Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Užití Dafneginu v těhotenství

Gynekologie Martina . 15.8.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda užití Dafneginu vag.globulí není v 9t. těhotentsví nebezpečné. Pan dr. mi je předepsal, ale na přibalovém letáku je napsáno, že se užití nedoporučuje, může to nějak negativně ovlivnit plod? díky za odpověď Martina

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, lokální terapie je bezpečná a nemusíte se obávat poškození plodu.

Související dotazy

Mykóza a těhotenství
Dobrý den, jsem v 6tt a moje lékařka mi předepsala...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství a Neurol
Dobry den, jsem v 8 tydnu tehotenstvi a ceka me dlouhy...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Úžinové léze n. ulnaris

Přeji hezký den, cca Před 2 lety jsem navštívil lékaře s diagnózou - úžinové...

Úžinové postižení

Dobrý den, mám problém s chůzí někdy se nohy stávají neovladatelné, na rukou...

Úžinové syndromy

Dobrý den, mám zdravotní problém s levou rukou, cítím mravenčení až bolest...

Úžinový syndrom

Včera po dlouhodobých problémech se zápěstím levé ruky a se 4 a 5 prstem mi...

Užít tabletu po?

Dobrý den, chtěla bych se Vás touto cestou optat, zda je možné otěhotnět během...

Užití 1. tablety.

Dobrý den, chci se zeptat mohu-li si vzít první tabletu z prvního blistru (v...

Užití 2 tablet HA Minerva v jeden den

Dobrý den, již asi 4. rokem užívám HA Minerva. Dnes ráno jsem si vzala tabletku...

Užití Algifenu v těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je-li možné po trhání zubu užít algifen 600mg...

Užití antikoncepce až v 2. den menstruace

Dobrý den paní doktorko, chtěla jsem se zeptat, začala jsem užívat antikoncepci...

Užití antikoncepce Jeanine

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli antikoncepce Jeanine může mít za následek...

Užití dvojnásobné dávky antihypertenziva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,jestli hrozí mamince nějaké zdravotní komplikace,v...

Užití Escapelle po vynechání běžné HA

Dobrý den, prosím o Váš názor. Dlouhodobě užívám HA Clormetin, minulý týden...

Užití euthyroxu před odběrem krve

Prosím o radu. Před laboratorním vyšetřením štítné žlázy si ráno beru Euthyrox,...

Užití Euthyroxu při noční směně

Dobrý den, chci se zeptat. Beru Euthyrox 50 mg 1 tabletku ráno. Ale nedávno...

Užití HA

dobrý den, mám dotaz ohledně HA Sunya. Omylem jsem začala užívat Ant. jakoby...

Užití HA o 7h dříve

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na vliv užití antikoncepce o 7 hodin dříve....

Užití HA po použití Escapelle

Dobrý den, chci se zeptat jak je to s užívání HA po užití pilulky Escapelle....

Užití jedné tablety antikoncepce navíc (Yaz)

Dobrý večer, prosím o radu...Užívám antikoncepci Yaz. Druhý den užívání v novém...

Užití korsetu

chtěl bych vás požádat o radu. před 6ti týdny jsem utrpěl zlomeninu 9th obratle...

Užití kortikoidů v nosním spreji v těhotenství

Dobrý den, jsem v devátém týdnu těhotenství, prodělala jsem chřipku (nebrala...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest okostice


Kotvičník zemní a jeho účinky


Zánět slepého střeva


Pásový opar


Protržení panenské blány masturbací


Motání hlavy, tlak v zátylku


Bolesti břicha


Zákaz kouření snížil počet předčasně narozených dětí


Černý pruh na nehtu


Bolesti po operaci variokokeli


Fleky na kůži


MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

Bulka na nártu


Křeče v břiše - nemoc nebo stres ??


Poznáte příznaky rakoviny prsu? Otestujte se!


Přivolání onemocnění


Kolaterální oběh


Počítání týdnů těhotenství po KET


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×