Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Uzivani pripravku Fermalac vaginal

Gynekologie Verca . 26.6.2009

Dobry den, na doporuceni meho lekare jsem zacala uzivat pripravek Fermalac vaginal. Bohuzel jsem se nikde nedocetla, zda je mozne mit behem lecby pohlavni styk a pokud ano zda je nutne pouzit jeste jinou ochranu nez antikoncepci, kterou pravidelne uzivam. Dekuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, rozhodně bych během léčby doporučoval sexuální zdrženlivost, popř. minimálně bariérovou antikoncepci (kondom). Hezký den.

Související dotazy

Fermalac vaginal
Dobrý den, chci se zeptat jestli během používání přípravku...
Fermalac vaginal v těhotenství
Dobrý den ,jsem v 16 týdnu těhotenství, má lékařka...
Fermalac vaginal
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda můžu tobolky...
Fermalac vaginal
Minulý týden jsem brala antibiotika a spustila se mi...
Fermalac Vaginal
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je pro mě tento...
Antikoncepce ovlivnění
Dobrý den, chci se zeptat pokud beru HA Belara a...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Uzivani entizolu a ospenu

Dobry den, chci se zeptat zda neni porusen ucinek jednoho z leciv pro vzajemnem...

Uzivani HA belara

Dobry den. Beru belaru jiz 2 mesice. ( moje prvni HA) . Jsem momentalne a kvuli...

Uzivani koloidnich mineralu

Dobry den,chci se zeptat,zda mohu uzivat koloidni mineraly,pokud mi byly zjisteny...

Uzívání kortikoidů

Dobrý den, asi uz 6 týdnů mám zánet spojivek. Doktor mi na to dal plno léků...

Uzivani leku

Dobry den pane doktore, prosim Vas mam na Vas zapeklity dotaz :-). V loni v...

Uzivani leku a alkohol.

Dobry den, Pí.doktorko, uzivam a budu uzivat po cely zivot leky na aterosklerot....

Uzivani leků Duspatalin retard

Dobry den, Prosím o odpoved,nevedela jsem,ze jsem tehotna a uzivala jsem 23...

Uzivani leku Flutiform v tehotenstvi

Dobry den , rada bych Vas pozadala o Vas nazor na uzivani leku Flutiform v tehotenstvi....

Uzivani Luisea a menstruace

Dobry den, mesic uzivam antikoncepci Luisea. Dnes posleddoberutabletku tabletku....

Uzivani PREDNISOLONE pri zaseknutem nervu

Dobry den, mam rok problem s trpnutim malicku a prstenicku leve ruky. Podle...

Uzivani Probiotik a vitaminu soucasne

Prosim o radu,muj 4lety vnuk uziva po opakovanych infekcnich onemocnenich ProbioMaxik...

Uzivani Utrogestanu po IVF

dobry den,jsem 8 dni po prvnim IVF a beru utrogestan (2-1-2).Mam jiz par dni...

Uzivani varfarinu

Dobry den uzivam 1.5 mesice varfarin protoze jsem prodelala zlomeninu a dostala...

Uzivání zentivi při menstruaci

Dobry den, chtěla bych se zeptat jestli je možné užívat zentivu behem menstruace?

Uzivanie cajov pocas tehotenstva

Dobry vecer, prosim Vas o radu, ci je bezpecne pit tieto caje pocas tehotenstva....

Uzivanie egilok 25

Prajem pekny den bola som na vysetreni u kardiologa robil mi aj echo a srdce...

Uzivanie hak vkuse

Dobry den,zvazujem ci je uzivanie hormonalnej antikoncepcie bez prestavky neskodne...

Uzivanie hak vkuse

Dobry den,zvazujem ci je uzivanie hormonalnej antikoncepcie bez prestavky neskodne...

Uzivanie liekov pred tehotenstvom

Dobry den. Za posledne dva mesiace som uzivala doxyhexal tabs, biseptol a ciprinol....

Uzivat liek PAMBA alebo nie

Chcem sa opytat ci podla Vas mozem uzivat liek PAMBA,ktory mi predpisal moj...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×