Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vlnící se skvrna v zorném poli

Markéta . 21.3.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, cca před deseti dny jsem prodělala silnou migrénu, která po půldenní medikaci konečně ustoupila. Poté jsem si všimla, že nalevo od zorného pole levého oka se vlní podlouhlá rozmazaná skvrna. Problém je markantní, pokud se pokouším číst pouze levým okem. Řádek pod právě čteným textem je rozmazaný. Bolesti očí nemám, podobný jev jsem nikdy nezaznamenala. Tento jev stagnuje a nijak se nevyvíjí. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Helena Štrofová

Specializace: Oční lékařství Pracoviště: Vidente Vinohrady s.r.o.

Dobrý den, určitě pokud jen trvá déle a neustoupil, dopručuji oční vyšetření. Problém by mohl být na sítnici. S pozdravem.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv virózy v těhot.na psychomotorický vývoj

Dobrý den, Ráda bych znala váš názor na vliv virózy na cca 7miměsíční plod. Mám...

Vliv voltarenu na plodnost muže

Dobrý den, vážená poradno, měla bych na Vás dotaz, s přítelem se snažíme o miminko...

Vliv warfarinu na plod

Dobrý den, mám větší problém a chtěla bych Vás poprosit o radu. V květnu letošního...

Vliv Xalatanu na těhotenství

Dobrý den, pane doktore. Měla bych dotaz, který se týká užívání léku Xalatan....

Vliv záření RTG na zdraví

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda neohrozilo moje zdraví, když jsem v průběhu...

Vliv zvýšeného množství alkoholu na zdraví

Dobrý den, můj manžel pravidelně pije alkohol - nyní půl litru tvrdého alkoholu...

Vliv zvýšeného TSH na vývoj plodu

Dobrý den, pane doktore. Přibližně 15 měsíců se mi nedařilo otěhotnět, a tak...

Vlnění a škubání svalu

Dobrý den, již několik měsíců se mi vlní a cuká jedno chodidlo, na různých místech,...

Vlnění před očima


Vlnění před očima a následná bolest hlavy

Dobrý den, Z ničeho nic, mě začalo před očima vlnění, podobající se vibrujícímu...

Vložka v zubu


Vložkování zubu

Dobrý den, můj zubní lékař mi vkládá do zubu prozatímní vložky při léčení...

Vložky

Dobrý den, zajímal by mě váš názor na aniontové vložky, dočetla jsem se, že...

Vložky

Co se týče vyšetření neurologické ambulance, měla bych na Vás malý dotaz. Pani...

Vložky

Dobry den, muzu mit z vložky syndrom toxickeho šoku? A je pravda ze vložky z...

Vložky do bot

Dobrý den, mám tzv. nohy do "O". Poslední dobou cítím jak špatně našlapuji a...

Vložky do bot

Dobrý den. Prý dítě má nosit nové a"firemní"boty. Určitě pevné, prodyšné, s...

Vložky do bot a bolest nohy

Dobrý den. Před dvěmi měsíci jsem začala nopsit specielně upravené vložky do...

Vložky do bot a bolest nohy

Dobrý den, ještě jsem chtěla doplnit k mému dotazu-na vyšetření na Podiatrii...

Vložky nebo tampony?

Dobry den mam takovy dotaz.Doktorka mi predepsala cipky betadine a chtela bych...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zelené hleny v krku

Dobrý den. V noci a ráno mám sucho v krku a trochu i v nose. Po ránu "vykašlávám"...

Pálení a svědění, otok stydkých pysků

Dobry den, o vikendu jsem si vsimla, ze js tam dole nejak vysusena. Pak se...

Padání vlasů

Dobrý den, již 2 roky mě trápí nadměrné padání vlasů. Vyzkoušela sem již kapsle...

Bolest kostí (i svalů) na dotek

Dobrý den, již dlouhou dobu mě bolí kosti a svaly na dotek. Začalo to přibližně,...

Plíseň na ovoci

Lze odstranit menší plíseň varem (např. na ovoci)?

Užívání Medrolu na reaktivní artritidu

Dobrý den, užívám Medrol 16 mg, 3/4 roku na reaktivní artritidu. V současné...

Gynekologický screening

Dobrý den, byla jsem na každoroční biopsii děložního čípku a bohužel byl...

Otoky nártů

Dobrý den, je mi 45 let a naráz z ničeho nic se mi udělaly otoky na nártu a...

Vyhřezlé plotýnky v bederní páteři

Dobrý večer pane doktore, moje potíže s bederní páteří intenzivně nastaly koncem...

Rivotril


Pravděpodobnost těhotenství


Návštěva gynekologa

Dobrý večer, mám absolvovat první návštěvu u gynekologa a budu chodit k mamčinýmu...

Uvíznutý tampon

Dobrý den,mám dotaz ohledně uvíznutého tamponu. Když jsem si šla vyndat tampon,...

Nepotvrzené těhotenství


Bolest bederní páteře

Dobrý den, Moc prosím o radu. Již cca 5let mě bolí bederní pater, je mi 32...

Zlomenina kotníku

Dobrý den, pane doktore, můj dotaz vyplývá z následující situace: jsem 8 týdnů...

Bolest břicha na pravém boku a průjem


Masturbace

Dobrý den, je mi 14 let a začínám s masturbováním, tak se chci zeptat na pár...

Tříselná kýla

dobry den muze mit triselna kyla vliv na erekci

Vodnaté nohy

Dobrý den, moji tetě (85let) hodně natekly nohy vodou ,pak se ji udělala malá...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×