Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Vliv anabolickych steroidy na plod

Léky Pavel 9.12.2012

Dobry den, ma pritelkyne je v 5 tydnu tehotenstvi a muj dotaz je zdali kdyz jsem drive uzival anabolicke steroidy, upresnim naposledy pred 7 mesici, zdali to muze mit vliv na dite a pokud ano co by jste mi poradila. Predem dekuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vachek


Nežádoucích účinků na plod se nemusíte obávat....

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Vliv Anabolických steroidů na plod
Dobrý den, jsem v prvním měsíci těhotenství a můj...
Krevní skupina rodičů a vliv na plod
Dobrý den, má krevní skupina partnerů vliv na plod...
Steroidy
dobry den chcem sa spytat ci maju steroidy (tst a nandrolon)...
Anabolické steroidy u otce - ohrožují plod?
Dobry den, uzival jsem anabolicke steroidy neco pres...
Prosáknutí plodu
Dobrý den, dokázali byste mi poradit, co znamena prosaknuti...
Nežádoucí účinek anabolik
Dobry den mam dotaz zda uzivani anabolickych steroidu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vlhnuti

Dobry den,mam dotaz ktery smeruje s problemem vlhnuti vaginy me partnerky pri...

Vlhnutí penisu

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na jeden problém, který souvisí s vlhnutím penisu....

Vliv a přetrvávání léků

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o informaci ohledně vlivu a přetrvávání...

Vliv aknemycinu na HA

Dobrý den, mám na vás otázku- užívala jsem na akné doxybene, které vím že snižují...

Vliv alkoholu na lokalni anestezii

Dobry den, zajimalo by me zda ma vliv konzumece alkoholu predesly vecer pred...

Vliv alkoholu na organizmus

Dobrý den, prosím, co udělá s člověkem tvrdý alkohol, když ho nikdy před tím...

Vliv alkoholu na strach


Vliv alkoholu na TK


Vliv amitriptylinu na těhotenství


Vliv Anabolických steroidů na plod


Vliv anestezie při extrakci zubu


Vliv antibiotické masti na antikoncepci


Vliv antibiotik Azitromycin Sandoz 500 mg na antikoncepci Lindynette 20


Vliv antibiotik Biseptl na antikoncepci Sttodete


Vliv antibiotik Doxyhexal na HA Minerva


Vliv antibiotik Fromilid Uno na HA Clormetin


Vliv antibiotik na antikoncepci


Vliv antibiotik na antikoncepci


Vliv antibiotik na antikoncepci


Vliv antibiotik na antikoncepci
