Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Užívání bronchovaxomu

Alice . 3.8.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, lékař synovi předepsal brochovaxom. Dle příbalového letáku se má užívat nalačno. Dostává ho tedy ihned po probuzení. Za jak dlouho po požití léku může dostat snídani? Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Vachek


Snídat syn může cca za 20-30 min od užití Broncho-Vaxomu.

Související dotazy

Užívání Broncho Vaxomu a lichořeřišnice
Dobrý den, prosím chtěla bych se zeptat, zda užívání...
Hubnutí při užívání léků
Dobry den, chci se zeptat jestli je mozne zhubnout...
Trhání zubu při užívání Bonvivy
Prosím o odpověď na následující dotaz. Jednou ročně...
Krvácení při užívání antikoncepce.
Dobrý den, už několik let užívám antikoncepci Jangee...
Krvácení mimo menstruaci při užívání antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je normální,...
Kolapsy při užívání antikoncepce a krvácení mimo pauzu
Dobrý den, Už třetím rokem užívám antikoncepci Foxinette...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Užívání azithromycinu


Užívání Belohair 5%

Dobrý den. Chci se zeptat, zda je u třítýdenního uživání Belohair 5% v pořádku,...

Užívání beta karotenu při kojení

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli mohu při kojení užívat beta karoten jsem...

Užívání Betadine při thyreopatii

Dobrý deň, na ORL mi doktor predpísal kvapky Betadine, ktoré si mám kvapkať...

Užívání Betaloc ZOG v těhoteství

Dobrý den, jsem v 10tt, již v minulosti mě trápila stresová tachykaride,...

Užívání Betaloc ZOK a seropramu

Začala jsem brát betaloc ZOK na četné extrasystoly, necítím se ale psychicky...

Užívání biosilu

Začala som brať Biosil . Som operovana na srdce a beriem lieky na štítnu žľazu...

Užívání Biseptolu


Užívání Biseptolu a APO-OME

Dobrý den Asi osm let beru po operaci žaludku APO-OME 20. Před rokem mě začaly...

Užívání Broncho Vaxomu a lichořeřišnice

Dobrý den, prosím chtěla bych se zeptat, zda užívání BronchoVaxomu, který mi...

Užívání brusinek v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 29 týdnu těhot. a již dlouhodobě užívám preventivně (cca...

Užívání brutnáku lékařského

Ještě bych se Vás zeptala na jednu věc, a jde o kamarádku. Nesmím žádná ochucovadla...

Užívání Budiairu

Dobrý den, syn má dostávat Budiair 2x denně. Já mu ho aplikuji v době od...

Užívání Celebrexu a Panadolu artrose na zánět kloubů?

Dobrý den,po podělané a zaléčené chlamydii se dostavily bolesti kloubů.Diagnoza...

Užívání Cinarasinu a Tritica

Mám prosbu,téměř týden užívám Cinarasin na chron.bolesti hlavy a na nespavost...

Užívání cipralexu

Dobrý den, paní doktorko. Beru už asi 7 měsíců cipralex 10m,mel jsem brát celej...

Užívání Cipralexu a současná bylinná léčba

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně užívání Cipralexu a současné bylinné léčbě....

Užívání Citalecu

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Již přes rok užívám Citalec 20...

Užívání Citalecu - náhlé vysazení

Dobrý den, 11 dní jsem užíval Citalec 20 mg. Nyní jsem ho vysadil protože...

Užívání Citalecu při kojení

Dobrý den, prosím, je možné brát Citalec 20 / beru jen půlku denně i při kojení?...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zlomený palec u nohy


Je masturbace škodlivá?


Krční páteř

Dobrý den!Měla bych na vás dotaz.byla jsem vyšetřena na neurologii pro stálou...

Silná menstruace, nitroděložní tělísko

Dobrý večer,prosím Vás o radu,mám skoro 2 měsíce zavedené nitroděložní tělísko...

Stent

Dobrý den. Ve čtvrtek jdu vytahovat stent. Pořád mě bolí ledvina. Mám tam hrozné...

Pocity bušení srdce, "vzduch" v jícnu a říhání, po jídle

Dobrý den, pane doktore, je mi 24 let a poslední dobou mě začal trápit takový...

Cervix score 2 - 27.týden těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na následující záležitost. Jsem podruhé těhotná...

Bolest chodidla

Dobrý den,jsem servírka a už nějakou dobu mě bolí chodidla,od paty do středu...

MUDr. Hana Jarošová

Rehabilitační centrum

MUDr. Svatava Brychtová

Praktická lékařka pro děti a dorost

Bolest pod pravou lopatkou po nachlazení

Dobrý den. Před 4 týdny jsem byla nemocná 3-4 dny 38 horečky nějakým zpusobem...

Myomy

Vážený pane doktore, měla bych na Vás prosím dotaz. Je mi 51 let, měla jsem...

Oči-zhoršený zrak

Zdravím pred týždnom som si doma prepichol ucho a zdá sa mi že vidím horšie...

Mužská prsa

Dobrý den, dříve jsem byl tlustý/tlustější, tak jsem můj problém přiřazoval...

Tvrdost varlete

dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak by měla být tvrdá varleta. ty moje jsou...

CB sy

dobrý den, je mi 39 let a cca 2 měsíce mě bolí levé rameno poté , co jsem ruku...

Refluxní choroba

Dobry den, Bylo by mozne, prosim, vysetreni na refluxni chorobu? S pozdravem,

Dcera je stále nemocná

Dobrý den.dcera Nina má 8let a čím je starší je více nemocná.jezdíme na alergologii.a...

HA a hemoroidy


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×