Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Úzkost

Psychiatrie Martin 15.10.2019

Zdravím je mě 23 chtěl bych se zeptat trpel sem uzkostmi bral sem antidepresiva které sem pak vysadil v tu dobu sem měl normálně tep kolem 70 teď sem po operace kolene měl sem výší ast a alt ..teď po.mereni mám tep kolem 90 -96 v klidu a v sedu nebo vlehu vnímám bušení srdce ...může to být vysazením těch antidepresiv..nebo nějaká arytmie

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Ano, je velmi pravděpodobné, že po vysazení antidepresiv se změnila tepová frekvence. Záleží, jak se subjektivně cítíte. Pokud vám bušení srdíčka hodně vadí, jste z tohoto vnímání neklidný až úzkostný, tak uvažujte o návratu k antidepresivum. Rozhodně se poraďte s lékařem. Bohužel vás neznám, nevím, jak dlouho jste léky bral a jak hluboká byla vaše úzkost. S pozdravem Dr. Janoušková

Související dotazy

Úzkost
Dobrý den, je mi 24 let, onehdy jsem byl v těchto...
Úzkost při sportu
Dobrý den, mám problém ohledně mých úzkostí. Přes den...
Úzkost po Klacidu
Dobrý den,chtěla bych se zeptat dlouhodobě beru antidepresiva...
Úzkost a deprese
Dobrý den je mi 16 poslední dva dny sem mela pálení...
Úzkost při cestování autobusem
Dobry den , mam spatnou vzpominku na autobus zvracela...
Úzkost a strach
Dobrý den, do nedávna jsem si myslela, že je to normální...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Úzkost

Dobrý večer. Jsem Diabetik. Je mi 64r.před 3 týdny byla u mě dušnost, třes,....

Úzkost

Dobrý den. Prosím o radu. Ráno se probudím a cítím se fajn. Jak po fyzické tak...

Úzkost

Dobrý den, třetí měsíc beru na úzkostnou poruchu lék Lyrica 75mg třikrát...

Úzkost

Dobrý den, je mi 17 a vždy když se mám setkat s cizími lidmi nebo něco říct...

Úzkost

Dobrý den, omlouvám se, že opět otravuji, ale ještě jsem se chtěla zeptat :...

Úzkost

Dobrý den, beru Asentru 100 mg již několik let, vždy mi vyhovovala. Byla jsem...

Úzkost

Dobrý den, skončil mi po 26letech vzat, manželství. Již tři týdny nemohu spát,...

Úzkost

Dobry den, jelikož mi není schopen nikdo rict co mi je, zacinala jsem trpet...

Úzkost

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je mi 28 let a za život jsem byla asi 3x...

Úzkost

Dobrý den, beru Cipralex, 10mg 1x denně a protože moc nezabírá, ráda bych ho...

Úzkost

Dobrý den byla jsem na magneticke rezonanci mozku ale k lékaři ktery mne na...

Úzkost

Dobrý večer jmenuji se Gabriela a je mi 15 nevím jak dobře tohle popíšu protože...

Úzkost

Dobrý den,v poslední době me trápí tlak na hrudi,špatně se mi dýchá ,motá se...

Úzkost

Dobrý den... Prosím Vás, k čemu je a není přípravek Magnosolv? Moje minulá psychiatrička...

Úzkost

Dobrý den, jsem po kolapsu v zaměstnání doma 7 měsíců. Jedná se o syndrom vyhoření....

Úzkost

Dobrý večer ještě bych se chtěka zeptat. beru rok sertralin na agorafobii.......

Úzkost

Dobrý den, již asi 17 let trpím úzkostí. Chodím k psychiatrovi, ale nemohu se...

Úzkost

Dobrý den, potřebovala bych kontakt na psychiatra, ke kterému bych se mohla...

Uzkost (panika), Motání hlavy

Zdravim, mam problemy s uzkosti (panikou) a motani se hlavy, problemy zacaly,...

Úzkost a bolesti

Dobrý den,je mi 40 let,jsem měsíc po implantaci kardiostimuláru,kvůli pomalému...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Ischias, vyhřezlá ploténka


Boule pod prsem

Dobrý den, Mám bouli pod levým prsem,jakoby ohraničuje prso ze spoda a...

Boule pod kolenem

Dobrý den, už nějakou dobu mám pod pravým kolenem bouli. Brání mě to při pokrčení...

Plynatost, kvasinky

Dobrý den, mám již delší dobu problémy s kvasinkami v pochvě, neustále se vracejí....

Dráždivý tračník

Dobrý den. Občas mívám průjem nebo podrážděný žaludek a je mi těžko, když něco...

Uzlinka v jugularni jamce

Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o vysvetlenie, nášmu 2,5 ročnému synovi...

Zahlenění


Urologické potíže

Dobrý den, prosím o Váš názor ma můj zdravotní problém. Před cca 2 roky jsem...

Cysta na mozku

Dobrý den. Chcel by som sa spýtať čo sa stane ak praskne cysta arachnoidalna...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné, že jsem těhotná. Poslední pohlavní...

Palení kůže

dobrý den,mám už druhý den dost bolestivé pálení kůže na rukou od podpaží směrem...

Černý nehet

Dobrý den!Mám,dotaz ohledně černého nechtu na pravé noze.Nehet,mám černý zhruba...

Oddalování orgasmu

Dobrý den, kdysi už jsem se na Vás s tímto dotazem obracel, ale Vaše odpověď...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera 27.3. jsem měla pohlavní...

Dušnost

Dobrý den ,mam problémy s dušnosti. Byla jsem na testech a nerozumím zprávě...

Nemizející modřina

Dobrý den, asi od začátku června mám na holeni modřinu, která tam zůstala po...

Otěhotnění

Dobrý den , prosím vás rozhodly jsme se s přítelem pro miminko, tak jsem se...

Dna - mohu rajčata a okurky?

Vážení lékaři, prosím, někde jsem slyšela, že se u dny nesmí rajčata a okurky....

Propadlý hrudník

Dobrý den. Jsem kluk 20. Mám decentně propadlý hrudník pouze ve středu v nižší...

Hypotonie ledvinné pánvičky

Dobrý rada bych se vás zeptala .Jezdím pravidelně se svým 10 letým synem na...

Reklama