Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Virosa

Infekce Milena . 20.9.2008

dobry vecer pane doktore muj syn 6 let mel vysoke teploty ma natekly krk a krcni mandle cele zdurele ma vrlmi tmavou moc a pri vcerejsi teplote zvracel ale dost casto ho doprovazi zvraceni pri teplotach dva dny me lezi dnes je lepsi a teploty padly snedl konecne polevku a ryzi chci se jen zeptat zda je nutne jit k lekari prptoze ty mandle ho zlobi mluvi pres krk a boli ho v krku a chrapti zda je to na antibiotika nebo ma jit do skoly kdyz nema teplotu dekuji Zabojnikova

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Teplota někdy i při závažných infekcích nemusí být, lékaře navštivte.

Související dotazy

EBV virosa + gyn. problém
Dobrý den, před dvěma roky mi byla zjištěna EBV virosa...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Virážka

Muj muž problem s Akné která se mu stěhuje z oblyčeje na hrud a na záda od čeho...

Virážka na penisu

Dobrý den,v dotazech jsem našel podobný problém,ale nejsem si jist,jestli je...

Virážka na pohlavních místech

Dobrý den, v nedávné době jsem si při sprchování a převlékání všimla této vyrážky....

Virážka na rukou

Dobrý den,před dvěma dny se mi oběvili drobné svědivé pupínky na hřbetu a prstech...

Virážka?


Virgan gel u ditete

Dobry den, dcera /5 let/ ma nestovice. Jedne se udelala na oku a to se zanitilo....

Viridující bakterie

Dobrý den, už více než 6 měsíců léčím viridující sreptokoky ,ale zádné antibiotika...

Viridující streptokok v dolní cestě dýchací

Dobrý den, mám problém se zahleněním již řadu let. Nekašlu, ale každý den vyplivuji...

Viridující streptokoky v moči

Dobry den, co znamenaji viridujici streptokoky v moci 10^2 a jak se tam mohou...

Virologie moč

Dobrý den, byl jsem na odběru moči a byl mi zjištěn jeden "nezávažný"...

Virosa

Dobry den, uz od 20.12.16 jsem nemocna. Nejdrive jakoby viroza- Augmentin, nepomohlo,...

Virosa

Dobrý den, již delší dobu (asi od ledna) mě trápí bolesti v podbřišku. Už jsem...

Virosa

Dobrý den, od nedávna mě bolelo v krku. Stala se z toho rýma a zaléhají mi uši....

Virosa

Dobry den Je mi hrozná zima co to znamená Teplota 36 ,Má rodima spí v...

Virosa

Bolesti pod hrudním košem a tři nadýchnutí pálení a slabá bolest pod levým...

Virosa

Chtěla bych se zeptat mám teplotu 36,7 bolí mě hlava cejtim tělesnou slabost...

Virosa

Dobrý večer, jsem nemocná už 3 den a byla jsem u doktora s tím že mě škrábe...

Virosa

Zdravím, bolí mně hlava a mám zároveň bolest v krku, beru ibalgin a vcelku...

Virosa

Dobry den, uz asi 4 dny me trapi neco jako viroza ci nachlazeni. Mam pocit...

Virosa

Dobrý den, je to cca 2 měsíce,co jsme venku našli kotě a vzali si ho domů, stáří...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×