Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Uzivanie hak vkuse

Gynekologie klara . 26.7.2013

Dobry den,zvazujem ci je uzivanie hormonalnej antikoncepcie bez prestavky neskodne alebo naopak, kedze ani gynekologovia nie su v tomto jednotny. Jedny tvrdia ze zeny v minulosti tiez nemali tolko menstruacie a bolo menej rakovin,ale to bolo prirodzene tym ze mali viac deti podla mna a nie umelo hormonmi, a druhy zas tvrdia ze zena ma menstruovat . Keby si dam zaviest hormonalne teliesko asi tiez menstruaciu stratim. Vy skor odporucate hormonalne alebo nehormonalne teliesko. Vy mate na to aky nazor. Dakujem

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Jsou možné obě varianty s hormonálním tělískem Mirena jsou velmi dobré zkušenosti i kontinuální užívání antikoncepce lze s klidným svědomím doporučit, záleží jen na vás,čemu dáte přednost, Příjemný den

Související dotazy

Uzivanie hak vkuse
Dobry den,zvazujem ci je uzivanie hormonalnej antikoncepcie...
Účinky HAK
Dobrý den, mám čtyři obecnější otázky ohledně antikoncepce. 1....
PMS a HAK
Dobrý den, asi druhým rokem užívám HAK Katya. Vše funguje...
HAK
Dobrý deň! Mala by som otázku ohľadne HAK. Užívam...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Uzivani leku Flutiform v tehotenstvi

Dobry den , rada bych Vas pozadala o Vas nazor na uzivani leku Flutiform v tehotenstvi....

Uzivani Luisea a menstruace

Dobry den, mesic uzivam antikoncepci Luisea. Dnes posleddoberutabletku tabletku....

Uzivani PREDNISOLONE pri zaseknutem nervu

Dobry den, mam rok problem s trpnutim malicku a prstenicku leve ruky. Podle...

Uzivani pripravku Fermalac vaginal

Dobry den, na doporuceni meho lekare jsem zacala uzivat pripravek Fermalac vaginal....

Uzivani Probiotik a vitaminu soucasne

Prosim o radu,muj 4lety vnuk uziva po opakovanych infekcnich onemocnenich ProbioMaxik...

Uzivani Utrogestanu po IVF

dobry den,jsem 8 dni po prvnim IVF a beru utrogestan (2-1-2).Mam jiz par dni...

Uzivani varfarinu

Dobry den uzivam 1.5 mesice varfarin protoze jsem prodelala zlomeninu a dostala...

Uzivání zentivi při menstruaci

Dobry den, chtěla bych se zeptat jestli je možné užívat zentivu behem menstruace?

Uzivanie cajov pocas tehotenstva

Dobry vecer, prosim Vas o radu, ci je bezpecne pit tieto caje pocas tehotenstva....

Uzivanie egilok 25

Prajem pekny den bola som na vysetreni u kardiologa robil mi aj echo a srdce...

Uzivanie hak vkuse

Dobry den,zvazujem ci je uzivanie hormonalnej antikoncepcie bez prestavky neskodne...

Uzivanie liekov pred tehotenstvom

Dobry den. Za posledne dva mesiace som uzivala doxyhexal tabs, biseptol a ciprinol....

Uzivat liek PAMBA alebo nie

Chcem sa opytat ci podla Vas mozem uzivat liek PAMBA,ktory mi predpisal moj...

Úzká pochva

Dobrý den pane doktore chtela jsem se zeptat co to znamena když mam uzkou pochvu...

Úzká pochva

Dobry den,ci se zeptat. Kdyz mame s pritelem styk,tak je to vzdy jako poprve..nez...

Úzká pochva

Dobrý den pane doktore, mám problém se sexem, konkrétněji s tím, že mám příliš...

Úzká pochva

Dobrý den pane doktore, mám problém se sexem, konkrétněji s tím, že mám příliš...

Úzká pochva

Dobrý den, (panna nejsem) a mám 16 let. Mám problém s moc úzkou pochvou, když...

Úzká pochva

Dobrý den. Mám takový problém s mou pochvou. Je příliš úzká. Když jsme se s...

Úzká pochva

Dobrý den pane doktore, mám problém se sexem, konkrétněji s tím, že mám příliš...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pocení na zadku


Oteklá předkožka

Dobry den otekla mi predkozka je ruda jsou tam skvrny pri moceni neskutecne...

Alergie na Penicilin


Úzkost, strach, špatné myšlenky


Krevní plazma: darovat, či nedarovat?


Zvětšené krční mandle


MUDr. Alena Novotná

Odborný lékař psychiatrie

Špinění


MUDr. Oldřich Vaněk

Ordinace PL pro dospělé

Bolest hrudního koše


Bolesti prsou


Krevní obraz


Genetika v revmatologii – jakou hraje roli?


Itakem a alkohol

Dobry vecer. Chtela bych se zeptat, kdyz beru Itakem 0,5 a z toho jeste jen...

Dlouhodobá bolest nohou


Zvýšená teplota


MUDr. Marie Urbanová

Soukromá stomatologická ordinace

Podkolenní šlacha


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×