Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Užívání léků

Sex Gajdoš . 9.3.2009

Jsem cukrovkář 2typu.Léčím se dietou. Užívám předepsané léky :Diroton 5 mg na tlak,který mám v normálu. Simvastatin - ratiopharm 10 mg -cholesterol v normálu, a Rivotril 0,5 mg příležitostně na neuropatii dolních končetin především. Dotaz: Jsem fyzicky celkem v pohodě. Nebrání užívání těchto léků erekci u mužu nad běžný normál v pohlavním životě partnerů. Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, poruchy potence jsou popisovány u Dirotonu. Zvažte také to, že Rivotril je lék, který celkově tlumí, takže nepřímo se v tomto smyslu může též projevit. Příčina poruc erekce však může být v komplikacích samotné cukrovky. Pokud byste chtěl léky měnit nebo vysazovat, určtě tak nedělejte bez vědomí svého lékaře.

Související dotazy

Hubnutí při užívání léků
Dobry den, chci se zeptat jestli je mozne zhubnout...
Užívání léku
Dobrý den, mám diagnostikovanou chronickou pankreatitidu,...
Užívání léků
Dobrý den, v užívání léků nemám zkušenosti. V době...
Uživani leku urisan
Dobry den, chtela jsem se Vas zeptat na dlouhodobe...
Dlouhodobé užívání léků
V roce 2005 mě byly prokázány gastroskopickým vyšetřením...
Trhání zubu při užívání Bonvivy
Prosím o odpověď na následující dotaz. Jednou ročně...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Užívání jiného B komplexu

Dobrý den, myslíte si, že nevadí, když budu užívat tento přípravek: https://profizoo.cz/eshop/ostatni-zvirata/vitaminy/kombisol-b-komplex-1l Je...

Užívání Jodikalu při hypotyreóze

Dobrý den, prosím vás o radu:Hodnotu TSH mám 5,5, fT4 15,2, lékař mi žádnou...

Užívání Keto Diet

Dobrý den. orosila bych o odbornou radu zda mohu užívat Keto Diet, určeného...

Užívání ketotyfenu a vitamínů

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné kombinovat antihistaminikum Ketotyfen...

Užívání Klacidu

prosím vás užívam klacid vždy o 11 hod dopoledna ale večer som omylom užil o...

Užívání kreatinu.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na užívání kreatinu a popřípadě jeho vedlejších...

Užívání kyseliny lipoové při neuropatii chodidel

Vážená paní doktorko, mám diagnostikovanou a i měřením na přístrojích ověřenou...

Užívání Lamictalu

Dobrý den měl bych na Vás dotaz. Mám tikové projevy (oči, mrkání). Tento tik...

Užívání Lamictalu

Dobrý den měl bych na Vás dotaz. Mám tikové projevy (oči, mrkání). Tento tik...

Užívání Lamictalu 25mg

Dobrý den,mám na Vás takový to dotaz.Lékařka neuroložka mi předepsala lék Lamictal,ale...

Užívání léků

Dobrý den, paní doktorko. Obracím se na Vás s následujícím dotazem. Užívám...

Užívání léku

dobrý den mám dotaz,léčím se u revmatologa který mi předepsal Trexan2,5mg,ráno...

Užívání léků

Dobrý den mám dotaz ohledně užívání léků. Beru Apo-atenol 1-0-0, Apo-amilzid...

Užívání léků

Dobrý den, můžu současně ráno užívat lék DASSELTA na alergii a LETROX 50, nebo...

Užívání léku

Dobrý den paní doktorko , dlouhá léta jsem trpěla a stále trpím depresemi ,úzkostní...

Užívání léků

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli můžu současně užívat následující léky:...

Užívání léků

Dobrý den,měla bych dotaz k užívání léků Ritalin Concerta a Strattera.Můj syn...

Užívání léků

Dobrý den, můžu užívat lék Entizol, který mi předepsal kožní lékař současně...

Užívání léků

Dobrý den, v r. 11/1999 mi po čtvrté operaci prsu diagnostikovali zhoubný nádor....

Užívání léků

Dobrý den, můj problém je velice dlouhá záležitost. v prosinci jsem onemocněla...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×