Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vazektomie

Jan . 27.3.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, uvažuji o vazektomii, Jsou nějaká rizika spojená s tímto zákrokem?. Mam namysli vznik nádoru na varlatech, poruchy ejakulace atp. děkuji Jan

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Samozřejmě že po vazektomii nebudete plnohodnotně ejakulovat. Bude Vám chybět přibližně polovina ejakulátu obsahujícího spermie. Vyšší riziko nádoru nebylo popsáno. Jde o běžná rizika spojená s operací v šourku - např. vyšší riziko vodní kýly do budoucna

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vasospastická angína

Přeji pěkný Den. Můj problém u mě začal cca, před 3,5 lety. Kdy mě v odpoledních...

Vasospastická angína pectoris

Prosím dá se vyléčit vasospastická AP, po 10 let ji mám v diagnoze u svého cardiologa...

Vasospastická AP

Dobrý den.Mám diagnozu ISCH chron.,NYHA II,vasospastická AP,vertebrogení algický...

Váš názor na postup léčby

Prosím o Váš názor jestli by jste postupovala v léčení pacienta stejně a jak...

Váš názor na tuto situaci

Dobrý den chci se zeptat,byl jsem na privátu s asi 23 letou holkou,měl jsem...

Váš názor?

Dobrý den,opakovaně trpím bolestí v podbřišku,močím po kapkách,mám pocit plného...

Vatová tyčinka v uchu

Dobrý den, před dvěma dny si moje malá dcerka (2roky) zarazila do ucha vatovou...

Vaxigrip nebo Influvac?

Chtěl bych se zeptat ohledně očkování proti sezonní chřipce: Která očkovací...

Vaz. pan doktor/ka ! C...

Vaz. pan doktor/ka ! Chcela by som vas poprosit o radu, mam dlhotrvajuci...

Vaz.pan doktor ! Rada by...

Vaz.pan doktor ! Rada by som sa Vas opytala na Vas nazor, moj priatel ma zdurene...

Vazene damy a panove, me...

Vazene damy a panove, mela bych jeden dotaz. Moje 3-leta dcera trpi od zari,...

Vazeny pane doktore, lon...

Vazeny pane doktore, loni na podzim jsem si objevila vyrustky na hrazi, o kterych...

Vazeny pane doktore. Rozh...

Vazeny pane doktore. Rozhodla jsem se vam napsat po precteci clanku na zena.cz,...

Vazi v koleně

Je mi 15 let a mám problémy z vazi v koleně už měsíc mě bolí na nevím jak to...

Vazké hleny a krusty v nose

Dobrý den, dlouhodobě se mi v dýchacích cestách (v nose) tvoří jakoby vazké...

Vazké hleny v krku

Dobrý den, již více jak rok mám neustále v krku bílé vazké hleny, které mi...

Vazne alebo nie?

dobry den mam na vas zopar otazok,som diabeticka uz 20 rokov na inzuline.asi...

Vazomotorická rýma

Dobrý den, prosím o jakoukoli radu. Už řadu let trpím tzv. vazomotorickou rýmou,...

Vazomotorická rýma

Dobrý den.Už 10 let-od tehotenství az doted trpím dle lékařů vazomotorickou...

Vazoneuróza

Dobry den chci se vas zeptat mam 16 letou dceru ktera hraje vrcholove teni a...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Oparenina

Dobry den potrebovala bych poradit dnes jsem se oparila horkou vodou na stehno...

Sladká chuť v ústech


Crp info

dobry den,poprosila by som vas o informacie o cpr. priatel mal asi crevnu chripku,hnacka,horucky,odpor...

Špinění


Pálení a svědění zevních pohlavních orgánů


Kožní obtíže

Dobrý den,před pár dny se mi udělal takový výrůstek u konečníku,trochu pobolívá...

Vředová choroba

Vředová choroba žaludku a dvanáctníku, peptický vřed, je defekt ve výstelce...

Priznaky nemocných nadledvinek


Pach po česneku

jestli to může něco znamenat, když člověk má zápach jak po česneku, jeho pot...

Křečové stavy v oblasti nad žaludkem

Dobrý den, moje sestra, které je 38 (v mládí operace slepého střeva a žlučníku)...

Obava z boreliózy a encefalitidy


MUDr. Pavel Vlašín

Centrum prenatální diagnostiky s.r.o.

Močení v noci

Mám na Vás prosbu,mohu sama - mimo toho abych málo pila- udělat něco proto,...

MUDr. Martina Věříšová

Soukromá zubní ordinace

Pihovaté spodní části lýtek

Dobrý den. Můj partner má již několik let silně "pihovaté" spodní části lýtek...

Výtok je cítit močí


MUDr. Světlana Fedincová

Interna a gastroenterologie

Zánět ledvin


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×