední 3 týdny strašně...

Ukňouraný novorozenec

Dobrý den, máme doma týdenního synka, narodil se CŘ, museli ho rozdýchávat a...

Ukočení užívání antikoncepce

Dobrý den, po 13 letech užívání hormonální antikoncepce chci její braní ukončit...

Ukonceni tehotenstvi zpusoby cena

Dobrý den zajímalo by kolik kč stojí ukončení těhotenství způsoby : Miniinterrupcí...

Ukoncenie rastu

zdravim pani doktorka, chcem sa spytat ako sa da zistit ci uz doslo k ukonceniu...

Ukončení antikoncepce - injekce

Dobrý den, mám asi zvláštní dotaz. Jde mi o to, že jsem asi 10 -11let užíval...

Ukončení braní antikoncepce

Dobrý den. Koncem října jsem přestala brát antikoncepci Minisiston. (momentálně...

Ukončení erekce

Dobrý den, mám dotaz, po ejakulaci mi ochabne penis a tímto skončím. Chtěl bych...

Ukončení HA

Dobrý den. Je mi 26 let a již 4 rokem užívám HA. Kvůli vysokému tlaku (140/100,...

Ukončení kojení

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jak šetrně přestat kojit. Synovi budou za měsíc...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×