Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Viagra

Jakub . 8.5.2015

Dobry den,chci se zeptat nemam problemy s erekci u sve pritelkyne ale mam jednu milenku a u ni mam problem s erekci chtel bych zkusit viagru jen jednou..nebudu potom pouziti navykový na viagru?

Odpovídá:

MUDr. Vladislav Borovanský


Pravděpodobně Vás trýzní pocity viny. NE každý může být záletník. Nicméně závislost na sildenafilu nebo pošlození sexuálních funkcí po sildenafilu (generické jméno Viagry) není známo. Užívejte. Viagru. Užívejte si, pokud lze. Dr. Borovanský

Související dotazy

Viagra
Dobrý Den, mám pár dotazů,Viagra slouží ke stopoření...
Viagra
Dobrý den. Chci se zeptat. Po prodělané rakovině varlete...
Viagra pro ženy
Dobrý den chtěl bych se zeptat zda se dá koupit nějaká...
Viagra a roztroušená skleroza
Dobrý den, chci se zeptat..má viagra či jakékoliv látky...
Viagra
Dobry den, mam dotaz, je mi 27 let. A na zacatku kazdeho...
Warfarin a Viagra
Dobrý den, beru po embolii plic Walfarin, jak je...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vhodnost užívání rakytníku řešetlákového při UC

Dobrý den. Na můj dotaz mi nebylo odpovězeno, proto prosím znovu o odpověď,...

Vhodnost užívání Rivocoru

Dobrý den,ráda bych se zeptala.Byla jsem onkol.nemocná-neléčená r.2002.Jednalo...

Vhodnost užívání Wobenzymu


Vhodný čas pro užívání HA

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaká je nejvhodnější doba pro užívání HA?...

Vhodny lek na podporu lecby vnitnich hemoroidu

Dobry den, byly mi diagnostikovany vnitrni hemoroidy. Lekar mi doporucil cipky...

Vhodný lék na vaginální mykózu

Dobrý den, Chci se zeptat, jestli mám správně předepsaný lék na vaginální...

Vhodný lékař pro mě

Dobrý den, pokusím se stručně a jasně zeptat na můj problém. Rád bych nějakým...

Vhodný sport pro staršího člověka

Sporty pro padesátileté - Dobrý den, mohu se ještě zeptat na vhodný sport pro...

Vhodný týden k porodu dvojčat

Dobrý den, prosím měla bych dotaz za kamarádku,je ve 24+4tt s dvojvaječnými...

Viaceré doplnky stravy-vitamíny

Dobrý deň pani doktorka, potrebovala by som radu pri braní doplnkov výživy....

Viagra

Dobrý Den, mám pár dotazů,Viagra slouží ke stopoření penisu,nebo i k dlouhé...

Viagra

Dobrý den. Chci se zeptat. Po prodělané rakovině varlete mám problém s potencí...

Viagra

Dobry den, mam dotaz, je mi 27 let. A na zacatku kazdeho vztahu jsem velmi nervozni...

Viagra a roztroušená skleroza

Dobrý den, chci se zeptat..má viagra či jakékoliv látky podporující erekci negativní...

Viagra když jsem zdravý

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaké vedlejší účinky může mít užívání Viagry...

Viagra pro ženy

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda se dá koupit nějaká viagra pro ženy bez lékařského...

Vibovit - doplněk stravy

Od kolika prosím může dítě užívat Vibovit a jak hodně chrání před nemocemi?...

Vibrace

Dobrý den, náhodou jsem se vyskytoval v místnosti oddělené dveřmi od automatické...

Vibrace ?

dobry vecer. poslednich par dni registruji ze mi obcas v poloze lezmo kratce...

Vibrace nervů

Dobrý den, je mi 15 a každý večer když ležím tak mi v oblasti levého kyčelního...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolenou


Včasné odhalení infekce v ráně pomůže lepšímu hojení


Doxybene a alkohol

Dobry den dostal jsem Antibiotika Doxybene 100mg mekke tobolky,proteze jsme...

Pocit tělesa v krku


MUDr. Ilona Přibylová

Odborný interní lékař, gastroenterolog

Obřízka ve starém Egyptě


Červené pruhy sražené krve


Diagnoza J841.1


Augmentin 1g v těhotenství


Dávkování homeopatika Streptococcinum nosode C30


Zelený čaj může pomoci při léčbě poruch spánku


Po vytržení zubu výplach peroxidem


MUDr. Josef Šafr

Neurologická ambulance

Nález na ultrazvuku ve 20.tt


Dyspepsie


Zulbex


Svědění konečníku


Suchá pokožka hlavy, strupy


Praskání v uchu


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×